119

Анонимен

преди 10 години

Пак обяснавам...Украйна си издава ядрените оръжия.Русия и САЩ гарантират целостта на Украйна.Русия нарушава договора...

118

берия

преди 10 години

сащ настояват,евросъюза настояват ,празни приказки . Ако ви е стискало щяхте да поведете ефективна битка срещу фашизма в украйна.КОЙ ,НАСЪСКА НА МАЙДАНА ? КОЙ ИМ ПЛАЩА ДА ПРЕДИЗВИКАТ БЕЗРЕДИЦИ И ХАОСТ ? КЕРИ И ГАДНАТА АМЕРИКАНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ,ЗАЕДНО С БЕЗГРЪБНАЧНИТЕ ЕВРО ЧИНОВНИЦИ СА ЦИНИЧНО ВИНОВНИ.ЛЪЖАТА ИМА ГРАНИЦИ,ИСТИНАТА СЕ ЗАМЪЛЧАВА ,РЪКАТА НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ ПРОЗИРА . ТЕ ВЛИЯЯТ ДА НЕ СЕ ЧУЕ ИСТИНАТА . ПОЗОР !

117

Анонимен

преди 10 години

последният път когато имаше ,,независими разследвания'' -видяхме какво стана в Ирак-още се търси това химическо оръжие.Не може да има независимо разследване,от зависими и предубедени хора

116

///

преди 10 години

Сигурно съдът в Хага ще ги съди фашистите и сепаратистите.Крадецът вика дръжте кардеца!

115

Анонимен

преди 10 години

До ТервелОооо ,пичага ти събуди ли са ?

114

Лора

преди 10 години

1Не ви прощавам за нищо господа,за хубавата просешка тояга,за дрипавата скъсана торба,която елитът сръчно ни надяна!Не ви прощавам за нощите без сън,нали очите гладни не заспиват.Не ви прощавам хаоса навън,където ни насилват и убиват!Не ви прощавам за лудите сред нас,които са щастливи без причина,усмихват се, говорят си на глас.Не ви прощавам затова, че са мнозина!

113

Лора

преди 10 години

2 Не ви прощавам за тия дето с викполитат от високите етажи,от бедността спасили се за миг,размазвайки се долу на паважа!Не ви прощавам за скъпите колии за откраднатите милиони,за пищните ви мраморни дворци,дори за наглостта да сте спокойни!От името на нашия народ,одрипавял и гладен, не ви прощавам!А дали ще ви прости Бог?Съмнявам се, дълбоко се съмнявам! Никола Статков

112

Анонимен

преди 10 години

Това нещо определено ще плаща в Нюрнберг като подпалвач на война.Луганск и Донецк обявиха война на Киев , обща мобилизация и военно положение. След палежа в Одеса и разстрела на 10 мирни жители без оръжие от черните ризи шансовете за преговори драстично намалели.

111

Анонимен

преди 10 години

Слава России !

110

агент Щирлиц

преди 10 години

Путин ***! Вече е ясно на всички.

109

slyga na satana

преди 10 години

samo afrika she spasi europe. SATANA YDAR po *** bez moral alchni

108

Анонимен

преди 10 години

къде прочетохте че великоббритания напусна ес със референдум, това вярно ли е, ако е вярно мисля че много държави ще ги последват

107

агент Щирлиц

преди 10 години

Вече е ясно на всички!

106

Анонимен

преди 10 години

Кой е виновен за всичко това ставащо в Украйна.Сащ плащаха но не предвидиха ,че падането на Юнокович ще доведе до тук.Ще има не десетки а хиляди обити.Един народ се избива под егидата на Америка и оня черния президент.Коклко им плащат за да се избият тези хора.Кога Одеса беше в Украйна освен при Сталин .Къде бягаха нашите през турското робство в Русия или в украйна .Такавя страна просто не е имало.

105

arhar

преди 10 години

Американската машина за преврати: унищожение на демокрация от 1953 г.Усилията на САЩ за отстраняването на чуждестранни правителства правят света по-опасен и по-малко справедлив.Скоро след американския преврат в Хаити през 2004 година, когато бе отстранен президентът Жан-Бертран Аристид, имах възможността да чуя словото на адвоката му Айра Кързбен, произнесено в Маями. Своята рече той започна със загадка: "Защо във Вашингтон никога не е имало преврати?" И веднага даде отговора: "Защото във Вашингтон няма посолство на САЩ". Тази встъпи

104

Алов

преди 10 години

Ако бях украински политик щях да гръмна АЕЦовете .След нас потоп. Мойе и на мен да ми е гадно ,но и другите ще страдат.

103

ЧИСТА ПРОБА ГЕНОЦИД!

преди 10 години

ИЗБИВАНЕТО НА СОБСТВЕНИЯТ НАРОД ... Е ЧИСТА ПРОБА ГЕНОЦИД!!!!Дори Янукович не изкара армията срещу народа си, но Турчинов го задмина и скоро ще настанат интересни времена.Ония дето опожариха Киев избиха сумати невинни граждани и превзеха властта с преврат били патриоти, а тия сепаратисти, окупатори и терористи????В скоро време ша има народен съд за американоподлоговите ТЕРОРИСТИ дет скачат на народа!!! Никой МАСОВ УБИЕЦ не е прокопсал кат е убивал народа си!!!

102

Анонимен

преди 10 години

ТУКА НЯКОЛКО МАЙМУНИ СА ГИ ИЗПУСНАЛИ ОТ ЖУНГЛАТА И ПЛЮЯТ ПО РУСИЯ. АМА АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ СЕГА ЩЯХА ДА ХОДЯТ С ПИСКЮЛЧЕТА НА ГЛАВИТЕ. АКО ИМАХА ТАКИВА ЗАЩОТО МОЖЕШЕ И ДА ИМ ГИ РЕЗНАТ КРАТУНИТЕ. И ЩЯХА ДА ГИ ОБРЕЖАТ ТА ДА СЕ НАПИКАВ.Т У ГАЩИТЕ СИ.

101

До 103 и 104

преди 10 години

Ти лежи на това ухо, че Украйне ще е член на НАТО и ЕС. ***, Украйна въобще няма да я има или ще има такова образование, някаква западна област, от полските територии, които на никого не са потрябвали.А колкото до минусите, не се съмнявам че сте учудени, но на страната на Русия е правдата, затова са силни и хората им симпатизират.И те са имали своите лоши моменти в историята, а историята на европа да не е нещо друго - терор, убийства, завземане на територии.Но вече е 21 век, защо пак фашизъм?

100

Какъв чеп търсите

преди 10 години

"Братя американци". Какъв търсите в една държава, която е на 15 хиляди километра от вашите граници? Дали ви иска украинският народ или се самопоканихте като миротворители. Видяхме вашето миротворчество във Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия, Египет ,....Лесно "изнасяте" вашата демокрация. С бомби и смърт....... а Сърбия помните ли!!!