67

777

преди 10 години

До Анонимени кой е той?

66

пе

преди 10 години

тая ако си мисли, че в затвора няма да я достигне възмездието на бащата на детето е е* болния мозък

65

Един

преди 10 години

До с. Много интересно - в кое точно с. като искате да лепнете шамар на бащата, му убивате детето? И още по-интересно какво Ви се случва после, след като дори не смеете да му лепнете шамар?

64

Анонимен

преди 10 години

Убиеца е навън и може би пише в нета!

63

777

преди 10 години

не помнела, да ги разправа на баба тия,а съжалява??? *** била как не , психично болните не ги е страх от възмездие затвор не ами смъртна за такива ***

62

Анонимен

преди 10 години

НИЩО НЕ Е ДОКАЗАНО!АТАНАСКА Е В ИГРАТА, НО НЕ Е УБИЛА ДЕТЕТО!

61

Анонимен

преди 10 години

Много е удобно да се каже, че детето се е качило само при нея. Много е удобно също да каже как обиждало децата й, как не си спомня да я е душила (интересно е какво тогава си е признала). Според мен детето не се е качило съвсем само, най-малко тя го е подмамила. Възможно е всичко да е било подготвено предварително, защото колкото и да не си наред, да гледаш поне 1 минута как дете се задушава ..., според мен трябва да си психически подготвен, да си го мислил и преди.

60

Анонимен

преди 10 години

Да си слага въжето и да преключва с мъките си мамицата и откачена какво и беше виновно детенцето

59

с.

преди 10 години

До ЕдинИнтересно какво трябва да направи с таткото,който е разплакал не една и две майки!Да го дерем с куки както той е постъпвал с длъжниците може би!?Жалко за детето,но си мисля,че това е абсолютно заслужена участ за бащата!Мда!

58

До ЖАЗМЕН

преди 10 години

До ЖАЗМЕНСлед акто си признава вероятно го е извършила. Но за това си има заведения които да се погрижат за такива хора. Има си и съд и тн.

57

Бумър

преди 10 години

Колкото и да ревете така ще свършат всички мутри и семействата им,като нямат закрила хората ще си свършат сами работата

56

Анонимен

преди 10 години

Те и в Либия нашите бяха признали, че са заразили със СПИН хиляди деца...

55

Един

преди 10 години

Нали всички претендираме за справедливост. Сега ще се потрошат маса наши пари за юристи-тунеядци и вещи лица-безхаберници. След това ще я държат 2-3 години в някакво "учреждение" и после тя пак ще е сред нас. А е толкова лесно - ако се докаже, че е тя е нужна само една найлонова торбичка и 20 сантиметра тиксо - нищо повече!

54

мангоджери

преди 10 години

пък и за прическа й дошло на ума, нещо сбъркано има във всичко това ...

53

Ив

преди 10 години

П.П. Абсолютно съм сигурна че детето не е обиждало никого. Що за измислица? Определено по думите на тая Атанаска може добре да се отсъди че нещо й хлопа дъската. Каквото и да е казало детето, примерно един шамар или нещо такова, ама... да го убиеш... Мисля че за всички е ясно че убийството не е заради обидни думи, а заради бащата. Грозно е дори да се прехвърля вината върху детето, с измислици от тоя сорт. Съжалявам я и тая жена, хората в България бръмнаха отвсякъде...

52

Ив

преди 10 години

В предишни статии пишеше че самата Атанаска е признала че е убила детето, сега се казва че тя не помнела да го е убивала. Защитникът й добре посочва че явно се е отключило някакво психично заболяване, но това не оправдава постъпката. Опасни за обществото хора трябва да си имат място, ако не знаят как да работят с тях и да им оправят психиката. И да - няма общество, в което убийство на дете да се търпи, да, има нетърпимост, има си хас да е обратното... какъвто и да е бащата в случая...

51

ВИЦ

преди 10 години

Един министър и един глав. секретар отишли на проверка в едно областно управление на мвр.Похвалете се с нещо -казал министъра.-Имаме много умно куче казал областния-Играе шах.Аз ще го пробвам за 1 час -кавал глав секретаря.Минало часът министъра експертно заключил.Не е много умно игрите са една на една.

50

Анонимен

преди 10 години

nogo grozna taz we ujas egaati uroda

49

лихваря

преди 10 години

знаете ли колко майки е разплакал този ***-лихвар германеца,за да могат неговите деца да живеят в лукс и разкош.понякога господ те наказва за жестокостите,които си извършил.по ирония на съдбата го прави толкова безпомощен отчаян човек също като хората на които германеца е давал пари срещу 2000-3000 процента лихва.лихварите имат отредено специялно място в ада,защото богатеят от мъката на хората

48

чупакабра

преди 10 години

..."Атанаска от Поморие" ,какво ли си мислят след този коментар местните коренни жители на Поморие , на тях отдавна им е писнало от привнесени селяни скъсали със законите на туземното си село и тръгнали да търсят лесни печалби "по морето".