71

Имани

преди 10 години

Аман от БЛЮДОЛИЭЦИ!!!

70

До Рали 1

преди 10 години

Ами ти къде ще си докато ти късат номерчето. Нали си застанал/а пред комисията и гледаш точно за това - вотът ти да не бъде опорочен по какъвто и да е начин. И след като ти бият втория печат си пускаш сгънатото листче в урната. И не може да се подмени и ако случайно някой надига сгънатата бюлетина, трябва да се сигнализира, защото всеки от комисията носи наказателна отговорност и повярвайте ми сумите не са малки. Един е достатъчно да пропищи.

69

Рали1

преди 10 години

До 63,Бюлетината се сгъва на две,преди да се отреже номера.Много малко трябва да се повдигне ъгълчето и да се види за кого.Пак изгледах клипа-който от комисията слага втори печат може да види за кого гласувате!След като излезете от тъмната стаичка, бюлетината ви попада в чужди ръце.За да и отрежат номера и сложат втория печат.Дали не може да се подмени?Може-предишни избори-с.Бохот!Ще се проследят ли после номерата от втората кутия и тези от кочана?Или ще се отчетата само като бройка?

68

xv

преди 10 години

То това се очакваше бе,идеята беше да вземат властта с всички средства тези ***,сега ще си наредят изборите по новите правила-абсолютно контролиран вот!А вие нещастници *** им се радвайте и любувайте на тези *** съветски! Докато на всяка ОВЦА българска не и проработи мисловната дейност, няма да има оправия в България.Необразован народ, *** мозък!Направили са каша в главите ви Гнойните коалиционери и *** им!Целия *** от страна на БСП, Ятака, Фекалии Дудуков и ДПС е за ешафода

67

Анонимен

преди 10 години

Лъжая Ментолова!

66

Анонимен

преди 10 години

Тая е като *** у трЕва!

65

асд

преди 10 години

В малки населени места и секции се контролира лесно и без номера. С номера ще е още по-масово и по-лесно. Знам го от една заклета Червена бабичка, която вече 25 години агитира, участва в секции, манипулира хората, следи, държи сметка на хората кой за кого е гласувал, защото има начин да разбере и т.н.

64

психолог

преди 10 години

Като чуят Б.Борисов троловете на мутреса Моника полудяват и им се вижда пяна на устата. Прости ми тролчета вашето недоразумение Станишев не може на малкия пръст на Б.Борисов да се качи. Сега пишете простотии , но на 25 май ще духате супата. Апропо вие винаги ще я духате супата, защото Станишко и Моника си заминават за Брюксел в къща и офис за 3 милиона евро а вие ще подсмърчате на Позитано с чашка в ръце дано някой ви пусне стотинки. Колко сте жалки и прости.

63

Анонимен

преди 10 години

В закона не е записано най-важното:Какво се прави ако броя на бюлетините не е равен на броя на номерцата на кочана с бюлетините и/или броя на откъснатите номера от бюлетините.Вероятно във всяка избирателна секция ще се получи този проблем и тогава ЦИК и РИК ще започната да тълкуват некадърно написания изборен комикс и ще трябва да се прегласува. След което вероятно отново бройката няма да излезе и пак гласуване докато не свършат парите.

62

Бивш член на БСП

преди 10 години

Драги сънародници, никога България няма да се оправи докато не си замине от политическия живот БКП-БСП-ДС. Защо Чехия, Полша и Унгария се оправиха-защото няма такива партии на власт. Колкото и троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ и Президента толкова по ясно изпъква тяхната антибългарска позиция. Значи можеш от Москва и Путин да получаваш пари / БСП и Атака / , а не можеш да да бъдеш точен със своите съюзници ЕС и НАТО. Това е мечтата на комунистите-социалисти. Тогава да си заминават за Москва , защо се натискат да ходят в Брюксел, като водачите на листи Станишев, Сидеров и Бареков .

61

аз

преди 10 години

оооооофффф само като чуя русофил или русофилистко или русофилски и т.н.....и направо ми се доповръщва вече!!!! аре изчезвайте си в Русия най-накрая цялата партия и вашите поддръжници...тука ще разцъфнем само за няколко месеца....

60

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова тотално се провали с новия изборен кодекс.

59

Анонимен

преди 10 години

С тези номерца дето се късат на ръка нали се сещате че всеки от късащите може да си остава нишан. Наприм бат сали е в изборната комисия и той къса номерцата на неговите хора и после при броенето им плаща ако са гласували според уговорката. Цялата тази организация на гласуване е толкова тромава и недомислена, че още веднъж доказва колко са семпли нашите депутати.

58

До Черен Петър

преди 10 години

В момента на броенето, на бюлетините няма никакви номера. Единия номер е останал на кочана, а другия е в отделна кутия. И сега ми обясни как ще разберат след като отворят урните за кого съм гласувал. Говорите колкото да не заспите, но това е обичайно за хейтърите.

57

Анонимен

преди 10 години

Пълен провал на маноловия изборен кодекс - фактите са налица, очакваме тоталния хаос в изборния ден.

56

Anon

преди 10 години

Относно контролирането чрез снимане на бюлетината с телефон - има решение за тези които искат хем да вземат мръсните пари, хем да не бъдат използвани (много): отбелязват за каквото са им платили, снимат, след което правят бюлетината невалидна - било чрез драсване на знак, или отбелязване на още една партия, ако искат може и нещо нецензурно да напишат :)Има начин, стига да искаш.

55

Малко разяснение

преди 10 години

Бюлетината се къса от кочана, с поредни номера, пред самия избирател и се бие първия печат. След като гласува, човекът сам си сгъва листчето и отива за втори печат. Там се къса номера в края на бюлетината и се поставя в отделна кутия. После се бие и втория печат и избирателя си пуска бюлетината в урната. Тези номера в края на листа са, за да се избегне внасяне на други бюлетини. Не се броят задължително, а само в случаи на несъответствия в протоколите. Преференциите не са задължителни.

54

Анонимен

преди 10 години

Вярно е комунистите никога не са контролирали избори още от 1944г. до сега.При тях всичко е "честно" и "демократично".

53

БоСимеонов

преди 10 години

Разберете го веднъж завинаги. Манипулацията не се извършва в избирателната секция, а в главите ви. Симеон спечели защото успя да ви накара да повярвате. Бойко спечели, защото ви накара да повярвате, че ще накаже тези които ви накараха да повярвате. Спрете да вярвате и започнете да мислите. Бъдете зрели хора. Бъдете мнителни. Бъдете скептични. Търсете сметка, правете изводи от резултати а не приказки. Толкоз!

52

dan

преди 10 години

До АнонимниятИзпростявате от ден на ден Елементарни сте