46

Анонимен

преди 10 години

ФАКТ Е ,ЧЕ ГЕРБ СА ОТ 3-4 ГОДИНИ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ НЕБОСКЛОН А БСП ВЕЧЕ Е 70 ГОДИНИ. И СЕ ПИТАМ ТИЯ ХОРА НЯМАТ ЛИ НАЯЖДАНЕ ,ПРЕДИ БЯХА ДЕДИТЕ ИМ ,ПОСЛЕ БАЩИТЕ ИМ СЕГА СА ДЕЦАТА ИМ. ТЕ ЖИВЕЯТ В РАЙ А НАРОДА В АД МАКАР ,ЧЕ НАРОДА ПЛАЩА ВСИЧКИ СМЕТКИ !

45

Поп Грую

преди 10 години

Oставка - след три години!Боко е жаден за власт, простият късочурковец само с власт се храни!

44

Анонимен

преди 10 години

според мен ако имат малко - от малок чувство за самосъхранение от БСп ще направят следното - Станишев моменталон заминава за ЕВропа (като евродепутат ли като еврокомисар ли- не знам) напуска председателското място, идва нов председател, но ИБ и се тръгва към нови предсрочин избори - най-логично да са с Бареков защото ДПС показаха че могат да са партньор и на герб. Ако ли не направят така - ще съсипят и БСп и България.

43

Анонимен

преди 10 години

До присмехулникположението в което ГЕРБ хванаха държавата и в което беше преди да подадат оставка беше коренно. Ако си мениджър и хванеш една фирма задлъжняла със стара техника и необучен персонал и само за три години успееш да го изравниш на нула и хората да започнат да се натягат за повишения - мога само да ти стисна ръката! Това направиха те. А тези сега след като си подадат оставката, а това ще стане, само за 1 година ще са върнали 10 години назад. Отново. Както направиха за 45 год. (-100)

42

Анонимен

преди 10 години

Фашистите от Атака са твърдо против, защото са последни и ще видят нов парламент, ама друг път.

41

Безимен

преди 10 години

До Василев,съгласен съм с теб, по тази причина бях на протестите против ГЕРБ. Но има една истина и тя е, че ако не е БСП, то е ГЕРБ. Ако не е ГЕРБ, то е БСП. Не знам в каква сфера си и с какво се занимаваш, но ти гарантирам, че държавата потръгна нагоре по времето на ГЕРБ. Не става въпрос за подкрепа на партии, безпартиен съм. Говоря чисто обективно. Имах доста несъгласия с техните промени в закона, дори ми пречеха на бизнеса, но истината е една - в момента ЗАГИВАМЕ!

40

vot42

преди 10 години

До Анонимен Не мога да разбера,защо се мяташ ту наляво,ту надясно.Нещо май си перкулясал!? Защо не си намериш някое по сносно занимание,или друго не можеш да правиш!Виж ако ти плащат за твоите писания,ти трябва да оправдаеш техните очаквания,просто нямаш друг изход. Все пак твоите поръчители да се смилят над тебе,човече,та те не те оставят и сън да спиш!? Дано поне здравно да са те осигурили!

39

Бобката

преди 10 години

Доживотен затвор за тия двамата.Гнусни алчни комунисти.

38

ОСТАВКА

преди 10 години

15тия в листата на БСП за Премиер. Станишев е бита карта.

37

БОБОВ ДОЛ

преди 10 години

Незабавен арест и съд по бързата процедура за *** Станишев!!!

36

Рали1

преди 10 години

Тези може да са във вечна криза, до кога да чакаме да си оправят вътрешнопартийните интереси за сметка на народа ? Колко години още?Като са некадърни и не могат да се справят- оставка !!! Но да излязат от главния вход!!!Да се покажат на избирателите си!!!

35

уж-избирател

преди 10 години

Държавата кучета я яли. Проблемите на тия са много важни!

34

ОСТАВКА !

преди 10 години

ОСТАВКА !

33

Анонимен

преди 10 години

Единствения, който се е хванал като удавник за сламка за Местан.

32

калвач

преди 10 години

Оставка, нека да дойде ГЕРБ на власт, да замрази заплати и пенсии пак за четири години, да увеличава цената на тока по два пъти в годината, за последно готвеха 24% увеличение. Нека цените на горивата пак да се сменят през ден.Нека се строят магистрали (там най много се краде защото всичко е заровено) и ще млатим боси по асфалта. Ей колко е сладко да си на власт. Да си водиш отбора на "тигрите" на мач със самолет,кеф,голям кеф.

31

Безимен

преди 10 години

***, и да ми трупате минуси, фактите си остават - в сферата на бизнеса съм и колкото да бях и да виках против ГЕРБ, сега със собствените си очи виждам, че явно има и по-голямо зло от тях - сегашното правителство.Инвестициите спряха, хората на запад вече не гледат с тези очи, с които преди това и най-важното - сега ме е страх да инвестирам в каквото и да е, защото не се знае утре какво ще стане. Така няма да стане, така че трупайте си минуси, ама ще стоите гладни.

30

Анонимен

преди 10 години

До arhar A коалиция Кокаин, известна и като ОПГ(ерб) защо я пропусна?

29

Анонимен

преди 10 години

Оставка !

28

Безимен

преди 10 години

Орешарски е добър икономист, този човек може да направи нещо за България. Не разбирам само защо се продаде на комунистите, беше син! Защо се продаде да им изпълнява пъклените планове, а не работеше за благото на държавата, за съжаление един наистина качествен кадър за пари унищожава държавата!

27

arhar

преди 10 години

3. Коалиция 'Амфетамин' - Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов / кръгът 'монтерей' / , братя Галеви, сестра Галева, др. Корнезов, Вальо лимонадата .Цацата и сарафа странно мълчат за всичко това и се правят на глухи и слепи, а това САМО доказва чии интереси защитават и на кого слугуват .Повече от ясно се вижда кои и защо мразят Цветанов и по всякакъв начин го омаскаряват !Време е Мартин Шулц най - после да проумее с какви хора се е обградил !