146

БРАННИК

преди 10 години

Чиба терористи!

145

до 162

преди 10 години

Що ве , има доста аналогови "ръчни" методи за навигация, ама трябва да се мисли и смята, а бай кравар отдавна е отвикнал от тва.. а и трябва да се очаквал "намеса", но като се мисли за непобедим, така е ! Да заседнат в съюзническо пристанище, баси срама! Не се знае какъв бъзик са им подготвили руснаците сега !?

144

Анонимен

преди 10 години

Колкото е по-нова Електронната система за управление - на скъпите американски самолети и кораби , толкова Китайци и Руснаци са се насоки ли да атакуват тези електронни системи от разстояние ?Американците ги обвиняват , че са Хакери ?Но в случая американски кораби влизат в Черно. Море и Руснаците ще ги атакуват с тези методи !

143

444

преди 10 години

Георгиев,какво сънува таси нощ?

142

СУ-24

преди 10 години

А памперси носят ли достатъчно?

141

Анонимен

преди 10 години

Гадове гадни само разпалват света.

140

Анонимен

преди 10 години

лекувай се момче

139

Георгиев

преди 10 години

welcome friends!!!!Нямат място руски воени кораби в Черно море.Повечето страни около Черно море са в НАТО и сега и Украйна влиза.Одеса и Варна ще е добре да има бази на НАТО .Те са гарант за мирът в региона.

138

ha ha

преди 10 години

Точно "тия" ли ще поддържат мира, дето избиха милиони хора по света, май пак искат да прилапат нещо "дИмукратите"

137

Анонимен

преди 10 години

Руснаците да вдигат във въздуха И-16 че от Су-24 американците се ***

136

Г

преди 10 години

До до севдоисторикаНе беше ли Преславската книжовна школа?

135

До 13$.

преди 10 години

Тези самолети дето летят над корабите , им разбрицват електронните системите . Руснаците и Китайците са се насочили към такава техника !

134

Анонимен

преди 10 години

Висшите руски съсловия започват да говорят на родния си език едва през 19 век. Преди това говорят на френски. Повечето от големите руски писатели имат европейско образование и живеят в Европа. Че дори съветският Максим Горки. Руската литература всъщност е френска това са думи не на кой да е, а на Достоевски. От големите композитори само Шостакович не емигрира.

133

Анонимен

преди 10 години

Историята на Русия не само, че не е велика, такава просто няма. В продължение на десет века по тези земи, няма почти никакви културни достижения , няма никакви обществени движения, няма никакъв обществен напредък- от крепостничество към робство, от робство, пак към крепостничество руските крепостни през 19 век след Христа са дори по-обезправени от славяните на неолита. И диктатори- самодържци, като се почне от Иван Грозни, мине се през Сталин, та се стигне до Путин.

132

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТIbrika da ti n....a laynqna torba idi si podmiy merishesh

131

АТАКИСТ

преди 10 години

до РАДКой има полза да стане кървава баня на МегданЯ за да си подаде Украинското правителство приближено на Путин оставката? Путин ли? Не ме разсмивай, бе папагал!

130

мешко

преди 10 години

Борбата за мир ще е толкова ожесточена, че камък върху камък няма да остане след нея!

129

Г

преди 10 години

След като международната общност осъжда русия...защо само амеркански кораби и самолети доближиват русия....изкарайте си главите от гъзовете най накрая и проумейте кой иска да експлоатира мините в донбас и зърното в украйна

128

Анонимен

преди 10 години

Рад , това е ответния отговор , Правят това което стана в Киев ! Защо се правиш че не разбираш !

127

АТАКИСТ

преди 10 години

до 135 РадИбрикчийски ***, на тези качулатите дето бяха не 50 , а бяха към стотина ли викаш, че са Беркутаджии, бе? Дето са разбра, че са спонсорирани терористи от бивши съветски републики, спонсорирани от САЩ????