44

Анонимен

преди 10 години

Оставете Украйна на мира бе.

43

конкретен въпрос

преди 10 години

Другари, конкретен въпрос към вас:ако утре влезем в война с Русия, като част от нато ... вие на чия страна ще се биете ?Да очакваме ли терористични действия от вас, както преди 44-та година ?Това е конкретен въпрос, само минуси няма да свършат работа.

42

да не остават следи

преди 10 години

Под вещото ръководство на главорезите от Цру, киевската хунта иска да потопи в кръв цяла Югоизточна Украйна! Бандюгите от "десния сектор" ще нападат воинските части и мирните жители, а в последствие нападенията им ще бъдат приписани на югоизточните украинци и на рускоговорещите и те ще бъдат обвинени във всякакви престъпления. На бандюгите дори им е наредено да събират гилзите след стрелбата срещу мирните жители, за да не остават следи!

41

Анонимен

преди 10 години

А кой въоръжи Афганистан, Чечня и Дегестан ( наемници на алкайда ) пак US.Като в филма на Чаплин US дава мъни и оръжие и след това според обстоятелствата прави преврат или война. Където има *** там са и хамериканците омазани до шия.

40

колибри

преди 10 години

Украйна сега вече трудно ще излезе нормално от тази ситуация - точно такива обяснения и са нужни - виновен е тоя, оня, трети и четвърти, но само не тя. Положението е компрометирано от всяка посока - да обвиняват руснаците е еидн от пътищата за отстъпление. Стигнаха твърде далече в опитите си да предизвикват с мисълта, че са подкрепяни от Запада. Да - ама не.

39

Анонимен

преди 10 години

Квото и да е, Русия си заби голям трън у г.... с Украйна. Епохална грешка.Това не е Афганистан все пак.

38

xxx

преди 10 години

България не я чака нищо хубаво!!! Пълна е с ***, наречени русофили! Явно си заслужаваме дережето.

37

До МИГ-25

преди 10 години

И ти ли ще си тоз майстор бе ***?

36

фуф

преди 10 години

До МонархистЩот *** не гърмяха наред в Афганистан, Чечня и Дегестан? Кво ни разправяш врели некипели, терористи били!!

35

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ПРАЗНИК ЗА *** БАНАНА И НЕГОВАТА РАЗБОИНИЧЕСКА СВИТА РАЗНАСЯТ И РАЗДАВАТ КУФАРЧЕТА С МИЛИОНИ ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ НА СВЕТА ЗА ДА ПОДКУПВАТ И ДА СЪЗДАВАТ РАЗМИРИЦИ ,ВОИНИ И КОНФЛИКТИ .ТОВА ИМ Е В КРЪВТА , С ТОВА СЕ ХРАНЯТ И ГОРДЕЯТ.ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА .

34

жалко

преди 10 години

Нещастните украинци - толкова мощно протестираха и пак ги ръководи бивш комсомолски деятел и член на КПСС.

33

Анонимен

преди 10 години

Антихристите в Москва си има своя Света Троица - Ленин, Сталин, Путин!

32

бедата на Украйна

преди 10 години

Като знаем,че Президентът на Украйна е бил висш комсомолски деятел в СССР, то хората , които го критикуват са антикомунисти.Украйна няма да се оправи,докато не проведе лустрация.Бивш комунист и бивш *** няма.От бившите соцстрани сега живеят добре само там,където имаше лустрация.Например -Унгария

31

Анонимен

преди 10 години

Поне на Великден се спрете, безумци, заради една педя земя ще затриете цялото човечество.

30

кой е президента

преди 10 години

Справка с досието на сегашният Президент на Украйна показва,че е бивш комсомолски секретар от висок ранг -завеждащ отдел ''Пропаганда''!! на районния комитет.

29

Монархист

преди 10 години

до 16Защото и те, както и малкото им пале Из(с)раел са много чувствителни на разни теми и редовно бъркат понятита само и само да изкарат некой друг долар от целата работа. САЩ са много по-терористи и от най-големите терористи. Винаги се бъркат там където нямат работа, винаги осъждат, винаги налагат санкции, а какво остава ако целия останал свят им наложи на тях санкции? За един месец ще потънат в такава мизерия и бедност, че и Господ няма да може да ги спаси от собствената им глупост.

28

МиГ-25

преди 10 години

Откачените хамериканци , скоро , ама много скоро ще си намерят майстора !

27

Христос воскресе!

преди 10 години

Май много хора още не могат да разберат, че Християнството вече е не само религия, а начин на самосъхранение на белите хора(в частност православните) срещу все по-агресивния ислям и настъпващ сатанизъм!

26

Анонимен

преди 10 години

"Славянск" ще стане емблема на разединение и впоследствие обединение на двата славянски народа.

25

Хахахах

преди 10 години

Тя Сър пичук и Василев са някакви чипосани нещастници от Американо-Кенийското посолство. Ходят от време да им сменят инфото като Джони Мнемоник. Хаххаха