58

анти

преди 10 години

До 101Стига сте пляскали руска пропаганда, бе ***. Тук е БЪЛГАРИЯ и се говори на БЪЛГАРСКИ и се пише с БЪЛГАРСКА азбука. Не руска, както я изкараха руските *** на олимпиадата.

57

Анонимен

преди 10 години

АКО пУТИН СИ МИСЛИ, ЧЕ ГО ЧАКА ПО-РАЗЛИЧНА СЪДБА ОТ ЯНУКОВИЧ, горчиво се лъже.

56

Васко

преди 10 години

До антиТи ли болен ,човече лекувай се!

55

анти

преди 10 години

Всички вие *** и съветофили сте пълни ***. Путин е американски агент, който осигури на САЩ Европа за сигурен клиент за шистов газ. Сега ще има и ново превоъръжаване с американски оръжия на всички държави от НАТО. За всичко това Путин полуачава щедри комисиони в долари. След няколко години ше го псувате, както псувате Горбачов :)

54

Анонимен

преди 10 години

Думата ОПЪЛЧЕНЦИ трябва да се поставя в кавички, иначе смисълът и в текста е на ТЕРОРИСТИ.

53

анти

преди 10 години

Пожелавам на руснаците чеченците да си направят република и пак да режат руски глави. Барем тогава им да дойде акъла в празните кратуни,

52

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 71Бе ти нормален ли си?Обама ще конфискува на Путин 40 милиарда и след 5 минути от Вашингтон ще останат само пощенските картички!

51

анти

преди 10 години

Избийте проруските сепаратисти. А Путин го чака един хубав мейдан :)

50

Анонимен

преди 10 години

Ами Москва защо не се намеси и спре насилието срещу руските терористи.Ама май Обама хвана Путин на каишка като го заплаши, че ще му конфискува 40 милиарда в швейцарски банки и този го е бъз да скача и остави хората на произвола на съдбата.

49

Анонимен

преди 10 години

Преди преврата пресата непрстанно грачеше срещу Янукович, сега след като има очеизвадно изтребване на собствения народ от армията - тишина!*** мора гейски!И ситуацията с какво е по различна от Сирия,Йрак,Либия,Авганистан?Дето само новоизбрания диктатор е с "правилната " западна политическа ориентация?!

48

anti

преди 10 години

Това не е народа на Украйна а руски наемници, които трябва да бъдат ликвидирани. Ако утре чеченците решат да си правят Народна Чеченска Република, Москва какво би предприела? А?

47

Анонимен

преди 10 години

Путин знае, че САЩ искат да го вкарат във война и няма да се даде! Това не е шлюхата Елцин!Путин ще пусне неговия пехотинец Кадиров, чеченците си зная работата! Междувременно са помолили Саакашвили да обучи Порошенко как се ядат вратовръзки!

46

Лисан

преди 10 години

От седераста по-тъпо същество няма във Вселената.

45

Анонимен

преди 10 години

Вова, мочи хохлов и бендеровцов!

44

Георги Симеонов

преди 10 години

До 'българин' 49 От това,което си написал е ясно,че не си разбрал какво става в днешния свят.Времето на доминирането на САЩ в света отмина.Русия,колкото и да ти е неприятно ще се противопоставя успешно на САЩ заедно със страни като Китай,Индия,Б разилия,Иран и т.н.За такива действия Русия има достатъчно сили и ресурси.Необходимо ти е освен писането на коментари да се разровиш в Интернет и да прочетеш информации от западните икономисти и СМИ за възможностите на руската икономика и армия.

43

Анонимен

преди 10 години

Кви платени сепаратисти ве!Другарят Путин е добър не само във външната политика, а и във воденето на партизанска война!Сега на Порошенко ще му се такова таковата! Ще се моли за среща в Москва и ще чака с месеци в чакалнята на Кремъл!Ухааааа!

42

Анонимен

преди 10 години

До дА Янукович даже палки не беше дал на полицията. А тия "мирни " майданци сега включиха артилерия иномети и щурмова авияция!Не усещаш ли разлика в ценностите и морала?

41

Анонимен

преди 10 години

До ШопДа, Украйна е държава. Това е така, но както беше възможно да се отдели Косово от Сърбия или Северен Кипър, защо да не признаем ДНР и ЛНР?Украйна да спре употребата на сила срещу Донецк и Луганск. Всеки ден на протести пред посолството на УкрайнаДа подкрепим Донецк и Луганск

40

ime

преди 10 години

Леле как ще ги запукат руснаците тези ***. За съжаление това ще стане без много шум и ние ще разберем само резултата. Те направо се оляха. То не бе терор, разстрели и тормоз над собствения народ.

39

Анонимен

преди 10 години

До дТози сценарий го имаше вече в Москва. Загинаха 130 цивилни, отровени с газ по заповед на Путин. Вечерта на 23 октомври 2002 г. група от 40 чеченски терористи - 21 мъже и 19 жени вземат над 900 души, дошли да гледат музикалния спектакъл "Норд-Ост". След обсада, която трае два дни и три нощи, руските специални части вкарват във вентилационната система бързодействащ газ. От 130-те жертви само пет са били убити от терористите. Путинова работа !