119

anti

преди 10 години

***, защо Бащицата ви се бави да присъедини новите "републики", а нещо започна да дава назаден ХАХАХХАХАХАХАХХАМай свърши деньгите, а? Май рецесийка има в Рассия, а? Май в "републиките" има 1 милион пенсионери, а? Ох какой большой кеф :) Мейдана в Москва наесен се задава с пълна сила :)

118

До 128

преди 10 години

До До 124Помниш хубавото, браво! По моето, скромно казано, компетентно мнение, водката е прекрасно питие. Неутралният й вкус изисква колоритни мезета.В онези времена, за които говориш, дробът от треска струваше 60 ст. кутията, черният и червеният хайвер 4 лв (?), пушената и веяната скумрия - 1.70 лв/кг, калмарите - 1.40, холандските и швейцарски сирена - 4.50.Спирам дотук, защото някой ще каже:"Да, ама заплатите!" и ще трябва да му отговоря, че съотношението заплата/цена пак бе в полза на соца!

117

До всички неплужеци

преди 10 години

Само за информация - според османското законодателство Ботев е бил терорист, Караджата също, за Левски - направо главата на терористична организация. Според мнението на любимите ви Англия и Франция, нашето освободително движение е чисто и просто тероризъм в една призната от тях империя, за която са пращали оръжие. Ако не вярваш питай избягялите от беломорска Тракия да ти кажат как са ги гонили френски черни наемници. Горда съм от това, че в БГ е имало "***" като "терористите" изброени горе!

116

rumen221

преди 10 години

Интереса клати феса(или Тоталната война на САЩ срещу ЕС)https://youtube/watch?v=Fs1BsfWMmpA&feature=youtu.be1. Началото: - Цялата агресия на САЩ срещу ЕС и еврото започна с банковите кризи в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ и отказ да се подпише търговско споразумение с ЕС.2. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:- Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу евро и ги убиха- Арабската пролет - Сирия- Украйна Вероятен изход:- Диалогът за Единна Украйна, между Е.С., Украйна и Русия, закъсня поради намесата на ЦР

115

българин

преди 10 години

Абе, *** червени, дето ни обяснявате колко загрижен бил Путин за народа и как лошите украински фашисти, подкокоросвани от американците, стреляли срещу горките руски патриоти (въоръжени, впрочем, с най-нови руски РПГ), защо не вземете да се изнесет, ето например при тези маймуночовеци на снимката горе, хем ще си мязате, хем качествена водка ще дъните, хем ще им помогнете да си спретнат "независима република" (или 2-3, най-добре). Русия на Путин ще ви крепи. Айде, тичайте, че овоняхте орталъка

114

Анонимен

преди 10 години

Тръгнал дядо за Златица,изгубил си ръкавица.Там играла на поляна малка мишчица Гризана,ръкавичката видяла и на топличко се свряла. После Зайо Средногорски, скрит от лоши думи хорски и той се намърдал. Подир него хитрата Лисана. После Вълчо от Балкана и той на гости, без да го канят. Демокрация, знаеш, вдигнали шум до бога и разбудили цялата гора. Не щеш ли, дошла рошавата Мецана разлютена, в ръкавицата надникна и юнашки се провикнала:-Ей, демократи нахални, я веднага вън!И като ги насмела, съдрала им кожухчетата!Тук приказката свършила!

113

Факти

преди 10 години

Преди 1 седмица Путин подписа за създаване на конкурентна с-*** на Виза и Мастер, т.к. банките "изнудват руските граждани" с ненормални такси и ненормални лихви. Според него гражданите на Русия трябва да бъдат защитени от банкерските монополи! Също въведе и изисквания към храната, с цел защита на населението от ГМО продукти. Ха, познайте Англия дали се разпия, дали банкерчетата поискаха нови санкции и дали САЩ не разклати пръст? Каквото и да казвате, той мисли за гражданите на държавата си, а наш

112

До 124

преди 10 години

50 години ви промиваха мозъците с руски спирт ...Да бъдем точни, 45 години пихме руска първокачествена водка" Столичная" или "Московская" за 1лв 50ст. После ни набутаха дървесен демократичен спирт, на десетократно по-висока цена. Не е същото!

111

OON NABLIUDATEL

преди 10 години

DA ZABIQ AZ EDIN VYPROS KUM FENOVETE NA USA,NALI KATO ANTIPOD KOMENTIRAME VSE SLUCHAQ S KOSOVO,KAKVO BIXTE NI KAZALI ZA SEVERNOKIPYRSKATA TURSKA REPUBLIKA?PRIZNATA Z SAMO OT TURCIQ V NARUSHENIE NA VSI4KI PRAVILA I MZJDUNARODNI NORMI,ZASHTO NE BE BOMBARDIRANA OT BLIUSTITELITE NA SVETOVNATA SVOBODA USA,I MAI 40 G SI Q IMA,4AKAM KOMPETENTNIQ VI OTGOVOR,

110

Георги до АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Може би ти знаеш, защо на герба на Украйна има знака на Дявола - тризъбец? Уж било от древни времена, но на мен ми изглежда напълно съвременна връзка със Сатаната. Новорусия трябва да постави държавна граница с остатъчна Украйна! Дали това ще е една нова Абхазия, неприета от Запада, но свободна, не знам. Надеждата ми е в един генералски пуч в Киев и тогава, както едно време (мечтано от някои тук!) бяха написали фрицовете на една порта:"Jedem das Seine!".И няколко гада да висят и се проветряват

109

Анонимен

преди 10 години

В Крамотрске состоялся праздничный молодежный концерт-дискотека, посвященный Дню Победы. На нем была представлена композиция, посвященная казакам-защитникам города. Во время ее исполения на сцене появился легендарный ополченец Бабай

108

Анонимен

преди 10 години

50 години ви промиваха мозъците с руски спирт и за това сте толкова слепи за да не разберете какво става в Украйна.Даже ако кажат да се присъедините към велика русия бъдете сигурни, че ще излезе 90 процента от референдума.

107

Анонимен

преди 10 години

Освобождение с ДонбассаИтоги референдума в Донецке и Луганске подрывают планы построения национал-олигархической Антироссии.Как заявил лидер движения Юго-Восток Олег Царв, по итогам референдума Луганская и Донецкая республики создадут новое федеративное образование, к которому присоединятся другие регионы Юго-Востока Украины.Даже при одобрении со стороны США кровавая клика с каждым днм становится явлением несовместимым с реалиями ХХI века. Дни е сочтены.

106

neni4a

преди 10 години

В Украйна си е хаос.Няма легитимно правителство.Навсякъде из държавата върлуват десен сектор и на хората от Донецка и Луганска области им писна и се разкараха Водя се ясно на 9 ,че от Киев изпращат наемни убиици в Донецка област и на 11 им показаха среден пръст.

105

TrollTerminator

преди 10 години

До Руфи 118Путин и кротко? Не ставай смешен! Нещата там се подготвяха още по-времето на олимпиадата. Да не забравяме историята, 2 год. след олимпиадата 1936 г. Хитлер окупира Судетска област в Чехословакия с оправданието, че там живеят немци и Великите *** сили му позволиха след още няколко години избухна втората световна война. Не ми казвай че сценария не ти е познат? Разликата е че *** не изчака 2 години, но кой знае може да се готви за лятната олимпиада?

104

TrollTerminator

преди 10 години

До Ристе 115Мисли адекватно Ристе, защото има нация шотландци, но няма варненци или кърджалии! Отново повтарям, една неавтономна област не може просто така да се отдели, освен ако не се самоопределя като отделна нация и е автономна! Същото е и с Донецка област тя е част от Украйна като област не като автономна територия каквато беше Крим. И отново повтарям може да иска да е самостоятелна но не и да се набута в друга държава! Не ми казвай какво може и не може а ми цитирай закони и факти Ристе!

103

Руфи

преди 10 години

До Анонимен 112Абе той Хитлер добри тактики прилагаше. Сега Европа щеше да говори на немски, ама направи голема грешка с Русия! Сега и обама я прави... хаха! Путин кротко си гледаше хокей на Олимпиадата и идея си немаше ни за Крим, ни за Донецк, ама бесно псе не можеш да удържиш на повод!Изкараха мечката от бърлогата, а сега пищят, че не иска да се прибира обратно!*** никога не четат история, или я четат като дявола евангелието!

102

Анонимен

преди 10 години

Донецкая республика запретила въезд на территорию региона президенту США Бараку Обаме, канцлеру Германии Ангеле Меркель, представителю ЕС по иностранным делам Кэтрин Эштон и премьер-министру Великобритании Дэвиду Кэмерону. Документ, датированный 7 мая, за подписью сопредседателя правительства ДНР Дениса Пушилина опубликован местными СМИ.

101

Анонимен

преди 10 години

Должна ли Россия признавать проголосовавшие за независимость украинские регионы? И, тем более, принимать их в свой состав? В чем отличие данной ситуации от того, что произошло в Крыму? Газета ВЗГЛЯД попыталась разобраться, какие возможны дальнейшие сценарии развития событий на Украине и какой должна быть позиция России.

100

Ристе

преди 10 години

До TrollTerminatorШотландия когато стане самостоятелна, може да се присъедини към когото си поиска! нали се сещаш какво значи "самостоятелна"? Въпросът е как се става самостоятелен? Според международното право, всеки народ има право на самоопределение! Ако населението на варненска област се събере и се нарече "варненски народ", направи си референдум и на наего си гласува за отделяне от България, никой няма право да го спира!Същото и за Къджали - ако се съберат и си гласуват, отиват си в Турци