177

Salajadin

преди 10 години

NO TOVA E NACHALOTO S REFERENDUMITE,SLEDVAT-CATALUNIA,BISKAYA,GALISIA,KORSIKA,MARSILIA,SEVERNA ITALIA,SHOTLANDIA,FLORIDA,TEXAS,NIU MEXIKO,KALIFORNIA,ARIZONA,KOLORADO,KIURDISTAN,ZAPADNITE POKRAYNINI.

176

Salajadin

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯKOI GI LEGITIMIRA REFERENDUMITE,NELEGITIMNITE GOSPODARI NA SVETA LI

175

Salajadin

преди 10 години

NE VIZDAM NESHTO NEREDNO V BIOGRAFIITE IM,NORMALNI HORA SAMOZASHTITAVAIKI SE OT PUSNATITE NA VOLIA PLATENI SADISTI NA IUDEOCIONISTKIA USA,DAYTE MALKO ZA DROGIRANITE PSIHOPATI OT DESEN SEKTOR I FASHISTKOTO NELEGITIMNO KIEVSKO PRAVITELSTVO UZAKONILO DESEN SEKTOR KATO NACIONALNA GVARDIA,A S TOVA I UBIISTVATA NA ETNICHESKI RUSNACI V U-KRAYNA

174

Бял

преди 10 години

Със сигурност не са хазари и юдеи. Какви са Турчинов, Яценюк, Аваков, Тимошенко и вся остальная *** ?

173

Анонимен

преди 10 години

До друг наблюдател6 ++++++++Дано не те изтрият (цензорите) Някак си,не е политкоректно написаното от Вас.;)

172

друг наблюдател

преди 10 години

До: наблюдателпохвалнанта ми репликата се отнасяше до твоя коментар- Наблюдател

171

зико

преди 10 години

Петя,добре пишеш кои лидерите на проруските сепаратисти,но защо така подробно се напишеш кои са Александър Турчинов, Арсеник Яценюк, Дмитрий Ярош. Да видим какви са едните и какви са другите.

170

друг наблюдател

преди 10 години

Е това е един от най-умните коментари в българския нетБез малко щях да напиша почти същото:Путин - Бойко, Цецко, Оградите на ПарламентаРуската мафия - ВИС, СИК, Наглите, КилъритеГазовите/Нефтените олигарси - Златев, Ц.Василев, Кюлев, ПавловЖириновски - Сидеров Има ли нужда от повече примери и доказателства? Който не ги приема е или ***, или *** или *** *** ! Когато фактите говорят... И не споменавайте напразно Боговете ...

169

статия

преди 10 години

Аз ви предлагам заглавие " Кои са спонсорите на фашистките групировки в Украйна" Направете си труда да прочетете статия от в-к Известия от 10.05.2014 izvestia.ru :Власти США предлагали финансирование лидером "Правого сектора" заглавие: Представитель Госдепартамента США Виктория Нуланд предлагала украинским радикалам миллионы долларов на создании партийной инфраструктурой

168

>

преди 10 години

Нито дума от това ,което са казали Киевските терористи-власти не може да се смята за истина,като се има предвид как с лъжи ,снайпери и терор свалиха правителството и всеки ден лъжи циркулират от тероритичното им гнездо съчетане с изгаряне на живи хора и убийства и терор.

167

Жуков

преди 10 години

Това са истински хора, които милеят за дом, семейство, РОДИНА! И не забравяйте, че тези хора са единствените, които ще ни помогнат на нас, продажните българи, когато *** и либийците започнат да ни вкарват в "правата" вяра, с подличкото мълчание на европейските нации! Така е, тези на снимката ще се притекат на нас, братя, заящото са го доказали!

166

Анонимен

преди 10 години

На мен хората от снимката са ми симпатични. Даже и в тази със сигурност пропагандна статия виждам обикновени хора, всеки с неговата съдба. Винаги тези, които искат някаква промяна- революционерите, са хора, които не носят куфарчета и лъскави костюми, защото по правило те са НЕДОВОЛНИ хора.Така че, сори, ама и с тази статия не постигате желания ефект.Напишете подробно за личния живот на Арсений Яценюк или друг прозападен украински послушко, да видим дали няма да изкочи някой гей без образование.

165

Анонимен

преди 10 години

Тааа кои са фашистите?

164

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че и информацията в тази статия не може да бъде приета за чиста монета. И тя е съгласувана с ЦРУ.Какви смешни изрази,като "живеещ в самота" и т.н. Абе то и нашият мъженствен клоун президент е тотално самотен и неговата сврака никога не е с него,ама нещо за него не използвате подобни изрази.Бойко също и т.н. То и Левски е изглеждал самотен, ама е герои, нал тъй ?! Ниско махленско цереуско ниво и на тази статия.Със сигурност е изопачено всичко.Дайте статия от руските медии,да сравним.

163

st

преди 10 години

Типични азиатски ***.

162

Александър Йорданов

преди 10 години

Тези хора ще се самозапалят, самопребият, самоотровят, самоизнасилят, самозастрелят и самоосакатят, само и само да дискредитират демократичното киевско правителство и ЦРУ.Знам си аз Александър Йорданов Велики.

161

хестус

преди 10 години

Много интелигентни ........мутри имат!И всеки един е достоен да позира за "Мислителят" на Роден!И погледите им едни такива ......прями .....чисти .......веднага разбираш какво ти мислят !

160

забелязвам че,

преди 10 години

В този форум се вихри едно и също човече под различни имена, най-често анонимно. Може и да е платено от чичко Сорос, а може и да е пълно и* доброволче с тесни раменца, коремче и тънки ръчички. , ама много добреобработено в ***.

159

66

преди 10 години

Платена и не вярна информация,защо не пишете за бандеровци и подлеци които убиха и изгориха невини хора,за фашисти и кой направил преврат?Много има наивни и глупави хора,който вярва на тимошенко кличко и други продажници.

158

ник

преди 10 години

Украинските сили вчера са убили дете защото било закичено с руска военн лентичка!Но те не са като тия на снимката,те са истински герой