56

Анонимен

преди 10 години

До 92А трябва да празнуват, защото са част от силите, победили фашизма и понесли изключително много жертви. Но не могат да празнуват, защото се управляват в момента от фашисти, контролирани от още по-големи фашисти.

55

Анонимен

преди 10 години

На 9-ти Май просто се слага край на подялбата на Европа между Русия и САЩ. Това даже не е край на войната. Тя приключва с капитулацията на Япония няколко месеца по късно.Там където стъпи червен ботуш, червен е и режима. Единствената страна, която се отървава е Австрия.

54

Анонимен

преди 10 години

Прощавайте днес.бг, но днес празнуваме нещо друго, не празнуваме нито ЕС, нито създаването му. ЕС не е съществувал на този ден, нито през 1945-та. Бъдете обективни и отразявайте реално събитията.

53

2 февруари

преди 10 години

е деня на ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ, а 9 май е ден на ПОБЕДАТА

52

ДЕН НА ПОБЕДАТА

преди 10 години

над ФАШИЗМА - най-страшната чума през 20 век

51

До 89

преди 10 години

Да, като виждаш че ти слагат минуси, не може ли да ти светне лампичката, че май не си от тази, правдивата страна. Май на болшинството им е ясно къде е истината. Но *** (такива като теб) не са дорасли да вденат, че смисълът на живота не е пълен стомах и пари, пари, пари. Нито ще изядеш всичкото ядене, нито ще отнесеш на онзи свят нещо. Затова трябва да останем ЧОВЕЦИ на тази земя, а не плюскащи животни.

50

Анонимен

преди 10 години

Не е вярно че в Хамерика никой не се радва на Деня на Победата.Продажбите на памперси скачат до небесата.

49

Анонимен

преди 10 години

какъв ден на европа!!!само заради това че някой си прочел някаква декларацияу!!!

48

Ръководител

преди 10 години

За сега 9-ти май още не е победа, за съжаление. Докато в центъра на европата нато-нацистите още палят хора, това предвещава още борба. Не се съмнявам, че такава победа ще има. Нямате никакво оръжие срещу руснаците. Това е НАРОД, той обича страната си, дома си, традиционните си ценности, има си свой бит, език и култура. Той във време на опасност е като един. А европата - само погледнете жената с брада от Австрия на Евровизия 2014. Абсолютно ***, това са "европейските ценности". Откачалки!!!

47

Анонимен

преди 10 години

2 000 бойци на десен сектор днес са близо до Одеса. Явно празненства там няма да има ... Да живее Украйна !

46

Ден на победата

преди 10 години

Честит 9-ти Май! Ден на победата на Съюзниците срещу фашистка Германия! На който не му харесва 9-ти Май, да ходи на някой гей-парад!

45

.....

преди 10 години

Колкото и минуси да слагате, днешната дата ще си остане най-тъжната дата в човешката история. Триумфът на ***.

44

Анонимен

преди 10 години

Ден на Европа? Не днес не е ден на Европа. Днес е ден на Русия. Денят на победата е днес. На Русия над обединените сили на Европа. През 1945.

43

Анонимен

преди 10 години

Днес не е празник...днес отдаваме почит на милионите загинали във ВСВ и победата над фашистка Германия за коята спомага най-вече Русия!Поклон пред подвига им

42

натан-1

преди 10 години

До АнонименПо погрешка ти натиснах "-" сега ти слагам 10х "+"Много си прав но мат'ряла е силно зомбиран.

41

.....

преди 10 години

за да не решат да се завърнат и да им попречат да я изкупят на безценица, ограбиха пенсиите и спестяванията на хората и ги оставиха да измират в мизерия. Народа го опростиха и оскотиха, докараха селяните и ги титуловаха "работническа класа", простащината беше привилегия и интелигентността се считаше за опасна за род и родина. Мара тъкачката беше на върха, след 1980г. ДС мутрата я измести, за да дойдат на бял кон дечицата и братчеди на висшите комунистически вождове и да станат свръх богати..

40

День Победы!

преди 10 години

Тази продажна медия дори не отрази истинското събитие на този ден, ами ми говори за създаването на ЕС. Мизерници такива, как не ви е срам, игнорирате милионите загинали за да дойде този ден, отдайте им почит.

39

.....

преди 10 години

Морала на българите бе умишлено доведен до нивото на един дребен крадец и престъпник, корупцията си остана начина на общуване в обществото, съдебната и изпълнителна система работят само и изключително за интересите на комунист-феодалните кланове, които създадоха и дирижират всички политически партии представени в парламента и навъртащи се да влизат в него. Комунистите прогониха милиони, предимно млади българи, наскоро дори им забраниха да закупуват земя..

38

.....

преди 10 години

Църквата беше подстригана от неудобни партиарх/митрополити и набързо се наводни с червени ченгета и доносници.От една България, до войната класирана по икономически показатели в челната десетка на страните от Европа се превърна в един провалил се комунистически експеримент, в края на който виновниците за съсипаната държава и опорочените поколения българи, организираха масово ограбване на хората и станаха свръх богари-феодали, комунист-феодали.

37

.....

преди 10 години

Инакомислещите ги натириха в концентрационни лагери и ги избиваха по желание на местния пазвантин. Съдилищата работеха по поръчка на комунистическите милицията също, секретните служби бяха създадени с единствената цел да опазят личната власт на шайка комунистически фамилии и да им препират парите чрез продажба на оръжие, наркотици или далаверки с държавния ни дълг, те другарите комунисти и мутрите от ДС облизващи мръсния *** на "государите" им от СССР.