56

vesko02

преди 10 години

Ако ти спрат еврофондовете,щото и на ЕС може да му писне от теб?

55

Гацо

преди 10 години

На който му харесва ЕС, да ходи да гласува за който си иска! Аз на избори за *** парламент няма да гласувам!На тези избори не гласуваме за нищо, което има значение за живота ни на българи! Единствено даваме заплати по 20-30 хил евро на шепа бастуни, за да си живеят в Европа и да ни въртят с пръст от там, че не ставаме! Или понякога да идват до тук, за да ги дават по телевизията!Някой чул ли е нещо да са свършили досегашните евродупетати?Б О Й К О Т на изборите за евромошеници!

54

наско

преди 10 години

Не трябва да се обръща внимание на спекулациите по адрес на кабинета Орешарски ,те са породени от завистта и злобата на Борисов и герберите му !

53

Румбо

преди 10 години

Колкото и да се пъне Сер-гея няма да победи никого!В европарламента ще влязат много крайно десни от цяла Европа!Изключвам Атака-те всъщност са леви.

52

дам !

преди 10 години

Разочарованието от кабинета на Герб ще ни преследва до живот ,разочарование изпитват и онези хора дали гласа и доверието си на Бойко и престъпната му организация !

51

Анонимен

преди 10 години

Уялия се Съсел ...!

50

Анонимен

преди 10 години

Не политиката на десните, а ти се провали - лалугер смотан! Глупостите ти дори не заслужават коментар....

49

Анонимен

преди 10 години

Той да каже първо какво стана с вълната от социалистически победи в европа след оланд и 250 000 работни места дето щеще да ги открива в България?!? Сега иска да отива евродепутат

48

?!?!?!?

преди 10 години

Анонимен отивай да си вземеш пицата че изстина не ми се обяснявай да съм печелел избори и да съм управлявал по-добре или пък да съм ходел в друга държава,ако ти е мерак отивай,аз ходих вече видях закво става дума и си предпочитам да съм си в БГ и по възможност да си оправим бъкиите тука!!! ама с хора като тебе няма как да стане,за 5лв и майка си ще продадеш,смотан драскач на опорни точки !

47

vesko02

преди 10 години

Защо няма провал в Унгария?

46

Анонимен

преди 10 години

На тоя мазната физиономия, бих я разбил винаги, когато го срещна на улицата.Този човек е виновен за гладната смърт и мизерията на хиляди българи!Този човек е виновен за загуби за БЪЛГАРИЯ за милярди.ТОЗИ ЧОВЕК Е ВРЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ.ДАНО ГО ПРИБЕРЕ ГОСПОД СКОРО,ЧЕ ИНАЧЕ май НАС ЩЕ НИ ПРИБЕРАТ...

45

Анонимен

преди 10 години

Виждате ли сега, глупави ми българи. Тези горе говорят мамят, а вие спите и гласувате пак за тях. То не беше - ще променим избирателният кодекс, за да има смисъл от предсрочни избори.НИЩО не промениха по изборателният кодекс за една година.Ще намерим 250 000 работни места - НАМЕРИХА ама с знак МИНУС - безработицата расте!Ще намалим тока - намалиха ама не и сметките - тотален фалит за НЕК след източването през БЕЛЕНЕ и техните ФОТОВОЛТАИЦИ - на БСПЩЕ ЩЕ ЩЕ докато не кажат спекулация е,че ..

44

Анонимен

преди 10 години

До КокиТо щото комунистите процъфтяват - останах в Китай и Куба - ако може да се каже, че са комунистически а не тоталитарни.върви да живееш някъде там.

43

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Sergo ,moje i da ti se poluchi...To mladi hora ne ostanaha,a babunderite vi obichat! I pak omagiosun krug. Inache vsichki ot 89-ta nasam ste za besene ....

42

Анонимен

преди 10 години

Барозу - социалистите провалиха държавите си

41

Анонимен

преди 10 години

Stanishev ne mojesh da pravish socialna politika bez ikonomika ...

40

4ista4kata

преди 10 години

ЕХ МИЖИТУРКО ТИ КАКВО ЗАСЛУЖАВАШ-С КРЕМИК ДА ТЕ ДЕРАТ ПАК ТИ Е МАЛКО

39

Коки

преди 10 години

Колкото и да ви се струва странно, наистина десните се провалят. Няма как да бъде иначе, като забравят за обикновения човек. Европа не ги иска. Ако знаете езици, почетете малко и европейската преса. Не мога да си обясня толкова ли сте богати, че със зъби и нокти защитавате десни парти, които работят единствено за интересите на богатите. Или сте ***. Вече не знам как да разбирам тази страст към дясното у безпаричните.

38

Ицо

преди 10 години

Ето това се чите в други медии:Правителството продължава да раздава милиони левове на министерства за разходи, които уж не са били планирани в бюджета за тази година. Само на вчерашното заседание бяха отпуснати над 68 млн. лв. на четири институции, с което допълнителните разходи от началото на годината минаха 300 млн. лв.

37

Чичо

преди 10 години

Абсолютен лъжец.Спряхте ли контрабандата?Какво стана с 250 хил. работни места? Безработицата продължава да растеКакво стана с плоския данък? Господаря Доган не дава да го пипатеКакво стана със АЕЦ Белене? Този път дори и поредната първа копка с червени каски не направихтеНали освободихте България от страха? Защо отвличанията, убийствата и грабежите скочиха в пъти за последните месеци?БСП не е никаква социална партия, това е партия която защитава едрия номенклатурен капитал.