116

Анонимен

преди 10 години

124 Не са глупости , такива са данните и то от 2006 тоест преди 8 години - 20% мюсулмани ,а от емигрантите в Германия немалък % са източноевропейци включително и руснаци .

115

Анонимен

преди 10 години

Че той не е Радан Кънев, а Рамадан Кунев!

114

111

преди 10 години

Радан Кънев и Реформаторски блок направиха сериозна издънка. Пуснаха плакати на свой кандидат на турски език.С това те нарушиха Изборният Кодекс който категорично забранява агитация на друг език освен на български. Закона бе нарушен няколко пъти от председателя на ДПС Лютфи Местан, който си позволи на митинги да агититира на турски. Сега към него в грубото погазване на закона се присъедини и Реформаторския Блок начело с Радан Кънев.Плаката е на Корман Исмаилов, председател на Народна партия Свобода и достойнство (НПСД) и кандидат за ЕП в листата на Реформаторския блок . Същият е дясна

113

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 122 Абсолютни лъжи пишеш.Абсолютни В Русия мюсюлманите са 10% А в Германия емигрантите са около 10 процента. И говорим за всякакви джихадисти ,араби ,турци и какви ли не Така или иначе Германия ще се ислямизира мноого по-бързо от Русия.

112

Анонимен

преди 10 години

121 а ти си падаш по източния Империализъм , така ли , защото Путиновата доктрина е точно Империалистическа ако не знаеш да ти кажа .

111

Анонимен

преди 10 години

120 Не е баш така , в Германия имгрантите са под 10% от населението а мюсулманите 5% , докато в Русия мюсулманите са 20% и нарастват с всеки изминал ден .И нещо друго в Германия всеки пришълец се стреми максимално да се доближи до немските нрави , за съжаление в Русия самите руснаци заради своята нетолерантност разделят непрекъснато обещството , ако си по *** в Москава ще бъдеш обект на интерес както от милицията така и от всякакви националстически формирования .

110

емо

преди 10 години

фашистките държави/сащ,великобритания,германия ,израел/ се опитват да сложат ръка на света.русия винаги им е пречела ивинаги ще им пречи защото правото е на нейна страна.всички нормални хора разбраха че злокачествния тумор на света е западния империализъм;той трябва да бъде изрязан без остатък.това е единственния начин да настъпи мир

109

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 117 Еми то и през Балканската война сме воюлвали с Османската империя ,а през ПСВ сме били съюзници Но не вади чучелата от нафталина Сега времената са се изменили тооолкова,че няма почва за сравнение То и преди ВСВ Германия е била населена с германци,а сега е населена с германци-пенсионери или над 40 години предимно и всякакви имигранти . Като се честват 100 години от края на ВСВ ,то в Гемания половината им население ще са турци,араби, и всякакви други

108

Анонимен

преди 10 години

Явно фашистите приемат болезнено факта, че са истината за тях лъсна,затова и са така изнервени от разобличаването им.Уж демократи, *** всъщност нацисти.

107

Анонимен

преди 10 години

113 Не бъди толкова сигурен , макар че формално би било така , не забравяй че това все е Европа и ако бъде поставен пред непосредствена опасност ще реагира , ще реагира Германия , Великобритания ,а ти няма ли да реагираш , нима не сме ги били руснаците като агресори по време ПСВ край Добрич , не сме ли ги гонили чак до делтата на Дунав .

106

Анонимен

преди 10 години

Давай Путин, смачкай сащисаните кръволоци, така и техните платени чучела плъпнали из форумите ще изчезнат, и Светът ще миряса.Всички занаем какво се е слючило с Юда,който взел сребърниците. Не е лошо и нацисто-демократите да си припомнят....

105

Анонимен

преди 10 години

До .i.Дори хан Кубрат е бил фашист - историята със снопа копия/пръчки е метафора за фашизъм, това и символа на фашизма - фашето, сноп пръчки привързани заедно, за да са по-силни отколкото сами. Фашизма е инструмент, не е нито добър нито лош, просто по стечение на обстоятелствата го ползват предимно лоши хора, които доминират бъдейки задружни, докато проповядват омраза и разделение на противниците си.Фаше има на трибуната на американсия сенат и на всяка една от арките на белия *** също...

104

до 106 Сигурност

преди 10 години

На Путин знаеш ли колко му пука от Европейския Съюз, добре че е НАТО и по-точно САЩ (щото другите в НАТО са гола вода) иначе до сега нямаше да го има и ЕС и Путин щеше да си плацика краката на Ла Манша.

103

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо русофобския демократичен фашист дума не обелва за геноцида в Одеса, а истерично врещи за някакви ценности и някаква "демокрация"Горкия русофобски фашист,той няма ментален капацитет да осъзнае, че убийствата на живи хора в Одеса, бесенето на бременни жени е чист фашизъм,който той подкрепя,щото било в името на демокрацията.Няма по - голям обърканят и *** от русофобския фашист,който поради липса на собствена мисъл мели опорни точки спуснати от западната медийна пропаганда.

102

Анонимен

преди 10 години

106 Абсолютно си прав , бъдещето в нещо като Съединени Европейски щати защото само така Обединена Европа може да отговри на предизвикателствата . На този общ материк наречен Евразия се намира най-голяма то територия страна , първата и втората по население и като прибавим и морето от мюсулмани единствено Обединена Европа може да противостои , иначе сами разделени сме нищо

101

Анонимен

преди 10 години

Русия се стреми към сътрудничество и икономически проекти! В същото време САЩ освирепяха и палят войни, де що могат и ограбват когото смачкат.Както разпалиха 2 световни войни миналия век, съсипаха Европа и станаха господари.Една Русия им се опира и искат да я удушат.

100

Анонимен

преди 10 години

Истеричното квичене на русофобския фашистки демократичен *** е доказателство, че Путин е бръкнал дълбоко в здравето на сащисаните кръволоци.Давай Путин, накрай ги още по - силно да ***.

99

Анонимен

преди 10 години

104 Не Русия е автократична диктатура издигаща в култ съветската комунистическа символика . Какво ли не върнаха за тези 10 години от онези времена .

98

Сигурност

преди 10 години

Путин и Лавров действат усърдно за погрома над държавата Украйна. Искат да завземат все повече територии от съседни държави като Грузия и Украйна. В Латвия има много руснаци- около 35%. Да видим кога феодалите от Кремъл ще се заемат и с тази малка и слаба държава. Тя пък е вече в Европейския съюз, и както се вижда , де факто - единствената сугурност за малките държави е Европейски Съюз. Май на откачените помещици не им стиска да нападат ЕС , а само малки , слаби и необвързани държави.

97

Анонимен

преди 10 години

101 *** как не ви омръзна цели 70 години след краха на националсоциализма все нацисти или по скоро фашисти !!!!!!!!!!!!!!! а у нас дори монархофашисти !!!!!!!!!!!!!!!!/ дървено желязо / да ви се привждат 45 години плашехте гаргите все с фашизъм , всеки който беше срещу васвинаги беше фашист , сега путкиновата пропаганда пак извади призрака на фашизма да за активизира изкуфелите си привърженици.