42

Веселин

преди 10 години

ИМА,ИМААА кой да гласува за ГЕРБ..:)ама има и будали да гласуват и за БСП.....повечето са на умиране ама има още........не ви ли е ясно,че държавата си отива,а с нея и ние като народ.....НЕ МОЖЕ ЛИ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЧЕ НАШИТЕ ДЕЦА ДА ИМАТ КАКВО ДА КАЗВАТ ЗА ПРИМЕР...А НЕ ДА ИМ КАЗВАМЕ НА КЪДЕ ДА ХВАЩАТ ПЪТЯ....ТУКА ЗА 20лв.ЩЕ СЕ СЧУПИТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ....

41

Анонимен

преди 10 години

Това е най-сексапилният мъж на всички времена! Да се впише в книгата на Гинес за бързо говорене на лъжи и обиди без поемане на дъх.Да се впише за най-дружелюбна физиономия на ГЕРБ.

40

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ (Граждани за Ефективно Разграбване на България) - дръжте се здраво за масата, дойде ред да се плаща сметкатаНикой и нищо не е забравено!

39

Анонимният

преди 10 години

***, който не може да се изрази и пише грамотно на майчиния си език, който окраде народните пари и който свали България до дъното продължава да се подиграва на цяла една нация. До кога ще търпим това ?

38

Анонимен

преди 10 години

НОВАТА ГОВОРЯЩА МУТРА НА ГЕРБПОНЕЖЕ ПРОСТАКА БУДА Е НЕГРАМОТЕН , *** И НИЩО НОРМАЛНО НЕМОЖЕ ДА КАЖЕ ОСВЕН МРЪСОТИИ И ЦИНИЗМИ ЗАТОВА ПРЕМИНА КЪМ УСЛУГИТЕ НА СЪЩО ТАКИВА ДОЛНИ МУТРИ КАТО НЕГО ДА СЕ ИЗКАЗВАТ

37

Анонимен

преди 10 години

Народа до като гласува за партии като Герб БСП ДПС така ще бъде

36

драго

преди 10 години

Ще фалират фирмите на Прокопиев и Борислававо защото не могат да си продават скъпия ток на държавата затова е този вот на недоверие.

35

драго

преди 10 години

По големи наглеци от Бойко и компания няма ,1 година все разправят че ще се вдигне цената това и все не се вдига и се чудат само как да пречат на правителството ,това че те направиха престъпна схема с големите сметки за ток и паднаха от власт си е техен проблем ,това правителство не иска да граби народа

34

чичи

преди 10 години

Абе Станишев нали обеща че ще възобнови проекта Белене, още преди преврата от февруари 2013-та. Нали това му беше гръмкото предизборно обещание? Какво стана година по-късно? Някой да е чул да се строи в Белене? Или пак ви излъга?

33

Анонимен

преди 10 години

ЛИПСВА ЛИ ВИ СИГУРНОСТТА, А?ИСКАХТЕ АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!АМЕРИКАНСКИ ЦЕННОСТИ!ИМАТЕ ГИ. ЧЕСТИТО!А ГЛАДНИ ЛИ СТЕ?А РОДИТЕЛИТЕ ВИ..КАК СЕ ЧУВСТВАТ?А ДЕЦАТА ВИ?

32

Анонимен

преди 10 години

А Пеевски да ми го смуче... както и всички протежета, дето "модерират" в този негов сайт.

31

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ е партия която за 4-ри годин като властелин на тази държава не остави нищо значимо за спомен в историята на България.Това е партия еднодневка.

30

Анонимен

преди 10 години

абе има ли още луди къде ще гласуват за Герб

29

Анонимен

преди 10 години

КУКУРИГУУУУУ КУКУРИГУУУУ

28

Петър

преди 10 години

То голяма закана ,голямо обещание ,Герб за простотиите са номер едно ,признал съм ги ,но да измислят нещо умно хич не ги бива !

27

Анонимен

преди 10 години

искам да знам ако герб са на вотор мяст Борисов ще си даде ли оставката?

26

Аз

преди 10 години

От колко години са ЕРП в България. Нима сега откриха топлата вода. Защо никой до сега нищо не направи включително и тези дето сега внасят вота за недоверие. БСП ГЕРБ и всички други им е пределно ясно, че не никак лесно да вземеш лиценза на ЕРП и сега само ни разиграват разни циркове- я с вотове на недоверие, я с новите цени на тока след изборите, я с нови заеми. С две думи - мислим за народа!

25

мимичка

преди 10 години

Най-големите престъпници са от партия Герб !

24

Анонимен

преди 10 години

Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше? Забравихте ли колко болници в България фалираха? Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст? Забравихте ли съкратените от БДЖ? Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та? Забравихте ли Дюнигейт? Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов? Забравихте ли последните избори и печатницата в костинброд?

23

преди 10 години

ГЕРБ нямат идеи и бягат от дебат. Те всички бягат от дебати за европолитиките, затова си създадоха "дъвка" - вот на недоверие