83

Анонимен

преди 10 години

До 123"В Източна Украйна, Крим, Приднестровието, Прибалтика, Кавказ, Далечния Изток и др. руските *** извършват етническа чистка". А может приплюсуешь тут еще и война Севера и Юга в Америка, канибализма в Африку, полное исчезновение марсианцов, ну и еще что то. Ты нормально и разсудительно можеть думать, а после и стучать по клавиатуры. ГОЛОДОМОР НЕ ТОЛЬКО НА УКРАИНЕ БЫЛ в то время, и не русские ходили по колхозаам и дворам в Украине, а сами украинцы это делали..

82

към 121

преди 10 години

Аз вярвам на Путин. Той владее суперсекретно, всепоразяващо оръжие и никой не може да му излезе насреща. Сещаш ли се кое е то? Не?Това оръжие е истината.

81

Анонимен

преди 10 години

Съществото което нарича руснаците *** не е българин, това е уродливо злобно създание на най лошото което природата е създала. За съжаление това са част от тварите на новият извратен Български режим. Срам и позор.

80

Анонимен

преди 10 години

Много е удобно да се крият хората зад фрази:шовинизъм,единство,споделен суверенитет,глупосty!Пръскат се милиони за глезотии,а се дава оръжие на сирийски бунтовници да убиват,крият се диаманти за да им се надува цената,печатат се долари без покритие,експериментира се с милиарди хорски съдби заради идеята на група импотентни старци за глобализъм,лансират се перверзии под името свободи за да се деморализират хората и всичко това ЗА ВЛАСТ,ДА ВИ *** МАЙКАТА ЗАПАДНА!

79

Анонимен

преди 10 години

До до 117Когда не хватают аргументы, переходят на личности. Верю я в Путина или нет, это никак не скажется на ситуацию в Украины, а вот позицию Россию по отношение к Украине на сегодняшний день считаю вполне адекватную. Ведь мы же не бомбили ни Крым, ни тем более Киев, так как сделали Вы, имея ввиду НАТО и США в Сербии.

78

Васко

преди 10 години

До рашисткият платен *** 119В Източна Украйна, Крим, Приднестровието, Прибалтика, Кавказ, Далечния Изток и др. руските *** извършват етническа чистка. Седем милиона украинци, 1/4 от украинския народ е избита в ГОЛОДОМОРА. На тяхно място заселват руски ***, чиито потомци днес искат независимост. Такива са и в Приднестровието. Протягат гнусните си ръце и към България. Създават свои анклави и по Черномориието. Българи време е да се събудим, руските *** искат да заграбят България.

77

до 117

преди 10 години

Ти вярвяш ли на Путин? Ако му вярваш на всичките лъжи няма какво повече да разговаряме и ти си шовинист като всеки останал руснак.

76

Анонимен

преди 10 години

Нямa сaтирa имa трaгедия и новa епохa нa нaшествието нa фaшезмa нa бaлкaните .A ние спим.

75

Анонимен

преди 10 години

Даваш ли си сметка,че преди 20 години Украйна е била част от СССР,там са работили хора от руски етнос,задомявали са се,9 милиона руснаци в Украйна са повече от 5 милиона българи в България.Ако плешивият и*иот от Киев не беше направил преврат ,нищо лошо нямаше да им се случи на хората в Украйна,но пуста човешка лакомия!

74

до 112

преди 10 години

Познавам много повече руснаци от тебе понеже поне 20 пъти съм ходил в СССР и Русия. Всички са много добронамерени и всички до един са болни от шовинизъм и то до такава степен която е несъвместима с човешкия живот. Германия е била болна от същата болест през 30-те години на миналия век, знаете с какво са я излекували с як лобут. Изглежда това е единственото лечение за тази страшна болест. *шовинизъм - ламтеж за чужди земи

73

Анонимен

преди 10 години

До за 99"А вие руснаците защо така РЕЗКО нападнахте братската си Украйна". Насколько мне известно, и тебе думаю тоже....никто Украину не нападал, а есть истерия, подогреваемая те, которые сейчас вы боготворите.

72

Неграмотен рашистки

преди 10 години

До Васко 97Понеже си кукнал пред екрана и чакаш някой да те напсува, чакам (ама нямя да гледаш във Вики-то) бръз отговор на въпросите: с кое произведение Боилдьо е ненадминат и за кой инструмент е то? Какво е сътворил Монфират? А Фелконет? Бързо, засичам ти време!

71

Анонимен

преди 10 години

До до 99"Защото вие руснаците мразите всички! Что то не припоминаю, где русские плохо выражались о какую нибудь нацию, тем БОЛЕЕ О БОЛГАР. Насчет хохлах, ну историю почитай, откуда взялось это слово. И русские называют кацапами, но мы это всегда воспринимали с юмором. И если уже такое отношение, то пожалуйста покажи КОГДА И КОМУ РУССКИЕ СДЕЛАЛИ ПЛОХО. Примеры на бочку.

70

за 99

преди 10 години

А вие руснаците защо така РЕЗКО нападнахте братската си Украйна, или вожда ви Путин ви каза че Украйна вече не ви е брат а е фашист и трябва да бъде унищожена и на мига се юрнахте като башибозук в мирна Украйна.

69

Анонимен

преди 10 години

До 109,а сега ми кажи: познаваш ли поне 1 руснак в живота си?На мен са ми преподавали руснаци,да,отдавна,да, бяха прекалено добронамерени,е,взели са си поука.

68

Васко

преди 10 години

До До Васко 106Руска ***, омаза се в *** си и лъжите си.

67

до101

преди 10 години

Говорехме зa рускa сaлaтa не зa мaйонезa и хипотезa .Не съм вземaл от никъде хипотезa a от време нa време ходя втези ресторaнти и сме си говорили с собствениците че не смеят дори дa пройзнесaт тaзи думa.С мaкaдонско и бългaрско нямa никaкви нaименовaния.Единствено Сръбскa нaденицa плескaвец и белa вешелицa.

66

до 99

преди 10 години

Защото вие руснаците мразите всички. Вие имате подигравателни думи за всички народи около вас, дори и кръвните си братя украинците наричате хохли, да не говорим за останалите. Затова не търсете любов от тези които вие самите мразите. Руснаците нямат нито един народ който да им е приятел и винаги приятелството са си го купували с насилие и пари, затова и това приятелство не струва нищо.

65

Васко

преди 10 години

До До вaско 104Този е олицетворение на рашистката неграмотност и простотия. Един елементарен сърч в Интернет ще му изкара камара информация за френските Мистрали, които Русия купува. Колкото до тази простотия с китоловните кораби и подводниците - МУХАХАХАХАХАХА!

64

Анонимен

преди 10 години

Пич,няма нормален българин,който да не уважава Русия,споко!Ако наистина си руснак:1. Остановите алкоголя!2.Берегите друзей!