102

mdaa

преди 10 години

Барека е пич ве. Само Бареката ше ни оправи. Той е неповторим икономист и филантроп!Кажете ми честно, колко човека от вас могат са спестят милиони за броени години, докато получават 8000 лв заплата.Не стига това, ами не ги стиска за себе си - харчи яко само и само да помогне на своите съграждани като ги поведе ...нананякъде си. Евала. КОй друг? Голяма душа, голямо сърце. Само ако предаде безценния си опит - до края на годината съм с Бентли, до другото лято с къща на Хаваите..дай Боже всекиму

101

Анонимен

преди 10 години

БАРЕКОВ МАЙ ИЗПЕРКА!КАК ДА УВАЖАВАМ И ЦЕНЯ ЕДИН ДЕПУТАТ КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА със свойте избиратели!Ходи ,агитира,обещава,че ПРОГРАМАТА НА ПАРТИЯТА /в чиято листа е той/е най-добра за БГ и после ,СЪЩИЯ СТАВА НЕЗАВИСИМ И ИГРАЕ С НЯКОЯ ЧУЖДА ПРОГРАМА!ЩОМ НЕ Е доволен -НАПУСКА ИДВА ДРУГИЯ ЗАД НЕГО ,но от същата партия и СЪЩАТА ПРОГРАМА! НА ТОЗИ ДЕПУТАТ утре аз МОЖЕ ДА МУ ВЯРВАМ!ИМА ПРИНЦИПИ!Другото е ПРОДАЖНИЦИ се съберат ЗА СВОЙ КЕЛЕПИР и БЕЗОЧЛИВО пак искат да им дам ДОВЕРИЕ!ПРОДАЖНИЦИ!

100

Анонимен

преди 10 години

Тоя пич да направи още 2-3 тегела между партиите и ще си оправи положението.

99

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 124Не споменавайте излишно името божие, *** е пълен *** !

98

Анонимен

преди 10 години

Не-е-е, ДУДУЧЕ, смачкаха твоя фасон, макар аз да не виждам нещо останало не смачкано от него !

97

Анонимен

преди 10 години

Истински българин и водач е Бареков! Човек, който знае какво и как да направи, за да вървим напред! По-велик е от Левски!

96

не син

преди 10 години

Този фекалояд се бори със зъби и нокти да отнеме от Сидер ага титлата най гнусен *** !

95

stun

преди 10 години

"Бареков предупреди, че ще знае резултата на партията си във всяка секция, ако някой има намерение да пипа нашите бюлетини." Тук е момента ония нерез Цацаров да се самосезира. *** сам си признава, че ще има контролиран вот за неговата партия.

94

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Барека може нищо да не е...общавал на депутатчето Георгиев,за да премине в неговата формация,но явно Боко не се е...скъпил;поне му е обещал едно...топло депутатско местенце,в предстоящите...есенес нови избори.Барека да не съжалява.Партия и политика се прави от...мъже с идеи и воля,а не от джамбази и мамини...душици.

93

Анонимен

преди 10 години

Този който дръзне да петни името на Левски заслужава жестоко наказание!!! В днешно време НЯМА нито един политик, който дори да се доближава до това, което е направил най-великият българин. Не правете безразсъдни сравнения, не ставайте смешни...Аз мислех, че Сидеров е ***, но след изборите, ще видите, че Бюрека е най-голямата ***... само безмозъчни същества биха вярвали на тази палачинка... жалко е че има такива безмозъчни хорица...

92

емигрант

преди 10 години

Жалко човече е Бареков.Нищожество.Стана за смях и подигравка с лъжите си и подлостта. Щеше да купува и таблети на децата от Бълария. Отайка, миришешта на лошо.

91

Анонимен

преди 10 години

zaschto li Barekov mirische oschte na *** ?

90

сф

преди 10 години

До DanБаце,добави Уели Кларк на откриването и легитимирането на Бареков,си отговори на въпроса защо е т.н конфликт на ББ1-Борисов и ББ2-Бареков.Капута измести "***" като лице на СА в България.Недай се боже,ощавения народ да повярва,че е новия месия,подобно на Бойко,на всички ще се изясни смисъла на проекта "Бареков".Когато живееш далеч от България,ти пука защото там живеят близките ти.Електората ще прогледат ако спре да гледат централни телевизии,и така че в София ще има революция.

89

Анонимен

преди 10 години

По-долу някой сравни Бюреков с Левски...правилно-обича левовете дудучето.

88

Анонимен

преди 10 години

Дудуче не всичко е пари но в затвора чукането ти е задължително. Ти си по голям фигурант от ибрика сидеров дори.

87

Пешко

преди 10 години

До адсдАко искаш гласувай за зелените - все при тях ще намериш нещо, което ти допода. Трябва да се гласува, защото в момента правитлеството е подкрепяно от 15 процента от хората, имащи право на глас, т.е. 15% управляват 100%. Така е, когато активността е ниска, а в българсикя случай единствените твърдо активни са платените ***, пенсионерите и мюсюлманите. Смятай значи кой избира кой да те управлява

86

Михаиул Миков

преди 10 години

На Бюрека, депутатите му започнаха да се разбягват, още преди да е влезнал в Парламента.

85

Сузи

преди 10 години

Ами иначе няма как да бъде обяснено странното отказване от напускане на депутата на ГЕРБ в рамките на по-малко от 24 часа.

84

Анонимен

преди 10 години

Истински българин и водач е Бареков! Човек, който знае какво и как да направи, за да вървим напред! По-велик е от Левски!

83

поета от нета

преди 10 години

УФ...Боже,въведи им"квоти" и "лимит"им наложи,че така се размножи този свят на ***,долни ку..и и лъжи.Как крадци и мафиотиса"каймака"в обществотои бандити неграмотниса най-умни,най-имотни?Селски буци,градски паткистават видни депутатки.Комунисти,атакистии продажни журналистини налазват като ***......Боже,като че ли не се чувамеи май сами ще се лекуваме.