125

Михалчо

преди 10 години

До Анонимен--114 ;Не ти ли стигна 45 г Руско колониално робство

124

Анонимен

преди 10 години

От колега руснак съм чувал че навремето скараджиите клали бездомници за месо

123

Анонимен

преди 10 години

Умен гущер, от последните ти постове се разбира коренът на твоята русофобия - става дума за класическа психотрамва след преживяна групова забава, в която си бил принцеса на руски мужици от коми.

122

Анонимен

преди 10 години

Добре де, какво толкова, като са се къпали в млякото?!Та това са си руснаци, наши хора, наша пот и кир. Освен това, гледам, не се къпят с дрехите, така че няма следи от урина и алкохол.Това да не са гадните евреи от НАТО дето всеки ден се къпят в банята, лягат си трезви и по цял ден бачкат после!

121

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

Никога не отивайте в Усогорската гора в Коми! Ще ви се изправят косите!

120

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

Единствените къдърни трупчии в Коми бяхя българите,мужиците за нищо не ставаха,бяха некадърни и едвам държаха дружбите си в снега

119

Анонимен

преди 10 години

""94 та работех в Комина дърводобив спяхме в бараки веднъж пихме цяла седмица беше като в сън , руснаците изядоха едно кучевънка беше под 40 градусаНа - 20 се кефихме ""...........................................................................Евала !!!

118

Анонимен

преди 10 години

Абе вие ако видите как от 100 килограма месо стават 400 килограма кайма и то на цена 3 лева, ще ви стане лошо. А тея в Сибир едва ли мият патоците всеки ден, значи е сигурно, че закваската е 100 процента натурална и жива.

117

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

До АнонименАко си ходил в гората на ужасите близо до границата със свердловска област ще избегаш оттам с 200 км/ч

116

Мале мале

преди 10 години

До там ли я докараха руснаците,да ядат сирене,в което кой пик..,кой с...,кой мастр...Ама,карай да върви,това е от радост и гордост от окупацията на украински Крим.Ако бяха окупирали цяла Украйна кой знай какво сирeне щяха да ядат.

115

полурускокопеленце

преди 10 години

били сте в русия.ама друг път

114

Анонимен

преди 10 години

94 та работех в Комина дърводобив спяхме в бараки веднъж пихме цяла седмица беше като в сън , руснаците изядоха едно куче вънка беше под 40 градусаНа - 20 се кефихме

113

хах

преди 10 години

Аз познавам един никаквец-наркоман дето е половин руснак, нито на работа ходи, нито нищо, на 29 г. майка му му праща пари от раша, а той или седи у тях и друса, или обяснява по кръчмите колко велика страна е Русия и колко духовен народ е руския.

112

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

Русия-страната на контрастите. Дива и изостанала азиатска държава наречена бензиностанция. Ако се разхождаш по улиците на Питер,рускините ще ти се молят,, Моля те вземи ме за жена...!,, само и само да се спасят от мизерията.

111

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Такива гнусни случай имаше и у нас по времето на гнусната *** тодор земфирчов живков по прякор ***. Вашите бащи и майки са яли такива "хубави" млечни продукти и явно много са им харесали, защото постоянно благодовеят за "първокачествената" продукция на светлия комунизъм.

110

соросоид

преди 10 години

СИРЕНЕ ЗА РУСОФИЛИ !!!ще има огромен пазар в България ... това трябва да е рекламния клип !Колкото по-гнусно - толкова повече ще се търси

109

новинар

преди 10 години

Интересно защо няма нито ред за разстреляните днес във военната база Форт-худ в САЩ.Четирима военни са убити и шестнадесет ранени.Това не е по-малка новина от къпещите се в млякото, но тя не намира отражение в българските новини.Явно сиренето е по-важно от живота на хората

108

до 126

преди 10 години

Абе мишок ,а ти полу хамерикански степендиант ли го играеш?

107

Анонимен

преди 10 години

113 ...113...къртикратко и ясно

106

до 118

преди 10 години

Ти си някое (полу-)руско ***, което живее тук, щото в русия е *** якото. Що не се завърнеш в резервата, където са те изакали?