29

Доверието отлетя

преди 10 години

Думите на военния министър Найденов, че в НАТО няма планирана военна операция в отговор на събитията в Украйна са без абсолютно никакво значение. Предвид огромната роля на изненадата при провеждането на една такава операция е абсолютно изключено военният министър да каже нещо друго. Впрочем, подписването на споразумението от 21-ви февруари на външните министри на Франция, Германия и Полша с Янукович създаваше впечатление, че в Украйна не се готви преврат с въоръжено завземане на властта...

28

Анонимен

преди 10 години

Това съпругата на Майо Манолов ли е ?

27

Анонимен

преди 10 години

Съветския съюз предостави на България 400 самолета МИГ-21 БЕЗВЪЗМЕЗДНО като подарък

26

Анонимен

преди 10 години

САЩ хем ги сърби хем ги боли - ако ние си засилим армията теоретично може да стигнем нивото на Гърция и да сме способни да отразим турска агресия, но пък от друга страна никога не бихме я използвали срещу Русия.

25

Ф.С.В

преди 10 години

Бях в Бангладеш - мога да ви кажа че ако ни обявят война ще ни завземат за 10 минути ! добре че са далече ))

24

Ф.С.В

преди 10 години

До 30 и да допълня - 1500 бригадни генерали фелмаршали фелфебели комодори адмирали вицеадмирали контраадмирали и всякакъв вид маршали )))

23

Ф.С.В

преди 10 години

Американската войска не е войска - тя се сътои от бедни криминално проявени *** -заблудени безработни американци залъгвани че децата им ще ходят безплатно на колеж и банките ще им дават заем за къща.Това е една сбирщина от наемници които много добре знае че отива да убива - после се оказва че са садисти убийци на невини хора и пияници .тази *** ако се изправи срещу армията на Китай в която е чест да умреш за родината а не за пари - ще бягат като пилци тези криминални безработни измисляци

22

езичник

преди 10 години

ако ме накате да тръгна срещу руснаци то аз срещу вас ще тръгна. срещу православни ръка невдигам. еее събирайте турци и *** да ходят.

21

123

преди 10 години

Изключвам участие на български военнослужещи в Украйна. А аз си мислех, че както на 07.11.1941 г. Червената армия замина от парада направо за франта, така и непобедимата българска армия ще замине за Украйна да защитава евро атлантическите ценности.

20

Анонимен

преди 10 години

До zeusРуснаците никога не са ни давали нещо безплатно пич, всичкото оръжие сме си го плащали като пичове

19

за 20

преди 10 години

Хайде първо да си опазим границите, пък после да ми ставаш донор на американската военна индустрия?!!! Защото наплива на "бежанци" със изтребители и бомбандировачи не се спира, а последиците за страната са по лоши от военно сражение!

18

Анонимен

преди 10 години

Главнокомандващият ВВС на САЩ съобщи, че се наблюдава "необичайно висока" летателна активност на руските ВВС в Пасифика, дори в близост до западното крайбрежие на САЩ. Дори са вдигнали F-15 по тревога за да прехване Ту-95 (ракетоносец, атомен бомбардировач). Така, че да не лаят много американците, че да не стане като с морячетата от Доналд Кук. Рамбовеца отдавна е история! Само заблудените вярват в неговата неизчерпаема мощ.

17

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

До Анонимен ТОВА Е СЪВЕРШЕННО ВЯРНО КОЕТО ГО ПИСАХТЕ САЩ ЛЪЖЕ НАЩЕ ТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ БГ НЯМА ДА ТРЪГНЕ НИКОГА СРЕЩУ РУСИЯ

16

Анонимен

преди 10 години

До 123"Не ни трябват кораби, самолети ит.н. Но на американците им трябват купувачи."Бе ако щете бе, стойте си със ръждясалите БТР-и и със няколкото стари МиГ-ове от времето на братята Райт. Гроздето е кисело, а?

15

Анонимен

преди 10 години

Вече имат подкрепата на Полша и правят учения там с подсилено присъствие, имат Румъния и прибалтийските републики. Руснаците също са се активирали в тихоокеанския район, та не ми пишете глупости, че НАТО няма планирана операция!

14

Анонимен

преди 10 години

Българин срещу руснак не тръгва

13

Анонимен

преди 10 години

Аз не си мърдам пръста за нашата скапана държава, и за този прокажен народ, ако ще и да ни нападнат,те ще ме пращат да се бия за други.

12

123

преди 10 години

Не ни трябват кораби, самолети ит.н. Но на американците им трябват купувачи. И защо да не отупат и така отупания ни бюджет. Смешна армия. Може ли да се казва, че еди коя си бригада била наследник на едикоя си бригада, когато в историята си не сме имали бригади. Смешно "бригаден генерал". Що не се скриете. Никакви наследници не сте и не Вас честваме днес.

11

Чичоу

преди 10 години

БА беше разсипана от свои безбожни политици и генерали през последните 23 години. Бившите кадри на партията, пребоядисани за демократи за една нощ решиха, че няма нужда от армия. Ликвидираха военно-промишления комплекс, нарязаха всевъзможна годна техника или я разпродадоха по африкански държави и се нагушиха с пари от сделките. Уволняваха наред, закриваха, разпродаваха. Това са рушителите на съвременна България. Те управляват в момента. Положението след Ньойския договр е било по-добро от сега..

10

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.В, е това ще им е грешката, който се е хванал с нас, не е прокопсал, видяхме сметката на третия райх, на ссср, сега е на ред нато и ес