26

Анонимен

преди 10 години

До ТОЙ КАЗА:АМИ,ВИЕТНАМСКИЯТ СЦЕНАРИЙ,АМИ СРЪБСКИЯТ....И ВСИЧКО ТОВА ОТ ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА "ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА"

25

Анонимен

преди 10 години

До тя, за каква отбрано от собствения народ говориш! В Крим вече официално се е разположила руската армия, но в цяла източна Украйна е пулно с въоражени до зъби военни без обозначения, както бече в началото в Крим!

24

Килъра

преди 10 години

Бог да бди над войниците от СПЕЦНАЗ ГРУ и нека да покажат на продажните бандити къде зимуват раците! :) Скоро ги очакваме и в България!

23

ТОЙ КАЗА:

преди 10 години

Ами Афганистанския сценарии, дето заради един- Бен Ладен, американци все още кръстосват из земите на Афганистан...Ами Иракския сценарии, където заради едни несъществуващи бомби, американци кръстосват из петролните полета на Ирак...Ами Либийския сценарии, където едни платени бунтовници върнаха Либия 200 години назад, не без помощта на САЩ...Ами Сирийския сценарии, дето народа на Сирия воюва с бунтовници, който се борят за свободата на Сирия, но не са сирийски граждани и са подкрепяни от САЩ

22

Анонимен

преди 10 години

При една война между Изтока и Запада Русия ще рухне. Сега не е 1939 година.

21

НИКОС АЛЕКСИОС

преди 10 години

ИСКАМ РУССИЯ ДА ПРЕГАЗИ ПОЛША !! И РУСИЯ ДА СИ ГРАНИЧИ С ГЕРМАНИЯ.

20

Гого

преди 10 години

ЕС предложи на Украйна унизителен договор за присъединяване. Тяното законно управление го отхвърли и сключи изгоден договор с Русия. Където жизнения стандарт е 2 пъти по-висок. ЕС и САЩ спретнаха "майдана", наложиха сегашното марионетно управление. Южната и източната част на Украйна, които са икономически по-резвити, руски територии, подарени от Хрушчов, не искат да носят повеч на гърба се запада. Не виждам проблем да се обособят като самостоятелни държави като Косово.

19

НИКОС АЛЕКСИОС

преди 10 години

ДА *** ЕВРО *** ВИ ДА ***....ИСКАМ ОСОБЕНО ДА ПРЕГАЗЯТ ВАРШАВА И ДА ИЗКОЛЯТ ВСИЧКИ ПОЛЯЦИ..УР ЗА ЕВРОПА.

18

Анонимен

преди 10 години

Яйцецунко трепери като лист и хлипа в прегръдките на Кличко.

17

Анонимен

преди 10 години

докато НАТО си спи и запада са си п......ки, оня ще си превзема цяла Украйна.

16

Анонимен

преди 10 години

Карашибека от Белия дом-зоопарк си гризе черните нокти от яд.

15

тя

преди 10 години

РУСКИЯТ ГАЗ Е НАЙ- КАЧЕСТВЕН И ЕВТИН И В ТОЯ СМИСЪЛ НЯМА АЛТЕРНАТИВА!!! Това се знае от всички и да се престане с евтина пропаганда.

14

Виктория Нуланд

преди 10 години

Каква я мислихме.каква стана. Путин ми го изкара по навътре.

13

тя

преди 10 години

"Украйна има право на самоотбрана" .Тоя *** чува ли се какво говори?Да се отбраняваш от собствения си народ. Ей , богу и това доживяхме да чуем от плоскомозъчни политици.

12

пламен

преди 10 години

Путин не знае в каква каша се забърква и отърване няма. Резултатът ще бъде разпадане на Русия, а не на Украйна. Целия свят ще се настрои срещу Путин и Русия! Украйна няма да се предаде и който познава историята знае колко войни и битки са се водили на тази територия! Така цялата история на Русия е постоянни войни и все някой ги нападнал вероломно и все те победили противник който бил по - многоброен от тях. Например Суворов побеждава с 5 000 - на армия 100 000 хилядна турска армия!!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Ако искате да знаете кое е правилно и кое не - погледнете какво подкрепят масите и правете обратното. В исторически план, масите НИКОГА не са правили и един правилен избор, което говори доколко са готови да взимат логични и работещи решения, без да се влияят от личните си предпочитания и емоции.

10

Чух, че Пасито също пазел червеното знаме и петолъчката на татко си у мазата... just in case дет съ вика ;)

9

Анонимен

преди 10 години

"този избор може да наложи недвусмислен европейски отговор"Какво се разбира под недвусмислен европейски отговор? Питам, отговора трябва да е "да"!

8

Анонимен

преди 10 години

Прав си 2,за САЩ каквото повикало такова се обадило,25 г.Америка сее войни и смърт по целия свят безнаказано,сега се прави на защитник на мира.Да ама никой не й вярва вече.

7

дядо

преди 10 години

Тез и те тръгнали с магаре к*р да мерят,бе натискайте си опърдяните еврогеташки шорти ,че след два месеца да не струва вурста в Берлин 3 рубли