79

мирно и спокойно

преди 10 години

Жителите на Донецката народна република искат да живеят мирно и спокойно. Бюрократите от ЕС, Нато и Сащ, искат, със санкции, да нажежават обстановката и да насъскват към гражданска война! Фашистката хунта на оберщурмбанфюрер Турчинов, украинския Пиночет, иска жестоко и безнаказано да убива мирни и невъоръжени жители!

78

Анонимен

преди 10 години

Ееее пак се изказвате неподготвени... 96% не са фалшификации. Фалшификации може да кажете ако процентите са примерно 140%, въпреки, че Путин беше избран с толкова преди време... Фалшификации, айде моля ви се! При комунизъма какви бяха резултатите от изборите? Е, верно, че там имаше само една бюлетина... ама айде да не навлизаме в детайли...

77

Анонимен

преди 10 години

Ликвидирайте руската ***, а пък те нека си правят референдумчета :)

76

Анонимен

преди 10 години

Референдумите в Източна Украйна: хаос и фалшификации Да бе, да. Щом кончитите салами казват, как да е друго. Европейски ценности лъжа, лъжа и пак лъжа. Демокрадия и терор психологически, икономически, социален, интелектуален, колониален. Ура членове смена ЕС. Нищо, че никой не е питал народа, а *** Меги Пръмова, Пасе, лъжливото царче и не на последно място комунистите, начело с украинското еврейче (нищо против евреите, а с презрение към него) Станпишев.

75

Анонимен

преди 10 години

До 87Янукович всезнаещ ***. Човека ти го каза прекрасно. Този *** докара страната си до крах и руската *** си го прибра! Само вие червени *** толкова сте заслепени, че искате на черното да кажете бяло! Фактите са си факти! Янукович докара страната си до технически фалит - проруският *** Янукович!

74

До 83

преди 10 години

Нещо си се объркал, защото не знаеш къде е основана Великата Рус!А тя е основана на мястото на днешна Украйна в Киев.Затова сега се наричат Голяма Русия, Белорусия и Малорусия. Малорусия е Украйна.Украйна е име, измислено от Ленин. А 2/3 от Украйна са чисто руски губернии, придадени и след Октомврийската революция през 2017 г!!!Те са толкова не руснаци, колкото македонците са не българи. И на едните и на другите им е промиван мозъка с години. Но те са еднакви и генетично и културно!

73

Новинар

преди 10 години

До Анонимен 81Не само, че е цензурирана западната преса но и е редовно инструктирана от ЦРУ !@!! Мога да се обоснова със доказателства ако искаш и линк ще пусна, но няма да се задържи и две минути...Немски журналист разкрива за организирана среща между представители на немски медии и агент на АНБ Пол Кристи...Срещата се е състояла на 09.04.2014 в Бремен..Пол Кристи подчертава, че Украйна трябва да се превърне в непреодолима бариера между Европа и Русия...и че сега е момента Европа да заеме

72

До 84

преди 10 години

Спри да обиждаш хората, които не познаваш!Ако беше малко по-интелигентен, нямаше да се натрапваш с американската си дезинформация, нито щеше да лъжеш тука за пенсии и заплати в Украйна. Те и преди Янукович си бяха такива и тази страна се срина от как е независима!Никога не си говорил с истински украинец и тука само се пенявиш.Като не знаеш и не си достатъчно интелигентен, поне не обиждай!

71

До 77

преди 10 години

Човече, ти май си за хапчета!!!Ми *** в Youtube и виж какво са снимали хората с GSM-ите си...Как с бронирани машини "гвардията" на Украйна гази невъоръжени хора.Има снимки и от Мариупол. Хората си гласуваха, дойдоха десетина фашиста от Десен сектор и взеха да им стрелят в краката с калашници.Едно момче се опита да каже нещо и го застреляха ей така - за нищо.Влязоха в училището, където се правят избори и се барикадираха от вътре...Това е под дулата, ама не на Путин. Украинци трепят хората!

70

Анонимен

преди 10 години

Мащабите на пропагадната война и бълването на лъжи от страна на Запада са потресаващи, това ли е ЕС, това ли е Земният рай!!! С лъжи и дезинформация сте само и единственно за Ада!!!

69

Анонимен

преди 10 години

До 82А защо премълчаваш при кого са вземали тези 4 пъти по-ниски пенсии?????? А ве ***??? Що не кажеш, че на власт беше проруското чучуло янукович, което докара Украйна до финансов колапс. Кажи ве позитански плъх?

68

Анонимен

преди 10 години

Методично, бавно и спокойно трябва да бъде избита цялата проруска терористична сбирщина, която създава хаос в Украйна! Който иска Русия да отива да живее там!

67

До 74 - Трол термина

преди 10 години

В Донбас украинците са под 20%В Крим също имаше около 30 украинци и всичките гласуваха за присъединяване с Русия.Заплатите и пенсиите им стават 4 пъти по-големи от тези, които са взимали в Украйна, стават част от велика сила... а тези в Украйна си останаха в блато, където фашисти убиват и насичат с брадви хора, в 2014 г!Има изследване, че при възможност, поне половината от украинците биха се отказали от Украйна в полза на Русия.Освен CNN събирай инфо и от други източници!

66

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 76Западните медии били пропаганди, ами на Путин какви са честни? Казах го и по долу близо 50% от населението в Донецка област са украинци и ти ме убеждаваш, че те са гласували за присъединяване към Русия? украинците са върли националисти също като руснаците и сощо толкова не понасят Русия и ти пак ще ми твърдиш, че те искат да се присъединят към Русия? Изобщо разсъждаваш ли?

65

Анонимен

преди 10 години

До 8080% от мозъка ти е....бръмбари :)Тия проценти за нищо ги нямаш бре :))))))))))

64

ЛОПИХГЗТ

преди 10 години

80 % от водещата западна преса е цензурирана, лъже, ближе*а.

63

Анонимен

преди 10 години

Цялата проруска *** се е събрала на раздумка у форума :)Кутевски ***, заминавайте да браните бастионите н руските терористи в Украйна, че скоро ще бъдат ликвидирани!

62

Анонимен

преди 10 години

До 68Под дулата на руските пушкала и окупирани от терористи сгради, нали? :))))))Колко демократичен референдум :)А ти българино изпи ли си хапчетата?

61

Анонимен

преди 10 години

Референдумите в Източна Украйна: хаос и фалшификацииЗападни медии: Така нареченият референдум: ненадминат абсурд----------Да бе, да!Поредната дебела партенка и преписани пропагандни текстове, в тон със зададената от САЩ линия!Нали Американските наемници (400 бр !) и техните фашистки послушковци от десен сектор дадоха всичко от себе си, за да има хаос в референдума? Ходиха, палиха, стреляха (има застреляни от тях обикновени граждани). Сега вече имат повод и тръбят за хаос...

60

TrollTerminator

преди 10 години

До gogoЩо да не би руските да са по-обективни? Ако го вярваш вероятно си изгубена кауза дори за докторите!