37

Анонимен

преди 10 години

Много ме е яд, че гласувах за теб. Какво да добавяме към Европа?Европа ни добави развалените си меса, банките си, ЕРП-тата са техни, ТЕЦ Марица е американски, златодобива е чужд, мобилните оператори, БТК, големите вериги магазини.Имаме квоти за всичко и и си плащаме чинно вноските, фондовете са спрени, там къде се дава, го обира една шепа бивши ***.Кажи кое е наше, превърнаха те в роби, народа който ви сложи да управлявате. Кажи какво искаш още да им дадем, да ходим всички да се надупим ли?

36

Анонимен

преди 10 години

Плевня, как са Скалистите планини?:)

35

Анонимен

преди 10 години

Мистър Бийн , пак се изказва под прякото командване на Борисов!

34

Анонимен

преди 10 години

Пу тьо Маринкин ! Подавай си оставката най-накрая !!!

33

Анонимен

преди 10 години

Тоз ***-ьо що не се скрие.... ????Да си топли там стола на Тиквата и да си пипа ду-пето !

32

Анонимен

преди 10 години

Оставка на некадърното правителство.

31

Анонимен

преди 10 години

Оставка на Плевнелиев!

30

Анонимен

преди 10 години

Който гласува на изборите за депутати в ЕП очевидно одобрява оставането на България в ЕС.

29

Ние сме само една територия и пазар за ЕС. И на малките деца им е ясно,че не сме готови, а може и никога да не бъдем да участваме в този съюз.Където цените на стоките и услугите са кажи речи изравнени с тази разлика,че тук доходите са 10 пъти по малки. Как може да сме пълноправни членове като нашия БВП е колкото този на една голяма немска компания? И междудругото някой питал ли е народа иска ли в ЕС или не ? иска ли в НАТО или не ? Аз не помня подобен референдум, а ВИЕ ? ЗА това ако няма за кое

28

Анонимен

преди 10 години

Национален предател

27

Анонимен

преди 10 години

Те го питата за нерегламентираната му среща с шефа на EVN,чехъла говори за обещание.Офшорков,колко време ти трябва да отговориш бе подлого?

26

Анонимен

преди 10 години

Този слуша ли го някой?

25

Анонимен

преди 10 години

Как си позволява Европейският съюз да се меси и грубо да диктува нашите вътрешни работи? Кой е по име този представител на ЕС, който днес е имал наглостта да дърпа ушите на нашето управление, че безпокои крадливите ЕРП-та, които не са никакви инвеститори, а лъжци и обирници. Такива експерти направиха от България пустиня без селско стопанство, без индустрия, без заетост, без образование, без армия, без здравеопазване. Марш вън от България, марш, наглеци! Няма да командвате дома ни, корумпирани типове. Не ни трябва такъв ЕС!

24

Анонимен

преди 10 години

АТАКА и БСП уж агитират за Евразийския съюз, пък са се кандидатирали за европарламента

23

жеко

преди 10 години

атака по всички флангове за евро изборите, вигенин чак ходи в бургас да уговаря студенти, колко са жалки и докъде са изпаднали тея лакоми дупета, а тая роска кой я слуша, време е гаджето на бойко да се махне от поста и да сложат мъж

22

mimi

преди 10 години

Много клиширано, но всъщност какво друго да се очаква от него.

21

ми

преди 10 години

Лоша работа. Исках да имам президент с авторитет и излъчане. За съжаление, единстеният, който можеше да е такъв беше Петър Дертлиев. Но сегашният просто "изби рибата".

20

Анонимен

преди 10 години

Аз пък си мисля,че трябва да изметем тоя ***,крадец и *** и да си намерим по най-бързия начин някой като Виктор Орбан.Стига с тия крадливи *** и *** на жуьди интереси!

19

Анонимен

преди 10 години

"Нека да обещаем само това, което можем да изпълним, апелира държавният глава."Значи тогава не обещавайте нищо.

18

nqkoi_si

преди 10 години

До МишоMisho ima prezokeanski gospodari, a ne ZADokeanski takiva. Vijdam che si platen TROL i vie razgovorno Bulgaria si q narichate po ruski ZADUNAISKA guberniq, no molq te ne se izdegustirai po takyv elementaren nachin che si cheven trol, che nadnika na kraq na denq nqma da go ima. Moje da mi ser*sh sled posta kolkoto shtesh. Nqmam vreme da otgovorq, zashtoto trqbva da rabotq che da plashtam danyci, ot koito kradete dolni komunisti! Pozdravi na Put(k)in i na SerGEQ !