22

абсурдистанец

преди 10 години

Неспазването на закона създава предпоставки за саморазправа...Кога ще има справедливи присъди за бандитите по пътищата ???

21

1

преди 10 години

Успяха и снимката му да скрият!!!Срещу каква ли цена?

20

1

преди 10 години

Г-н Линч какво ли мисли по въпроса?

19

Анонимен

преди 10 години

На тоя убиец,само заради физиономията ,по която личи че е *** , присъдата трябва да почва от пет години затвор, а не татю да го урежда с условна.

18

Непозната

преди 10 години

"Според адвокат Стефан Ботев осъдителната присъда доказва, че съдебният състав не се е повлиял от факта, че бащата на подсъдимия е прокурор." Еее, сега разбирам, че осъдителната присъда и на Максим Ставийски доказва, че и там съдебният състав не се е повлиял, там пък от факта, че спътницата в живота на подсъдимия върти с*ирки на президента Първанов. То бива ближегъзничество и угодничество според господата от съдебните състави, а и от адвоката на подсъдимия в този случай, но чак пък толкова.

17

Анонимен

преди 10 години

НЕ СЕ СЕЩАМ, Д АИМА МЯСТО В СОФИЯ, КЪДЕТО ДА ИМА РАЗРЕШЕНА СКОРОСТ В РАМКИТЕ НА ГРАДА 80 КМ/Ч! НЕ СЕ КОМЕНТИРА ИЗОБЩО ТОВА - А ИМЕННО, ЧЕ И ДВАТА АВТОМОБИЛА СА СЕ ДВИЖИЛИ СЪС СКОРОСТ ПОНЕ 30 КМ/Ч НАД РАЗРЕШЕНАТА!! ЯВНО ЧЕ ДВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТА СТРУВАТ ТОЛКОВА - УСЛОВНА ПРИСЪДА И 3 ГОДИНИ БЕЗ КНИЖКА! А КАКВО ЛИ ТОГАВА СТРУВА ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ? КАК ПРИ ТЕЗИ ФАКТИ, ДА БЕ ХВАНЕ ЧОВЕК СОПАТА И ДА НЕ ПРЕБИВА ПО НЕВНИМАНИЕ, СЛЕД КАТО ЩЕ ЛЕЖИШ 3 ГОДИНИ? ЧУДЯ СЕ ТОВА МОМЧЕ КАК ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ ЗАНАПРЕД?

16

до 7

преди 10 години

Не само ти, ами и те, и то задължително трябва справедливо да направят каквото трябва.

15

Тишо

преди 10 години

Интересно, ако този *** беше жертвата, с какво становище щеше да излезе "безпристрастният" съд... *** долни, как не ви е срам да се наричате съд!

14

чистач

преди 10 години

Вече е очевадно,че има само един начин за истинско правосъдие.Главата в торбата и наред,докато започнат да треперят от страх.

13

Анонимен

преди 10 години

"Освен това двамата не са избягали от мястото на инцидента и са се опитали да помогнат на пострадалите с каквото могат."e с какво са помогнали? след като са утрепали хората

12

Анонимен

преди 10 години

Докато не започнем тайно и полека да избиваме съдии и прокурори, така ще е!

11

МОР

преди 10 години

Господ да съди,не създавай деца , за убиеца ,на тях ще се върне това ,което ти не пое като вина,тати няма винаги да е до теб

10

Траян

преди 10 години

Май от тук нататък ще си пишем и изпълняваме законите сами.

9

АНТИМУТРА

преди 10 години

НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ Е ТАКА ЩОТО СЕ ШАРИ ЯКО ПАРИ ОБАЧЕ НА ВТОРА ВЕЧЕ СТАВА ПО-ТРУДНО ТАМ НИЕ ОСЪДИХМЕ ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАПЪЛНО ОПРАВДАНИ НА ПЪРВА!!!!!!!!!!

8

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

7

справедливост

преди 10 години

Аз точно знам какво бих направил на мястото на роднините на убитите.

6

Rumen

преди 10 години

Еми като минавате покрай НС с кола и видите депутат или покрай съда и видите съдя да пресича, знаете какво да правите. Максимум 3 години условно ако добарате поне двама!!!

5

sttekata

преди 10 години

Мерзавци !!!!"Защитникът им все пак смята, че съдът е бил безпристрастен. Според адвокат Стефан Ботев осъдителната присъда доказва, че съдебният състав не се е повлиял от факта, че бащата на подсъдимия е прокурор."КОЛКО СТЕ НАГЛИ !!!!!! ЗАТВОР!!! ТОВА Е ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА !!!!В БЪЛГАРИЯ ЖИВОТА НЕ СТРУВА НУЩО ЗА ХОРА С ВЛАСТ И ПАРИ !!!

4

fripp

преди 10 години

По-скоро няма такива умрели граждани като нас, пич. След като съда е неспособен, страхлив или подкупен да даде справедливо възмездие, хваща се пищова в ръка и се въздава правосъдие. Като пътьом се начупват кратуните на съдиите. И това някой ден ще стане, ако цялата тая наглост и низост продължава така. И тогава възмездието ще бъде неизбежно. Дори за най-големите тарикати.

3

Анонимен

преди 10 години

Всички знаят че е било гонка.Всички знаят че тате е уредил експертизата.Класика БиеГие.