153

иванов

преди 10 години

До Анонимен 52 Нищо добро от никого не заслужаваме, докато не избесим всички неблагодарници като теб!

152

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Леле че народ САМ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЧЕ ТЕЗИ ОБСЕ,ПАСЕ,МАСЕ И Т.Н ВИЖДАТ САМО ТОВА КОЕТО ИМ НАРЕДЯТ СПОНСОРИТЕ. ТОВА НЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪМНЕНИЕ И ТОЧНО ЧЕТОХ ВЪВ ЕДИН САЙТ ЧЕ ,,ОБСЕ'' ПРАЩАТ МАКСИМУМА ОТ 500 НАБЛЮДАТЕЛИ В УКРАЙНА.ИНТЕРЕСНО ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ ПОНЕ ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК ОТ ТЯХ ДА НАПИШЕ И КАЖЕ КАК РЕАЛНО СТОЯТ НЕЩАТА СЪС ПРАВАТА НА ХОРАТА В ЮГОИЗТОЧНИТЕ РЕГИОНИ?

151

Алекс

преди 10 години

Велик мъж,велик държавник.Всички славяни и православни се гордеем с Русия и Путин.Слава на ВЕЛИКА Русия.

150

123

преди 10 години

Украйна в сегашните си граници е създадена от трима души. Първия е - Ленин, вторият е - Сталин, а третият е Хрусчов.УССР възниква на 10 Март, 1919 в Харков, към Украина са били включени шест провинции (Екатеринославска, Киев, Полтава, Харков, Херсон и Черниговска). По време на съществуването на СССР към първоначалните граници на Украина са били са включени четири от северните райони на провинция Чернигов (1919) и на левия бряг на Приднестровието (1940).

149

анонимен

преди 10 години

Хайде сега да разкажем за "НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД" за "ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ И БОХЕМСКАТА ГОРА С РИТУАЛА "ЧЕРЕП И КОСТИ" " нали е демокрация защо никоя европейска медия не се осмелява да разкаже. Да...а тези герои осмелили се да снимат тайно са имали доста проблеми после. А някой наясно ли е откъде произлиза "икономическата криза"? Е.... важното е НАТО да защити България, а от кой...? Добре ще е България да се защити от НАТО.

148

до 196

преди 10 години

Чети ти! Хитлер удря между другото Лондон с няколко бамбордировача, докато се е приготвял да удари с 95 % от наличните сили на Вермахта СССР.Че на Хитлер ако му беше целта непременно Англия, с наличните си войски би смачкал Англия за 1 месец.

147

Българин

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВТодоре, под всяка публикация за Русия стоят твоите възторжени слова за възхвала на великият вожд Путин и и великата Русия. Защо не си отидеш в Русия и там много ще те обичат. Отиди работи, живей там. Пиши ода на възхвала и се радвай на земният рай там. Писнало ми е от матроси като теб, готови да се хвърлят с голи гърди напред за защита на един новоизлюпен диктатор. Сега медали с лика на Путин, утре паметник, вдругиден мавзолей . Това да ти напомня нещо. 96% процента и това.

146

185

преди 10 години

До Одисей 1Ку-ку.ку-ку

145

АТАКИСТ

преди 10 години

Да ти кажа ли защо, Одисейчо? Защото на Чърчил и Рузвелт им дойде много даже и собствената им самоотбрана и се надяваха наистина Руснака да им свърши работата след като погне Хитлер назад и да го отслаби. Чакаха наготово Сталин да ги навре в миши дупки немците, че и те да скочат като съюзници и освободители. ето това е горчивата жалка истина за вашите хамерикански и европейски господари тогава.

144

Леле че народ

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВИзпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов е наредил възобновяване на антитерористичната операция в източната част на страната Това прочетох във Фокус И пича е казал,че имало измъчвани и убивани в Донецка област. А нали ОССЕ са в Донецка област ,как Турчинов е видял това ,а от ОССЕ не са видели?

143

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1Одисейчо, на колко годинки си бате? Битката за Англия завърши без победител, просто защото германците унищожават почти напълно английската авиация и незнайно и ден днешен защо прекратяват битката без да оберат плодовете на победата си. А германците ядоха пердах доста преди това...

142

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

МОЛЯ НАШИТЕ ХОРА, НЕ НАПАДАЙТЕ ОТВСЯКЪДЕ ОДИСЕЙЧО ЧЕ ЗАВАЛИЯТА Е ЗАЕЛ КРЪГОВА ОТБРАНА И СТРЕЛЯ БЕЗ ДА СЕ ПРИЦЕЛВА.ДА НЕ МУ СВЪРШАТ СКОРО АМУНИЦИИТЕ И ДА ИЗБЯГА КАТО СНОЩИ ЧЕ ТОГАВА ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕМ ПОМЕЖДУ СИ! ЗАСЕГА ДИСКУСИЯТА ПРОТИЧА В НЕВЕРОЯТНО ДОБРОНАМЕРЕН ТОН-НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ! ДАЖЕ НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ!

141

АТАКИСТ

преди 10 години

Одисейчо, абе как така Хитлер понася загуба при битката за Англия, а Чърчил след това не го напада до пълната победа, както руснака го направи???

140

Анонимен

преди 10 години

Верно е стрaшнa рaботa aмерикaнскaтa помощ хaтaкист, зaщото без нея гризвaхте дръвцето сорок первУй год! блaгодaрносттa нa блядa, обaче е много относително нЯщо! В моментa ситуaциятa е другa, зaщото го имa EU, който върви към Федерaлизирaне, a путa му помaгa с *** си " пaбеди" в крим, нa кой му дреме зa крим, виж зa Укрaйнa ще имa кютек и москвичите се въртят около грaницaтa кaто нaдрискaни! aйде дa нaпaднaт, aз лично искaм путaтa дa си нaпрaви сепуко с еднa " великa" хaтaкa:)))

139

АТАКИСТ

преди 10 години

до 181Кога и кои са бомбели Германия от запада през ВСВ, брачед? 1944-та година ли чак дето? Войната е от 1941-ва срещу Русия. Къде бяха 3 години през това време английските и хамериканските ***? Къде бяха да бомбардират на Чърчил и Рузвелт самолетите Берлин, когато имаше 5 несмки войника на кръст там 1941-ва, 1942-ра и 1943-та година, когато Хитлер беше изправил 95% от войската си срещу СССР и беше навлязал в територията му?Къде бяха тия съюзници, бе брачед със самолетите си?????

138

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До УСПОКОЙ СЕ, ПО-СКОРО СМЕ ОТ ЕДНА ДРУГА И ТО ПРЕДИМНО ЗАПАДНА ПОРОДА, НО НЕ НЕМСКИ ОВЧАРКИ КАКТО ПОГРЕШНО МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИ НЯКОЙ А АНТИГЛОБАЛИСТИ! ТЪЙ ЧЕ НЕ БЪРЗАЙ ДА АЛАРМИРАШ СПЕЦСЛУЖБИТЕ ДА НИ ОКОШАРЯТ! НЕ ЧЕ НЯМА ДА ВЗЕМЕМ НА ПУТИН РУБЛИТЕ АКО СЕ ИЗЛЪЖЕ ДА НИ ГИ ДАДЕ ДЕ!

137

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До до Одисей СЪС ЗЛАТО И ПЛАТИНА Е ПЛАЩАЛ СТАЛИН ЗА ЛЕНДЛИЗА НА СЪЮЗНИЦИТЕ.+РАЗБИРА СЕ И СРЕБРО И ЛИЧНИ СКЪПОЦЕННОСТИ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ДОБРОВОЛНО ПРЕДАДЕНИ ОТ ХОРАТА ЗА ТОВА НАЧИНАНИЕ! КОЛКО СЪВЕСТЕН Е БИЛ ТОГАВА НАРОДА В СРАВНЕНИЕ СЪС ДНЕШНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!

136

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1Киевска Рус или Киевска Русия е термин, въведен в употреба от по-късни историци за обозначаване на периода от съществуването на древноруската (източнославянска) държава Рус в Източна Европа от края на 9 век, като резултат от пренасянето на столицата от Ладога в Киев (през 882 г. от Олег) и обединението под властта на князете от династията Рюриковичи на 2-та главни центъра на източните славяни и русите Новгород и Киев. Не знам спекулираш ли или си просто невежа

135

Леле че народ

преди 10 години

До Одисей 1 Аз те питам за държава Украйна . Киевска Рус няма как да се води за Украинска държава По-скоро да се води за древноруска ,но не и Украинска Опита ти одари на камък. Това,че Киев присъства в името й ,не значи че е Украйна Говоря специално за държава Украйна и украински език? Дори и езика на Киевска Рус е древноруски а не древноукраински

134

АТАКИСТ

преди 10 години

до 176Одисейчо ще ти каже , че още есента на 1941-ва година (2-3 месеца от началото на нахлуването на немците в СССР) руснаците когато спират немците пред Ленинград за 2,5 годишната им блокада, Рузвелт и Чърчил са си начупвали краката да пращат с кораби и самолети ресурси на СССР през Аляска и Берингово Море до Русия.Това хамериканската и английската помощ е страшна работа !