79

АСАН

преди 10 години

При изборите Герб винаги даваше по 100 лв у махалата.Чекаме пак да дойде избори тогава е у махлата празник.

78

Анонимен

преди 10 години

Доган върти пари в енергетиката ,играе директно с руснаците и източва НЕК.Меди Доганов беше гл.асистент в катедра "Марксизъм-ленинизъм" във ВИАС. Дали някой от управляващинте в момента има да не е бил ченге, агент, доносник и КГБ-ист ?

77

Анонимен

преди 10 години

Интересува ме Мая Манолова кои текстове от изборния комикс е дискутирала с петното.

76

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДИ ДА АРЕСТУВАТ ПЕТНОТО БЕШЕ РАМО ДО РАМО НА ЧИСТИЯ ПОЛИТИК БАРЕКОВ,свиркаше под прозорците на президента и СУТРЕН ОСЪМВАШЕ В БАНКЯ ДА ВЕЕ БАЙРАЦИ ПРЕД КЪЩАТА НА ББ.ПОСЛЕ ЛЕКЕТО имаше СРЕЩИ ПРИ ОРЕШАРСКИ И ДАВАШЕ СЪВЕТИ ТА ОВЧЕВ! СТРАННО КАК ЛЕКЕТО сега го ЛЕПЯТ НА ББ!ОТ КОМУНИСТ ПО ДОЛНО НЯМА!ЛЕКЕТО е ВАШЕ!КАКВОТО и да казват петънцата НИЕ ЦЯЛО ЛЯТО ГИ ГЛЕДАМЕ ПЛЪТНО ВЪРХУ ЧЕЛОТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НА НОВИЯ ПОЛИТИК и като ги СВЪРЖЕШ И ХОП ТРОП та пак до ПЕЕВСКИ!КОЙ? КОЙ носи ПЕТНОТО

75

Анонимен

преди 10 години

На всички мъже с Комплекси Бойко им е винонен

74

Анонимен

преди 10 години

Петното е човек на Бареков, който е човек на Пеевски, който пък е човек на Цветан Василев, който е банкера на Доган.Кой още не е в час ?

73

Ф-1

преди 10 години

И да не бяха споменали името на ГЕРБ за главен подстрекател и финансов донор, на всеки му е ясно!!!Не ,че БСП са по-различни, те са са ги измислили тези неща.ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС, КРИМИНАЛНИЯТ КОНТИНГЕНТ И МУТРИТЕ-ВСИЧКИ СА МУТАНТИ НА БКП.ВСИЧКАТА ГАДОСТ В БГ. ИДВА ОТ НЕНАКАЗУЕМИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ НА КОМУНИСТИТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 70 ГОД.

72

Анонимен

преди 10 години

Петното не се ли правеше на приятел на БСП-ДПС-Атака и не подкрепяше ли правителството ?Май и протестираше срещу президента ?Това платени протести от ГЕРБ ли са ?

71

иван мечката

преди 10 години

на мен лично бареков и нина гергова ми даваха по 50 лв. за да участваме на техните контрапротести

70

Анонимен

преди 10 години

Петното с чий министър-председател беше водил държавнически разговори ? С Орешарски ли ?Той от ГЕРБ ли е ?

69

кан Крум

преди 10 години

На този *** 20ст. не му давам,та някой да му предложи 1 000 000 лв. !!!Хахахааааааа !

68

Анонимен

преди 10 години

Петното с кой се беше снимал прегърнати ? К Корнелия ли ? Тя от ГЕРБ ли е ?

67

бай Петко

преди 10 години

Явно Петното не си е получил остатъка до 500 000 лв. и затова е пропял ! Бойко, какво ще кажеш или да има очна ставка? А Вие БЪЛГАРИ помислете !

66

Анонимен

преди 10 години

Петното участваше в контрапротестите, да ама тогава не са му давали капаро

65

eeha

преди 10 години

ОСТАВКА!

64

бай иван

преди 10 години

Защо не се коментират протестите когато падна кабинета Борисов, и особенно за това че ЕРП-тата пуснаха инкасаторите си две седмици отпуск и се получиха високи сметки за ток.

63

BG

преди 10 години

Основната теза на комунистите е че протестите срещу тях били платени ! на всеки що-годе интелигентен и зравомислещ човек веднага му става ясно, че ако е така - щото една партия да може да плаща толкова много време, на толкова много хора - извинявайте другарки и другари, ама това означава че България е страшно богата държава !!!С *** калкулатор може да се сметне че ако човек (партия, организация) има толкоз пари, последното което ще прави е ... да се натиска да управлява една малка държава !!

62

Анонимен

преди 10 години

Борисов, ти си *** - петно, което няма грам чест и мъжко достойнство, за да приеме загубата и благородно да се съзтезава на политическото поприще, а разиграва месеци наред цялата държава, правейки безумни умни, красиви и интелигентни пируети за да се докопа до власта пак.

61

Бойко

преди 10 години

Никак, ама никак не е жалко да си гербер, защото ГЕРБ е 1 сила и пак ще спечели. А ти си напиши поне веднъж имвто, бе жалък анонимник 57 и вероятно други номера.

60

5

преди 10 години

Този преди лъжеше, ама сега казва истината .. .вече. Честно! Наистина. Няма лъжа.