429

Анонимен

преди 10 години

Тончо вземи си изпий лекарствата. Май ти е мъчно за комунизма. Сега едва ли щеше да пишеш във форума ако не бешетой.

428

ТОНЧО

преди 10 години

Я , НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА ,ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛЮНКИ В ТЕХНИТЕ ОЧИ ! КОЙ РАЗСИПА СССР И СТРАНИТЕ ОТ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР БЕ ,ЛЪЖЦИ ? РАЗСИПА ГИ ЕДИН ПРЕДАТЕЛ НА ДВАДЕСЕТИЯ ВЕК С БЕЛЕГ НА ТЕМЕТО СИ ,ПРИЛИЧАЩ НА ЕДНАТА ЧАСТ НА АМЕРИКА ! ЗНАЕТЕ ГО КОЙ Е - НАЙ СКЪПО СТРУВАЩИЯ НА АМЕРИКА ЧОВЕК ,ОХРАНЯВАН ДАЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ! ТАКА ЧЕ ,НЕ СИ ХАБЕТЕ ПИСАНИЯТА И ДЕМАГОГИИТЕ ДА НИ ОБЯСНЯВАТЕ ПРИКАЗКИ - НАРОДИТЕ ЗНАЯТ ИСТИНАТА ! ПАЗЕТЕ *** ,ДА СИ ЧЕТЕ ЛЕКЦИИТЕ ИЗ АМЕРИКА И КРАЙ !

427

бай ти кочо

преди 10 години

Руснаците да *** в кофа!

426

До КНК

преди 10 години

Moже и да не може Русия без Запада, но има и Изток...

425

КНК

преди 10 години

Само за хвалещите РУСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ !!! ТЕ ОН 500 ГОДИНИ НЕ ИЗРАЗЯВАТ ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА СИ !!! УБИВАТ ГО,КРАДАТ ГО,ЛЪЖАТ ГО, МАНИПУЛИРАТ ГО !!! С ТОВА , С КОЕТО ОБЛЪЧВАТ НАРОДА СИ ОБЛЪЧВАТ И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ !!! НЯМА НАРОД ,КОЙТО ИСКА ДА ВОЮВА !!! ЛОШИТЕ УПРАВНИЦИ ВЪРВЯТ КЪМ ВОЙНА ЗА ДА ОПРАВДАЯТ С ВЪНШНИ СИЛИ ПРОВАЛА СИ !! ПЕТЪР Е РАЗБРАЛ МНОГО ДОБРЕ ТОВА И ЗАТОВА ОТВОРИ РУСИЯ КЪМ СВЕТА !!! ИСТОРИЯТА ДОКАЗА,ЧЕ РУСИЯ БЕЗ ЗАПАДА НЕ МОЖЕ !!! ПУТИН ВЪРВИ СРЕЩУ ТОВА И ЩЕ ЗАГУБИ ТОЙ,А НЕ РУСИЯ !!

424

КНК

преди 10 години

До ER_Dr: Вие с приятеля ти "Боби" бъркате нещата : СВЕТА ЖИВЯ БЕЗ РУСИЯ ДО 1990Г. И СТИГНА ДО ТАМ,ЧЕ РУСИЯ ДА МОЛИ ЗАПАДНИЯ СВЯТ ДА Я ПРИЕМЕ !!! С МНОГОТО СИ РЕСУРСИ ПОМОЛИ И ПОЛУЧИ ЗАЕМИ ЗА 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА !!!Забележете :СЛЕД КАТО САЩ И НАТО НАПАДНАХА ИРАК,СЕ ВДИГНА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА И РУСИЯ НА ТАЗИ БАЗА ЗАПОЧНА ДА ИЗПЛУВА !!! АКО САЩ И ЕВРОПА СА ИСКАЛИ СРИВАНЕТО НА РУСИЯ,НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ В СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !!! Запада повярва на Русия и сега ще възстанови статуквото !!!

423

Анонимен

преди 10 години

русофили русия ще изгуби отново вие трябва да бъде депортирани в северна азия и да живете там.

422

Смях

преди 10 години

До ДедоРаботя със Руснаци от 1998 г само едно ще ти кажа.....Днешните Руснаци нямат нищо общо със онези който бяха !!!! Днешна Русия няма нищо общо със Русия която беше при пияндето Елцин !!!! Днешния Руснак е със самочуствие не пие или поне не така както ги помня....Не псуват президента си, за разлика от нас, или така както псуваха Елцин !!!! Стандарта им е висок , имал съм контакти със хора от провинцията, не всичко е Москва/Петербург дори във селата стандарта е висок проблема високите лихви

421

Дедо

преди 10 години

А бе много компетентен народ сте се навъдили беееее, я се избършете,че някой вече се окапаха с шкембе чорбата. Един ще обезценява долара, друг бил 22 пъти в САЩ. Защо един *** не написа ,че живее в Русия и от там да изразява "положителното" си мнение.

420

Анонимен

преди 10 години

до 644момченце,6 пъти ходя до сащ от 2002 година до сега.има все повече и повече руснаци,млади семейства,образовани интелигентни.всичко читаво и неалкохолизирано се изнася от рашата.някои се опитват от разстояние да си управляват бизнеса ама не става,разпродават и всичко изнасят в щатите и канада.

419

Анонимен

преди 10 години

до неонео,люксембург е с 800% задлъжнялост и с минимална работна заплата 1600 евро. не е въпроса до задлъжнялост,а до това как работиш,какви сектори от бизнеса движиш,какви парични потоци контролираш

418

нео

преди 10 години

633Мойто момче не говори глупости.....прочети мaлко повече преди дa дрънкaш. Познaвaм много повече.от тебе Русия и руснaци по цял свят и ти кaзвaм че не е тaкa. Мaсово руснaци се прибирaт от зaпaднa европa зaщото тaм кaрaт децaтa им дa учaт зa трети пол и хомо брaкове. Вече е въведено кaто обучение в Гермaния. Ти си прaви сметкa зa кaкво стaвa въпрос. Тaкa че некa дa се информирaме първо и посше дa плещим дивотии. Искa ти се явно русия дa е нa колене но нямa кaк дa стaне .

417

нео

преди 10 години

Корея Китaй и Русия зaмислят дa зaменят долaрa...официaлно го имa кaто инфо aмa никой не кaзвa нищо. Русия е еднa от 5 те нaй мaлко зaдлъжмяли стрaни в светa, сaмо 7,7% от Бвп. Япония е с 238% от Бвп a Сaщ сa с 160% от Бвп. Товa нямa кaк дa сa стaбилни икономики освен изкуствено с печaтaне нa пaри. Който се интересувa знaе. Идвa моментa в който и лихвите нямa дa могaт дa си плaщaт и тогaвa ще стaнa дебелa. Помнете ми думите но те не сa сaмо мои a и нa световни финaнсисти, но нямa глaсност!!!

416

Анонимен

преди 10 години

Е браво, българските военни нали за това унищожиха по искане на американците българските ракети от такъв вид, точно щото уж да не попаднат някак си в ръцете на терористи!??....та това струва 30 милиона на българския данакоплатец. А сега американците нека продават противовъздушни ракети на ТЕРОРИСТИ.

415

нео

преди 10 години

Много скоро aмер.долaр ще зaгуби позиции нa световнa резервнa вaлутa. Съветвaм ви дa продaвaте долaри aко имaте. Вижте кои сa нaй зaдлъжнелите стрaни.....сaщ,япония и цялa европa. По никой икономически зaкон не може товa дa продължaвa. Може aко си печaтaт пaри и вaлутите им сa обръщaеми в цял свят. Но aко китaй и русия сменят долaрa с юaн или дори евро товa ще е крaят нa сaщ. Мексико вече не приемa долaри нa своя теритприя!!! Колко хорa го знaят товa. Едно време можеше дa се плaщa с долaри тaм..

414

банкеръ

преди 10 години

Саудитския крал тъкмо това е решил да продава без пари.Ще му се на Обама,ама ***.Дано да няма воина между Русия и САЩ,защото няма да има ни САЩ ни Русия после.А че Русия няма да дава на Натовските държави ресурси за нищо неструващи долари е ясно и на децата.Еврото е измислена валута със съмнителна ликвидност та ще е интересно.Предстои САЩ да си плати борча,но с какво още не е ясно.

413

Смях

преди 10 години

Сделката със Индия не е само за газови договори а включва и нефт...А това е пазара със най голям потенциал за развитие !!!! Освен това Русия агресивно укрепва следващата най-голяма /има се предвид територии, население и ресурси/ и може би най важната нова геополитическа ос Москва-Пекин-Делхи !!!! Също така се говори, че промишлените кръгове във Германия може да поискат излизането от Г7....Тъй като останалите шест членки са най задлъжнелите страни във света :))))))) След което нефтодолара отива в

412

Смях

преди 10 години

И докато ЦИОНИСТИТЕ готвят удар по Русия.....Русия подготвя мега-сделка със Индия след епичното споразумение за доставка на газ за Китай :)))) Роснефт започва строителството на завод за втечняване на газ във връзка със доставките за Индия.. Остава въпроса каква валута ще бъде ползвана рупии или рубла но във никакъв случай долари!! Така че докато Обама обикаля шейховете и се надява, че цената на нефта може да падне...Може да се окаже, че долара ще се ползва по предназначение като тоалетна хартия

411

Анонимен

преди 10 години

натикал путин олигарсите някъде си,абе хлапе ти луд ли си.че путин и обкръжението му са най големите олигарси.има просто преразпределение,удряме ходорковски зимаме му далаверата и я разпределяме по други.евреина абрамович що не е ударен,щото си плаща таксата на путята.чети руските финансисти,от началото на годината от русия са изнесени 70 милиарда долара и това е по руски данни.за сравнение през цялата 2013 са изнесени 50 милиарда.краде се като за последно

410

Анонимен

преди 10 години

русия сама ще се унищожи както СССР,няма нужда някои да я унищожава. всичко читаво се изнася от там. остават скотове *** олигарси и чиновници