180

отговор нема

преди 10 години

Внуците ме питат , защо Тодор Живков не е лежал в Затвора след толкова престъпления , аз им казвам че в България отговор на въпроса нема и нема да има

179

Българин

преди 10 години

До Анонимен 207Как мислите -дали нескопосаните му изказвания не нанасят щети на държавата ни и народа ни ?

178

Анонимен

преди 10 години

Тихо бе ***, кой ли пък ти обръща внимание на тебе.

177

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Дано САЩ наложат ембарго на русия също като на Иран. Тогава не само стандарта на живот на рускака ще се срине, но вече няма да са рядкост случайте на гладна смърт и канибализъм.

176

Анонимен

преди 10 години

На фона на изявлението на Путин, още ли искат да ни вкарат в техния филм. Стига с тая пропаганда!!!

175

Реален

преди 10 години

Господин президента би продал майка си за пари а какво остава за майка България ............

174

Анонимен

преди 10 години

Какво да прави Плевньо като крадените му пари са в западни банка трябва да слуша иначе лошо.

173

гербист

преди 10 години

Нека да подкрепим президента ни г-н Плевнелиев, който всички ние подкрепихме на изборите. Ако трябва и война на Русия да обявява час по-скоро, но да не ги оставяме да си разиграват коня. Нашата армия ще покаже какво може и ще ги срази.

172

Българин

преди 10 години

" Исторически Европа навлиза в нова фаза - преди и след Крим"Това едва ли е истина ,но е време в България да започнем да говорим за времето "след Плевнелиев",защото този човек нанесе на държавата ни такива щети ,които следващите президенти ще отстраняват години.... Плевнелиев наистина е едно недоразумение.

171

Aleks

преди 10 години

Ние не си определяме интересите по това дали съвпадат с нечии други или не. Ние просто ги имаме. Наши, собствени. България преди всичко. Никога 16-та република, никога 51-ви щат. Палячото това не може да разбере, все трябва да клатушка и равнява по някого. Д-р Желев беше не много възпитан, но умен президет. Сега си имаме много възпитан, но глупав.

170

гербист

преди 10 години

Прав е нашият президент, не може да позволяваме на Русия да прави каквото си иска. Нужно е ние да подемем едно движение, да дадем пример с едни добри санкции срещу Русия, за да може да се види какви са ни интересите. Време е да спрем вноса на нефт и газ от Русия, да обявим ембарго, като югоембаргото и да дадем правилен тон на действията. Само така ще покажем на света, че трябва да действаме твърдо срещу Русия. Да не прекланяме глава, а да действаме против Русия и нейните интереси. Росен знае.

169

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е без грам мозък в главата си или е продал *** си на американците.Наистина реснаците имат президент - ние имаме п* за президент.

168

Анонимен

преди 10 години

Тоя пак говори глупости.Честит празник на всички които обичат Русия.

167

do Доктор Сър Пичук

преди 10 години

"И от кога нашия интерес съвпада с този на.. Те не искат тръбите да минават през украйна и ние не искаме.

166

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До ЕСИ от кога нашия интерес съвпада с този на вождовете от червенотухлена москва??До кога нищожествата от кремъл ще продължават да се месят във вътрешните работи на България??

165

Alex

преди 10 години

Хората си имат президент, а ние ***. Ходи и клати гава по Европа, задава разни въпроси, все не може да си отговори, но винаги ни занимава с това какво мисли.Пич, ние те избраме да ни представляваш, да се грижиш за интереси ни, не да лалаш наляво и дясно каквото ти е бръмнало наум. Ако някой те натиска постоянно да се слагаш, не сме ние. Ние чакаме от теб да укрепваш националното достойнство, нашето, българското. Не да ходиш по чуждите дворове и да говориш за 19-ти век, а у дома да се спъваш!

164

Анонимен

преди 10 години

ако не беше винету този гей нямаше да го изберат и за домоуправител на вход.

163

Анонимният

преди 10 години

Нашият президент все повече ми заприличва на *** селският ***. Той така се закани и на Великобритания, относно емигрантите. А това пък ми напомня един виц: Седяло си зайчето на една полянка и се провиквало:Къде е Баба Меца, искам да я изклатя. Покрай него минали всички горски животни и ето, че стигнало до ушите на въпросната възжелана. Тръгнала тя към полянката с тежки стъпки и отдалеч се провикнала: Ето ме, какво искаш и за какво говориш!? Аааа, нищо, нищо! Седя си тук, пиля си ноктичките и си говоря глупости, отговорилотворкото-президент!

162

Анонимният

преди 10 години

Току що "сарафанното радио" съобщи, че като чул какво се заричат от нашето Прецеденство и лично т. к. нареченият български Прецедент, Путин веднага подал оставка и се скрил някъде в Сибир!.

161

Анонимен

преди 10 години

ПИЗОВАВАМ ЖЕНАТА на ***, ЖЕНО прибери си мъжлето щото стана за посмешище, затвори го в кухната да лъска чинии и ако се справи отвори му фирма за миене на чинии (може и в офшорна зона).Прибери го че остана в историята