54

Анонимен

преди 10 години

Червени селяни, нали вашият *** Овчев каза, че престъпността била намаляла със 70% ??!! Вие вярвате ли си изобщо с тези опирни точки, които пробутвате всеки ден?

53

Анонимен

преди 10 години

Ако не се открие момичето или се е покрила някъде или са я покрили "специалисти".

52

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а?

51

Анонимен

преди 10 години

Рептилите, грейовете, влечугоподоните извънземни от съзвездието Дракон обичат да си правят чевермета от човешки същества и да пият човешка кръв. Младо момиче за тях е деликатес.

50

Анонимен

преди 10 години

Kaквото и да говорим, каквото и да пишем, момичето вече е мъртво... Вече е труп. Жалко, но знаете ли, че хиляди млади хора изчезват всяка година и си отиват от този свят безследно. Всичко е възможно, може да е на дъното на морето в момента и да я ядат рибитие... Бог да я прости.

49

Анонимен

преди 10 години

32, 41, 49,Такива можеш да ги разправяш на някого, който нито е живял по времето на соца, нито има кого да попита за този период. Крадяха се коли, обираха се квартири, а повечето млади хора бяха потиснати, защото още от училищната скамейка знаеха, че към каквото и да се стремят чрез труд и учение, могат в последния момент да го загубят, ако същото нещо се хареса на някое чедо на "активен борец". И самоубийства, и убийства и безобразни насилия, и корупция имаше, но не им се даваше гласност.

48

бай Иван

преди 10 години

Щом е отишла до морска гара,самоудавила се.Ако последно са я видяли да се качи на висока сграда и е изчезнала-отвлечена е от НЛО.Ако е видяна последно на полето-погълната е от плаваща почва.Версии от умчовци с фуражки,опънати с пружина.Да се премахнат пружините,защото привличат лъчения от космоса и ги концентрират върху малкия и гръбначния мозък на полицаите,пречещо на логичната мисловна дейност...

47

ЕДНА МАЙКА

преди 10 години

СКЛОНЕТЕ ГЛАВА ПРЕД СМЪРТТА НА ЕДНО МЛАДО МОМИЧЕ.НЕ ХУЛЕТЕ, НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ПРЕД ТОЗИ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК НИКОЙ.УТРЕ МОЖЕ НЯКОЙ ОТ ВАС ДА Е НА НЕЙНОТО МЕСТО. ЖИВОТА ПОДНАСЯ ИЗНЕНАДИ. АКО Е МЪРТВА - ДА ПРОСТИ НА ВСИЧКИ НАС, А АКО Е ЖИВА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ БЛИЗКИТЕ СИ ПО ЩАСТЛИВА ОТ ВСЯКОГА.

46

Strict

преди 10 години

"Според разследващите 90% е сигурно, че става въпрос за самоубийство. Вероятно жената е скочила в морето от моста."Само остава да уточним, кога ще е погребението. Самоубийците не се заравят в гробища и не им се полага кръст и молитва. И дано гримьорът в погребалното бюро се постарае повече, че на снимките си прилича на травестит от "Орлов мост". Ама какво и да се очаква от това чалга поколение!

45

Анонимен

преди 10 години

Версията на полицията е базирана на специализиран оперативен,към който се обръщат следователи и прокурори-той гадае на боб или на кафе.

44

Адриана

преди 10 години

Не ви ли е срам да пишете такива гнусни коментари? Много жестоки и безсърдечни хора има в България. Как не ви дожаля, как не замълчахте поне един път, когато се случи трагедия, как все искате да си излеете гнусната злоба, противни злоради.

43

Анонимен

преди 10 години

А ако приятелят и е бил словоотхотлив и е споделил някоя нерегламентирана мутренско-полицейска акция и жената се е разприказвала като добре осведомена,след което са я самоубили? Сламка за разследващите.

42

Анонимен

преди 10 години

За всичко е виновна IKEA !!!

41

Анонимен

преди 10 години

До архитектИ САМОЗАПАЛВАНИЯ И САМОЗАПАЛВАНИЯ *** ТАКЪВ!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Искахте демокрация - получихте си я !Сега се жалвайте на Арменския поп или на оня, другия дето го удавиха във Варненския залив.

39

Анонимен

преди 10 години

И през комунизЪма имаше убийства и самоубийства,но нямаше гласност.А що се отнася до разпространението на наркотиците-те само се транзитираха през БГ от слъжбите,но не допускаха да се разпространяват у нас.Сега пак транзитират,но оставят и в БГ пак същите служби ДС-комунисти.

38

Анонимен

преди 10 години

Не зная от кое управление са докарани до отчаяния хората, но зная че миналата зима се палеха като факли по площадите.Иначе се съмнявам тая бургаска красавица въобще да е знаела кой управялва. По-скоро се е интересувала от други неща, отколкото от политика.

37

да,ама не

преди 10 години

Такова лъчезарно и хубаво момиче да е отнело собственоръчно живота си... малко ме съмнява,не за друго, защото в НЕКАДЪРНАТА ни ПОЛИЦИЯ работят масово тикви и не могат едно разследване да направят като хората.Новата тенденция в държавата ни-или ни изкарват всички барикадирали се психично болни или самоубийци! Да ни е чистото!

36

Анонимен

преди 10 години

При Тодор Живков и толкова омразния ви комунизъм младите жени не се дрогираха и не скачаха от мостове.И пред всяко училище не висяха по двама наркопласьори, охранявани от "полицията".

35

бай Иван

преди 10 години

Пак отвратителна изцепка на полицията.Докато не се открие труп,предположенията ,хипотезите са забранени за публичното пространство ,а само за вътрешна консумация и като версия за разследването.А ако жената е попаднала в служебна или лична драма и е решила да се усамоти в някоя почивна станция или при приятелка???