322

Анонимен

преди 10 години

Усеща се, че турчиновците и бандеровците ще гризнат тия дни дръвцето.

321

Анонимен

преди 10 години

всички защитници на пянска русия са национални предатели ! и гадни трояснки кончета на чуждоземен режим , антибългарски! Тези не са Българи ..никога не могат да бъдат Българи по смъртно ! Продажници и бездуховни пяници да но Българи никога! Вие сте срам за нашата велика нация пияндурници ..заради вас сме на това ниво днес ..защото вашите бащи доказани масови убийци от БКП се напиваха като животни и си гласуваха каквото им е кеф и си правиха каквото им е кеф урудите с хората си! Антибългари!

320

Анонимен

преди 10 години

Какви ли не идиотизми могат да се прочетат-гражданите били сепаратисти, а турчиновците и фашистите, които дойдоха на власт с терор и убийства-били демократи. Ето поради това хората не вярват на западните смешници и лъжци. Няма кой *** да повярва на това. Все пак законно избран президент бе свален с терор.

319

Ленин

преди 10 години

Давай давай страна огромная

318

Българин

преди 10 години

Кървавият Болшевишки Антихрист ще нападне Украйна до Великден !Помнете ми думата !Бог да е с вас,братя украини!

317

Да

преди 10 години

А не е ли време и ние да бием шута на ЕС и НАТО!?

316

Анонимен

преди 10 години

До Ха какво хубаво видяхме от Русия ? Какво? Фалшивата история , че ни били освободили след като фактите сочат , че НИЕ сме загубили 3-4 пъти повече войници от колкото пяния руснак ли? Лъжите който ни пробутваха 70 години как сме били братя, след като фактите сочат , че те са наши деца ? Кое хубаво видяхме? Че накараха гЕорги дИмитров (най - големия продажник) да подари македония на тито? Кое хубавото? Безброй концлагери на смърта, кое бе те питам? Уруди слепи гадове! Вие сте срам за Българско

315

Анонимен

преди 10 години

ISKAME TAKIVA RUSKI TANKOVE I V SOFIA.................................................

314

Dеko

преди 10 години

До българин/Бугаристанец, македонците са на светлинни години, а не мизерници. Вместо да кибичиш по сайтовете и да пишеш простотии, разходи се до Македония и се осведоми малко за стандарт, законодателство, пенсии и т.н, а не да пишеш простотии. ***.

313

Анонимен

преди 10 години

До българинМакедонци няма ..всичко там е Българско ! И ти и си Българин макар и промит мозък си Българин ..все пак да не забравяме , че професори от София създадоха македонския език по заповед на БКП с помоща на Тито след като БКП подари македония на Тито по руска заповед (продажна русия!).. така, че не те знам какво викаш тука ама ако дядоите загина във въстанието те чуе , жив ще те одере!

312

До 381

преди 10 години

А ти къв си бе!? Некъв долен гейски *** ли?

311

Анонимен

преди 10 години

забавно е да гледаш как неуспелия български селянин се олицетворява с рашата :)

310

Анонимен

преди 10 години

Предложение: Правосеките и техните *** и американски любовници трябва да се различават по някакъв начин от завързалите георгиевски лентички на униформите си. За това да си сложат шарени лентички с цветовете на дъгата - така ще съответстват напълно на същността и идеологията на господарите си и заедно с тях могат да си спретнат въоръжен гей-парад!

309

Анонимен

преди 10 години

ABERE TOVA E NQKAKVA ARHIVNA SNIMKA KOGA SE IZNASQHA KATO POSRANI OT AFGANISTAN

308

софия

преди 10 години

да живее Русия...Ванга е казала че бъдеще за България има САМО с РУСИЯ ! това е край и точка и всички *** с *** мозъци да преклонят глава пред жената която сляпа с очите вижда повече от всички с здрави очи но слепи...

307

българин

преди 10 години

До българин 340,344 и 359:Воняща червена ***, не ми кради ника "българин". ТИ СИ СМРАДЛИВА ПУТИНСКА ***, затова НЕ СИ И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕШ НИКАКЪВ "българин". Мръсен червен ***.

306

Анонимен

преди 10 години

"И аз се чувствам прецакан в България ама това не значи, че ще вдигна американското знаме и ще искам да си отцепя квартала в София от държавата, защото не съм доволен. Като не съм доволен никой не ме спира да напусна страната.На който не му изнася в Украйна да върви в союз-а при товариш Путин новия генералисимус и бащица на съветските народи и велики колхози."

305

българин

преди 10 години

До 371:Смрадлив комунистически ***, ЧИСТО БЪЛГАРИН ОТ МАКЕДОНСКО ПОТЕКЛО СЪМ - ДЯДОВЦИТЕ МИ СА ПРОЛИВАЛИ КРЪВ В ИЛИНДЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ, за да могат днес вонящи *** като тебе да драскат за "македонци", "Македония" и пр. Такива като тебе, БЪЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНСКО ПОТЕКЛО Тодор александров и Ванчето Михайлов най-хубаво са ги церили, също и Андрея Ляпчев - "со кротце, со благо... и со бая кьотек".

304

Анонимен

преди 10 години

пиянките от русия пак ли се обаждат !! Ей за нищо не ставате пиандурници ..писменост ви дадохме , вие продалжите да сте пиандурници, религия ви дадохме вие продалжите да те пиандурници бездуховни ...нищо не става от вас руси нищоооо ...втора ръка българи , същите сте като србите и македонците ! Един дол дренки ....прости , глупави пияндета! Толкова сте пропити , че лицата ви криви от пиене ...нашите се крави по ген от великите битки и тежкия живот а ваште от алкохола пиандурници руски!

303

Анонимен

преди 10 години

Бой и секс на фашагите! Да живее Русия!