16

от партията на путин

преди 10 години

Депутат от руската Брянска област е обвинен за изнасилването на 12 деца, информира вчера НТВ. Преди време полицията арестувала 68-годишния народен избраник от Климовския район за гавра с момиченце. Разследването обаче разкрило чудовищни факти от биографията на депутата, чието име не се съобщава.Оказало се, че задържаният е сериен педофил, чиито жертви станали поне 12 момичета, които той изнасилил в периода между 2009 и 2013 г. Три от тях още не са навършили 14 години. От прокуратурата обясниха, че народният избраник се гаврил с децата в личния си автомобил, с който ги откарвал на безлюдно

15

демократ

преди 10 години

Нещо *** много *** ми се вижда? Да няма тумор в главата защото мисли колкото един атакистки люмпен...т.е обезяна!

14

Анонимен

преди 10 години

Путин има висок рейтинг единствено в медии и сайтове,чиито парички идват от Русия.

13

Анонимен

преди 10 години

A tezi , koito s orujie v ruka izdigat 4ujdi flagove I se barikadirat trqbva da budat ubivani bez sud.

12

Анонимен

преди 10 години

Sega po teia zakoni da osydi negovite hora koito prevzemat administrativni sgradi, teia bez opoznavatelnite znaci...

11

Даа!

преди 10 години

Скоро ще приеме закон срещу инако-говорещите, после срещу инако-мислещите! На това му се вика диктатура! Той и Хитлер, отначало се е представял като патриот, а после е започнал да посяга на чужди държави!Нека сега способните да мислят, да открият разликите, ако могат...!

Нищо ново. В Русия само закон за ходенето в тоалетна няма. Ако можеше, и такъв щяха да сложат - кога да се ходи по нужда, през колко време, каква хартия да се използва. Ако някой отиде в нерегламентиран час - тоалетната заключена. Така обича руснакът. В продължение на 800+ години бил крепостен селянин (разбирай роб) и се подчинявал на господарите си. Сега е същото. Руснакът не иска демокрация, а някой недорасляк като Путин да го тъпче и командва. Че дори доживотен мандат си осигури джуджето.

9

Ников

преди 10 години

Обикновен фашизъм, нищо повече. путин копира Хитлер едно към едно, малката разлика е че не избива евреи, но те в русия вече са малко,повечето емигрираха.

8

Анонимен

преди 10 години

1,2,3 вижте ДОБРЕ СТРУКТУРАТА НА ЕС И ТОГАВА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ДИКТАТУРА И ДИКТАТОР!!!!!Америка с какво е по-добра в това отношение!!!!Може да ви разочаровам,но най-голямата диктатура е при тях и отдавна демокрацията им е изтъркано от смисъл и съдържание понятие!!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Diktaturata e pylna tovarishti...

6

диктатора Путлер

преди 10 години

*** не обича протестите и журналисти които пишат истината.Русия е наричат морга на журналистите.Само за 2009г има поръчани и убити 110 руски журналисти!

5

чобан

преди 10 години

***, писаното не отговаря на заглавието. Никъде не се казва че се забраняват протестите, забранява се това което стана в Киев и Одеса. А именно убийствата, палежите и извършване на други терористични дейности.

4

Анонимен

преди 10 години

ХАААА Ако беше --цитирам---Владимир Путин тихомълком одобри закони,---вие нямаше да го пишете този смешен материал...и какво ни занимавате само с Путин...Я напишете как върви раследването за снайперите в Киев? Как е раследването в Одеса-кой е виновен за ГЕНОЦИДА там?? Я напишете за 13 американски наемници които ги изпращат в САЩ-- в чували...А сига вече с тоя Путин-прел закон--не той ги приема,а парламента.А това че в щата Мисисипи ЕДВА в 2013 год офицялно бе отменен закона за робството?

3

Анонимен

преди 10 години

Законите, подписани от Путин и поместени на официалния уебсайт на Русия за правна информация, предвиждат присъди затвор от осем до 15 години за организиране на "масови безредици, съпроводени с насилие, погроми, палежи, унищожаване на имущество, употреба на оръжие, взривни устройства, взривни и отровни вещества"И кое му е лошото? Че не може протестиращите да палят, трошат и убиват? Засегнати са им демократичните права?

2

1212

преди 10 години

Направо чл.1 ви да въвежда. ***

1

Анонимен

преди 10 години

Diktator !!