37

Правителството

преди 10 години

"Половин България няма достъп до Интернет"...Как не ви е срам да пишете глупости. Веднага се извинете и променете заглавието на "Половин България има достъп до Интернет"

36

Анонимен

преди 10 години

да...при три милиона пенсионери тая цифра е доста прилична

35

Анонимен

преди 10 години

Това е много добре, защото ЦРУ следи всички с интернет.

34

варна

преди 10 години

не ми бройте интернета а колко останахме читави тук.няма работа няма хляб а те интернет и цифровизация.мръсен европейски и гейски съюз.ще ни довършат това е плана им.

33

Shark

преди 10 години

Да, то пък в щатите всички имат по 5 компютъра. Да кажат колко народ, жевеещи в отдалечени селища и феми в щатите изобщо не са чували за интернет. Също така наскоро четох някъде че в Англия доста хора гледан още черно-бели телевизори. А само ни заливате с *** статистики колко сме назад. Ай сиктир, чуждопоклонници.

32

Анонимен

преди 10 години

80% ot balgarite polzvat internet. Tova che 40% ot ballgarskoto naselenie e ot *** proizhod ne oznachava che balgarite niamat dostap do internet.moje bi samo 20% balgari vazrastni pensioneri ne polzvat internet

31

с. Каблешково

преди 10 години

Ти платили си тoка тоя месец , че искаш инетернет , а какво ще ядеш , ами на Бил Гейт мадете

30

Jankie

преди 10 години

ИНТЕРНЕТ съвремената МАНИПУЛАЦИЯ на човечеството

29

TOTO

преди 10 години

Купи си нещо на Майкрософт , направи Американец милиардер , да помогнем на Американците да станат богати

28

FBI

преди 10 години

Бил Геит си мисли че всеки мисли за неговия ИНТЕРНЕТ , хората едвам връзват двата края , плюс тва всичко на Майкрософт е на английски , проект на Американци за разпространение на английски език по целия свят

27

Сфинкс

преди 10 години

Та това лошо ли е? Това е една страхотна новина, интернета е огромна пречка и оставя много качества недоразвити

26

Анонимен

преди 10 години

Една 55 годишна домакиня в България ,търгува с Китай,има блог за Висоци ,участва в 5 форума за плетиво 2 руски и 3 японски,пише стихове,качва клипове в тубата,политиканства сее ферми - докато праща снимки на внучетата.Знае кои сорт зелен чай е по добър ,поръчва прескачайки ЕС правилата за внос...Колкото повече светът се автоматизира и човешкия ум става основен ресурс ,толкова и българите ще са добре и първи.

25

Анонимен

преди 10 години

Ами отивам на гости в Турция и какво?Интернета навсякъде където бях беше на една фирма. Калпав.Тук поне има провайдъри и конкуренция, и нета е с добро качество и скорост.

24

до 18

преди 10 години

Българчетата програмират и познават ,базисните програми още на 12-15 години.Само отвори един сайт за видео-споделяне ,че 2/3 от "режесъорите" са хлапетии ,а професионализма и качествата им са огромни.Знаеш сайтовете за които говоря,отвори другия за фотообработка ,пак имаме голямо участие и професионализъм.Пусни си просто един шах турнир неиде в произволен сайт и тегли една майна ,че да видиш как ще чуеш хор.Напрво сме стахановци на 10 места едновременно влизаме.

23

До 23

преди 10 години

Само средната скорост на интернета на запад е по-ниска, ако си плащаш достатъчно получаваш ш по-бърз интернет от българският. От опит говоря, в Германия съм и скоростта ми е 80 мегабита. Просто тук много повече хора имат достъп до интернет и не всички им трябва висока скорост, затова средната скорост в статистиките и по-малка.

22

Повиквателна

преди 10 години

Къде е този Интернет, да каже на брат си, да ми върне онези 50 лева!

21

Болярина

преди 10 години

До vesko02 22то за това не ни пускат нет. трябват им овце...и такива си оставаме...беееееееее

20

st

преди 10 години

Ами като нямате интернет има библиотеки за по 10 лв месечен абонамент,ама *** книга не е виждал и на сън еххехехехехе органичено племе,питам жена на 50 години чела ли е нещо на Дикенс тя ме пита кой е този, само била гледала изложба на Ботев каза ехеххехехехехехехехехехехехехехехехехехехехе

19

до 18

преди 10 години

Лично за мен съм си правил нещо като статистика къде и колко участваме в тая мрежа.Е да ти гарантирам ,че българина е навсякаде ,по всяко време ,под всякаква форма и в повечето случай е на челно място.Даже остава усещането ,че не сме 5-6 милиона ,а ,че сме 600 милиона.Сам си направи лична статистика и ще откриеш ,че българина е във фен клубовете на Додж на равно със американеце, играе покер в 20 сайта ,половината звездоброици на НАСА ...Идея си нямаш.Даже човека с клипове за Джако бе наш!

18

vesko02

преди 10 години

За да отглеждаш овце не ти трябва интернет.