23

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

Хайде, Путин пращай повече бомбандировачи и кораби в близост до границите на бургерите! А също и ракети в Куба. Задокеанските само от страх и бой по банкрутиралите им тикви разбират. Гарантирам, че ще напуснат Украйна и източният фронт унизени както напуснаха Виетнам. Черното шимпанзе в бялата клетка ще яде банани от родната си Кения. По-късно Холивуд ще направи нов филм за Рамбо и как смелите корпоративни шорти отстояват свещените им права да пият Кока Кола и да бъдат свободни гейове!

22

Поп Грую

преди 10 години

До РазуменАре, дежурния се събуди!Крим си е руски! Набий си го тава в тиквата куха!Пияният Хрушчов го е подарил на Украйна. Ама хохлите на много зли се правят и духат сополивия! Спомни си за Косово, еничарин ***! А бе, ти *** ли си?

21

Анонимен

преди 10 години

Тоест Америка да стъпи постоянно на чужда територия под предлог, че ще ни пази от измислен от нея враг. НАТО вън! Смърт за Америка!

20

Пешо

преди 10 години

До Разумен И ти май още спиш...Я ходи си плисни две шепи вода!!! Кога руската армия е влизала в Украйна за да анексира Крим! Много *** четеш и гледаш продажни ТВ! Референдум с 86 % ДА за присъединяване не се прави под дулата на автомати. Нари имаше и наши наблюдатели...и си казаха...но някой ги игнорира.

19

Анонимен

преди 10 години

16, не сравнявай договор между двама диктатори с договори на демократични държави! Диктаторите могат да си правят каквото си искат, докато лидерите на демократичните държави биват сваляни от власт ако не си изпълняват обещанията!

18

Пешо

преди 10 години

До Ива...Май още не си се разсънила???.... Да не би тези да сме ги канили?

17

Разумен

преди 10 години

6, има голяма разлика между това ти да си поканил тази чужда армия да те пази и тази чужда армия да влезе без покана, както стна в Украйна!За първи път от края на Втората Световна Война една държава си позволи да анексира територия на чужда държава! За последен път Хитлер беше правил подобни неща и знаем какъв беше резултата! Не се радвам, на базите на НАТО, но по добре бази на НАТО от колкото да попаднем в зона на война, както е Украйна в момента!

16

Референдум

преди 10 години

Нека да съберем подписка и да предизвикаме референдумза незабавно излизане на България от терористичнитеорганизации НАТО и ЕС, които подкрепят фашисткатахунта в Украйна!

15

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен10То и Хитлер преди да нападне СССР се е разбрал със Сталин да не се нападат уж били съюзници па гледай какви са ги натворили така че тия договори за съюз са докато на единия не му щракне нещо друго в главата

14

Пешо

преди 10 години

...разгеле...Май открихме ключа от палатката...защо е всичко това с Украйна!!!! Мераците за бази все по близо до руската граница винаги са били целта!

13

Патриот

преди 10 години

Къде са платените ***?? Хайде почвайте да плюете, че няма хонорари!!!!

12

Истината

преди 10 години

Най-после! До сега уж бяхме член на НАТО, но реално бяхме напълно беззащитни срещу външна агресия!

11

Ива

преди 10 години

9, докато се разхождат без оръжие и само купуват имоти на морето не ме интересува! За мен е важно да не застрашат вивота на децата ми!

10

Анонимен

преди 10 години

Аз ги чакам с нетърпение - ще ядат бой на почивки. Ама с моя късмет я ще ги затворят в база, я няма да има в България...

9

Анонимен

преди 10 години

6, какво разбираш под чужда армия ? Като член на НАТО евентуланата база на НАТО в България ще е наша армия!

8

Анонимен

преди 10 години

До Ива те и сега се разхождат, ала ти не ги виждаш! Сори!

7

Ива

преди 10 години

Не ми се живее в постоянен страх, но по добре база на НАТО от колкото да се събудим някой ден като украинците и да видим, че по улиците ни се разхождат вежливи хора без да сме ги канили!

6

Поп Грую

преди 10 години

"...нямат за цел да провокират Русия" - Ъхъ. Ние доматите ги ручаме с колците!

5

Анонимен

преди 10 години

Господа платени форматори на изкривено мнение!Чужда армия в твоята държава как се нарича ?Ненормален е тоя дето се радва ,че чужд ботуш тъпче родната му земя!

4

Анонимен

преди 10 години

А дано! Поне като сме членове на НАТО нека реално ни гарантират сигурността!