139

Анонимен

преди 10 години

Нямам проблем с *** християни,но заради мюсюлманите и слугите им ***,които искат да заличат всичко българско,бих си продал душата на дявола за да ги завлека в ада.Вие *** българи,не разбирате ли ,че Доган се гаври с нас чрез Пеевски?

138

Анонимен

преди 10 години

Демонстрация на наглост и непукизъм от ДПС. Възмущението на гражданското общество никога не е било толкова ясно провокирано. Те наистина мислят, че с недоволството на хората са се справили. Няма примирение. Убедили се в съзнателната глухота на управляващите, българите решиха да им отговорят със звучен шамар на изборите. Коалицията ще бъде отсвирена категорично по заслуги. Ще бъдат наказани за корупцията, манипулациите, насилието. Бумеранг според заслугите за разрухата.Страх ги вади от равновесие

137

Анонимен

преди 10 години

Ако Пеевски оноди Фидосова, че се роди Крали Марко - от ***-турски произход.

136

Анонимен

преди 10 години

Мама Праска добре е охранила Грухчо, ама е сбъркала парламента със свинарника . .

135

Анонимен

преди 10 години

Комсомолците и комуно-социалистите се изтрепват за Европа,а в същото време я мразят...Винаги ги е привличало краденето и трупането на милиончетата тези мутри!

134

Анонимен

преди 10 години

ПРАСЕТО ДЕЛЯН ТИКВИ ХРУСКАШЕ,ЦЯЛА БАНКЯ ЖАЛНО КВИЧЕШЕ.(БГ народна песен)

133

Анонимен

преди 10 години

ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИТЕ ПАДНАЛИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!Срам и болка.Такива чувства изпитвам ,като виждам България днес.Упадъкът,бездушието,лицемерието,липсата на капчица морал,е обзело цялата държава-политика,власт,образование,култура.Но това не е от сега, това е от доста години.И най вече спомага фактът,че Българския народ е разединен,както се казва Divide et impera!. Българския т народ ,защото виждам американци,руснаци,англичани,натовци,ЕСейци,сърби,турци ,***,а и бездушни зомбита-консуматори готови да продадът всичко ценно и свято,да викат на черното-бяло и да убеждават,че така

132

Анонимен

преди 10 години

A PYK AZ NE ISKAM TAQ MAFIOTSKA SVINQ DA ME PREDSTAVQ V ES SRAM I POZOR ZA BYLGARIQ

131

хем дебело, хем тъпо

преди 10 години

Бай *** пасти да яде пред тоя ***. Боже, Божееее, де го Алеко да го въпее!

130

ГЕРБСП

преди 10 години

Значи, Кунева преди няколко години га беше жълта управляваше в коалиция с ДПС, ама днес иска ФОСТАВКА защото ДПС управлявало.Тъпите ГЕРБерасти пък преди няколко години викаха колко готин и свестен е Пеевски, че представял Бойко на първа страница в мускули, пури и пистолети, ама днес бил най-лошия човек с държавата!Подобен тип мислене е характерно само за най-мръсния *** сред обществото...

129

Анонимен

преди 10 години

Не разбирате ли,че тази партия ДПС трябва да се обяви извън закона,иначе изчезва България!

128

Анонимен

преди 10 години

Не знам защо, ама тоя пич много ме кефи.

127

Делян Пеевски

преди 10 години

Сега като идем в европарламента така ще изгрухтим, че чак тука ше ме чуете ееей. Такова прасе като мене още не евлизало в европейския парламент. Сега ше видат там разни барозувци и шулцовци кво се казва ***. Нема само оня смешен мутрафон архон Бинев да ми се праи. Сега за мене там три банки требват че тоя *** как се събира а?!? Дръж се Европа глиган ше те гази.

126

Анонимен

преди 10 години

О.К.,до кога смятате,че ще продължи това?България е 6-та в света по брой умрели на 1000 души население,масово емигрират младите,българите са най-бързо изчезващата нация,не просто етнос,дори африканците бягат от тук като от чумаво.Кого смятате,че ще доите,господа политици,само след 10 години?Може би очаквате тази територия да стане част от Турция?

125

Анонимен

преди 10 години

Абе верно че е много грозен тоя Пеевски, ама не е по-грозен от Цветанов.

124

Анонимен

преди 10 години

Герберюги, може ли да ви попитам - защо се напикавате и наакавете, като видите Прасчо на фото ?

123

Анонимен

преди 10 години

LELEE KOLKO MAS 6TE IZLEZE OT TOQ ZA ZIMATA

122

Me

преди 10 години

Гуци гуци!

121

Анонимен

преди 10 години

Абе що толкова много ги е страх герберюгите от тоя Пеевски така и не разбрах.Ама голям страх ги тресе, цяло лято организираха пърформънсчета по жълтите павета.

120

Анонимен

преди 10 години

Този палавник, има поглед на африкански ***.Визия за хомосапиенс - груба пародия на жалка имитация.