219

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Лози банкянски рогач не купуваше играчки и по празниците!Да, сбъркахме със Станишев!Сбъркахме, че не докарахме Волен на власт, та да те тикне в пандиза, *** тлъст, нагъл ***! Няма играчки за децата, а в самолета ти се лее уиски с бадемки, а?ДО СТЕНАТА!!!

218

1

преди 10 години

тиквата изобщо не харчеше,джиткаше насам натам,я с хеликоптер,я с авиоотряд-28,тука лентичка ,там мачле,безгрижено неизживяно детство,за пенсионери за младежите изобщо не мислеше,сега взел акъл да дава.

217

х

преди 10 години

До Анонименнай-напред себе си

216

непукист

преди 10 години

До Анонимен 291: Някога един велик човек е казал - общество, което е готова да замени малко свобода за малко сигурност, не заслужава нито едното. Аз съм отгледан при комунизма и винаги съм твърдял, че съм имал щастливо детство. Но животът далеч не е бил идилия. Спрете да хвалите какво е било безплатно, тъй като основната причина комунизмът да падне е, че фалира. И ние още му плащаме дълговете. Чак следващата година изглежда, ще ги погасим окончателно.

215

...

преди 10 години

До АнонименСпечели изборите да, спор няма... добре стана обаче че не можеше да направи правителство защото не му стига бройката, ако Атака бяха минали към него, щеше да може да прави правителство. Добре че с болния бяха в лоши отношения иначе жална ни майка още 4 години :)

214

...

преди 10 години

До АнонименТи си възмутен от комунистите, така ли? А ти в кой слой си отгледан? Родителите ти гледаха ли жално стотинките когато трябваше да се ходи до магазина, когато учеше, имаше ли безплатен транспорт до училище, закуска имаше ли безплатна. Комунизма те отгледа и теб и мен. Аз бях малък, но помня че имаше всичко и беше добре. Пред демокрация (сега) и сигурност (преди) аз предпочитам сигурност. А ти явно предпочиташ да плюеш и да се раздаваш в чалготеките.

213

Анонимен

преди 10 години

Борисов , защо не управлява , след като спечели изборите - нали си силен , умен ? Защо се скри като мишка в сараите си в Банкя , а сега се правиш на много велик ? Елементарен , селски тарикат !

212

...

преди 10 години

До Анонимен"Бойко строеше. Бойко работеше във най - голямата световна криза за разлика от другите крадци които приватизираха лъгаха и грабиха държавата 24 години"Какво е строил бре? Магистрали? И аз магистрали ли да ям бре? И за какво ми е тази магистрала, след като нямам пари за бензин? За какво ми е магистрала нова, след като второстепенните пътища са... то няма път дори, само дупки. Кой ще ми плати ходовата част на колата? Бойко Борисов ли? Кой? Виж колко много въпроси имам :)

211

Анонимен

преди 10 години

те още съжаляват че си бил на власт

210

Анонимен

преди 10 години

Нааканите *** защо ги е страх да пуснат Орешарски срещу Бойко? Защото колкото и да е ***, Орешарски има поне малко съвест и не може да лъже и да те гледа в очите като Станишката. Спомням си как в интервюто срещу Сашо Диков гледаше хората в очите и ги излъга, че не е гей... А смятай как лъже, като говори за пари!

209

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Бойко комуноидите.

208

до 280

преди 10 години

Ами хайде да лапаме като гърците,и после да се чудим що ни стягат примката около врата!!!

207

Анонимен

преди 10 години

Аа как няма да го е страх от Станиишев бе??? Та той е толкова идеологически подготвен, нали е писал дипломна работа за влиянието на униформата върху червената армия! Освен това е толкова честен нашият лидер Другарят Станишев! Една дума не е обелил още за Херсон, а там има войски! Ти ако има войски в родният ти град като комунист ще мълиш по темата, съгурен съм!

206

Анонимен

преди 10 години

И аз съм навит да драскам срещу заплащане, другарю Кутев! А ако може и най - високото ниво в държавата - другарката Станишева да ме прочете, да знае, че не съм толкова скъп, че да не може да си ме позволи. Но поне ще има един умен всред *** от *** дето пишаз за нея ;) Много ми се иска да изкарам и аз някоя пара от парите, дето трябваше да отидат за майка ми, дето почина заради липсата на лекарства.

205

Анонимен

преди 10 години

Социолозите пак дават равен резултат но ще им паднат ченетата като видят с колко ще победи Бойко ,тъпата триада БСП,ДПС и АТАКА!!!!

204

Анонимен

преди 10 години

Бах маа му, пак са отпуснали пари на Кутев. Сигурно ще да са парите дето трябваше да отидат за раковоболните, а те ги дадоха на Моника и на Хидроинженера. А може да са и парите дето сестра Галева ги взе от братя Галеви за услугите... Е па те *** от БСП си имат и много други канали... Ама бая пари е взел пак Кутев, за да нахрани толкова гузни и глупави кутевчета ;)

203

помнеща

преди 10 години

Не хората докараха Станишев на власт , а ти , като дезертира от отговорността да станеш премиер - като първия страхливец !

202

зяпнал

преди 10 години

"Борисов: Не може да харчиш повече, отколкото произвеждаш и да просперираш"Това от устата на Винету, който опапа милиарди звучи доста нелепо.

201

бобко кисев

преди 10 години

*** пожарникар

200

я

преди 10 години

Герберски тролчета -отделете един надник и му купете на Вожда една фланелка ,че с тази жълтата се излага когато посещава чалготеките с бабите в менопауза ,а Станишко да ходи малко на фитнес че се е ошишкал като МЕДУНЧО...,атакиста с бялата коса нещо много кротък е станал ,пие си хапчетата явно ,а Местан се обградил с един дебилен бодигард...а иначе говори така умно ,че електоратаму въобще не го разбира.. -ВЪОБЩЕ ГРОТЕСТКА Е ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ...