472

GMC

преди 10 години

От друг форум:Болшевиките в Русия се перчат, но ако останат без западните технологии, ще карат ЗАЗ, ще гледат Оганьок , ще перат на ръка и ще стоят пред празните щандове на магазините. Всъщност по селата и сега е така въпреки ,че се водят нация техническа и пращат ракети в космоса!Едно е да правиш танкове и самолети, друго е да направиш нещо добро и полезно за хората!

471

Анонимен

преди 10 години

*** манипулаторке долна, дано децата ти турци да станат и да слугинстват на чужди интереси, както ти го правиш. Да бъде!!

470

Анонимен

преди 10 години

Ако Русия си детонира ядрените бойни глави дори БЕЗ ДА ГИ ИЗСТРЕЛВА- с планетата ЗЕМЯ е свършено!!!!!! Като разбирате как се правят различните модули на съвременната атомна бомба и сметнете, колко страни отдават за съхраняване отработените си отпадъци от АЕЦ и го съберете с броя на годините през които реакторите са работили... Е ко излиза? Много чокотворни са американците ама на всички им се живее. Я да видим КНДР какво направиха с последния си ядрен опит, а?! А там са фанатици- те ти ЛУД с нож

469

DD

преди 10 години

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ В ЧЕРНОМОРСКИЯ ШЕЛФ НА УКРАЙНА ИМА ГОЛЕМИ ЗАЛЕЖИ НА ГАЗ, КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДЕЛЕН ,А БЕДНИТЕ УКРАИНЦИ ЩЕ ДУХАТ ГОРЕЩАТА СУПА.

468

Анонимен

преди 10 години

По скоро обратното!

467

Анонимен

преди 10 години

Русия може да бъде изтрита от картата на света за няколко седмици ако американците решат!!

466

Анонимен

преди 10 години

До смех 580D E B M M

465

смех

преди 10 години

Нямало една страна със САЩ, която да е прокопсала, смех. Давам за пример една Южна Корея, която е една от най-развитите и високотехнологични държави. Руският ботуш като е със Северна Корея прокопсали ли са? Само двамата смешковци Ким Чен Грух и , които се вживяват като диктатори, са против САЩ и Запада. Цивилизованите страни са със САЩ, никой не обича диктатори, нормалните хора обичат демокрация, но истинска демокрация. А не като нашата извратена българска демокрация...

464

морски

преди 10 години

Източника на световния тероризъм е САЩ.Това го разбраха вече и децата.Употребата на двойни стандарти вече е запазена марка на империята на злото а думата демокрация е синоним на терор.

463

Българин

преди 10 години

До Анонимен"А рускоговорящите в Украйна искат ли някой да ги присъедини към Русия?"Ами ти кажи, поглеждаш Приднестровието и събитията там и аргументирано ни осведомяваш!Правиш си сметката кой и какво направи на "мегдана" в Киев и пак ни осведомяваш!Лесно е! А аз не съм даскал на ученици в началното училище, за да очакваш да те ограмотявам!

462

Шоп

преди 10 години

Представяш ли си някой, който има три петролни кладенеца или волфрамова мина и не знае, че му пробутват фалшиви долари! Тц,тц,тц! А НФБ знае!

461

Шоп

преди 10 години

До НФБСПОРЕД ЗАПОЗНАТИ ИЗТОЧНИЦИ СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО СЕ ПЕЧАТАТ ТЕЗИ ФАЛШИВИ ДОЛАРИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕС ТЕЗИ ФАЛШИВИ ДОЛАРИ СЕ КУПУВАТ СУРОВИНИ ---------------------Брей, продавачите на суровини как не са се усетили досега!Я бягай да ги предупредиш за фалшивите долари!

460

Анонимен

преди 10 години

До БългаринА рускоговорящите в Украйна искат ли някой да ги присъедини към Русия? Баси, аз като съм рускоговорящ значи ли, че съм обречен да бъда руски роб?

459

Българин

преди 10 години

Безкрайно манипулативно заглавие!Русия ще се намеси, не ако атакуват интересите и (това не е САЩ), а ако атакуват рускоговорящите в Украйна!Да повторим за неразбралите - САЩ атакуват, ако са атакувани интересите и, а руснаците пазят близките си!

458

stalin

преди 10 години

До АНТИМУТРА-цялата хамерика са такива хомосексуалисти със сковани дървени кутии вместо глави,като теб,***...

457

Анонимен

преди 10 години

За какъв комунизъм в Русия ми говорите? Русия си възвръща имперските възможности. Защото е силна. В момента не разбирате ли , че се води колосална война за преразпределение на сфери на влияние. Главни играчи -САЩ, ЕС, Русия , Китай, и по малки например Турция. Светът ври и кипи, а ние се правим че не го виждаме. За сега слава богу без война.

456

Анонимен

преди 10 години

Русофил това е явен Българофоб.Жалко.

455

Анонимен

преди 10 години

Става лошо. Американците прекалиха. Следва гражданска война в Украйна - изтока срещу запада, разпад на Украйна, американците ще си подвият опашките и ще си оберат крушите и познайте кой ще спечели? След Европа, Обама ще отиде в Азия , защото Китай имал голямо влияние там. Китайският юмрук е насочен вече към носа на Обама, скоро ще го фрасне и ще потече кръв в САЩ. САЩ имат проблем. Бумеранга май вече се връща.

454

vanko84

преди 10 години

До АНТИМУТРАко каза че сащ си събориха кулите, и обвиниха някакф който е умрял през 1997 година как се казваше USAma bin laden, умраля през 1997 година,

453

vanko84

преди 10 години

До тронсамо така