49

Анонимен

преди 10 години

Как бързо подписва от името на Украина заробващи договори този обратен козел.

48

Zohan

преди 10 години

Мирише ми на поредното финансиране на война под формата на хуманитарна помощ.

47

viva1234

преди 10 години

Стенд-бай споразумение означава, че парите ги дават на час по лъжичка срещу конкретни мерки- вдигане на цените, затваряне на предприятия, масови съкращения, приватизация на апетнитие отрасли на промишленоста от западни компании за жълти стотинки, "реформи" в пенсионното и здравно осигуряване...Същевременно няма да ги пускат да работят в Европа, щото на Европа не й трябват украинци, а само украински ресурси, тръба и земя.А честито, братя украинци, да видим кога ще е следващия Майдан.

46

49, не бъди толкова сигурен - Украйна примерно има поне 5-6 АЕЦ-а, има някаква промишленост. Сега покрай заемите ще усетят малко прилив на сили, ама скоро ще им излезе през носа, когато МВФ/СБ почнат със социалната евгеника.

45

Ал

преди 10 години

Помощ за Украйна , О.К. А дали самата Украйна е наясно със себе си. Украинска територия бе присъединена към друга държава , а украинските войски там не направиха нищо. Не дадоха нито един изстрел , предадоха корабите си на врага и се измъкнаха по бели *** ! Егати 45 милионната държава.За сравнение през 1996 г. чеченците разпердушиниха руската 217 елитна въздушно-десантна дивизия в Грозни и си извоюваха независимост/макар и временно/ от Русия.

44

44

преди 10 години

затриха Украйна вече

43

ДО 46

преди 10 години

НА "ЗАЕМ" МУ СЕ КАЗВА "ПОМОЩ" ОТ КАКТО И НА "РОБСТВОТО" МУ СЕ КАЗВА "ПРИСЪСТВИЕ"

42

Анонимен

преди 10 години

само че статията пак е измикярена еи ТЕЗ МАСОНОТАЛМУДИСТИ НЕ СЕ СПИРАТ ДА ДЕЗЕНФОРМИРАТ ГАЗТА РУСНАЦИТЕ Я ПОВИШАВАТ НА 480$ НО МВФ НАЛАГА НА УКРАИНА ДА ПОВИШИ ГАЗТА ЗА ДОМАШНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ 50% А ЗА ПРОМИШЛЕНИ НУЖДИ 40% ВЪРХУ ТЕЗИ 480$ ЗА 1000КУБИКА ТОВА Е САМО ЕДНО ОТ ИЗИСКВАНИЯТА НА МВФ ОТДЕЛНО НАМАЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ СЪС 50% И ОЩЕ КУП БЕЗОБРАЗИЯ

41

Анонимен

преди 10 години

Много ме е яд!!!! Сега България ще отстъпи първото място по бедност:((((

40

аз съм българче

преди 10 години

Сега Обама, който беше най-загрижен за украинците, ще ги награди с визи, както правят истинските приятелски държави.

39

БоСимеонов

преди 10 години

Трябва да си лишен от мозъчна *** за да не видиш какво се случва. САЩ през последните години увеличават разполагането на военна мощ навсякъде. В близкия изток, в югоизточна Азия. Арабската пролет - Либия, Сирия, Египед. Украйна е поредната стъпка в тази насока. Агресорът не е Русия, дами и господа. Агресорът е една черна ушата пионка. И уверено влачи света към нова война. Това не е заем. Това е дотация за да се удържи гражданския мир в Украйна.

38

откога ..

преди 10 години

заема се нарича помощ ... ?? ако е помощ ... да е фрее ... ако е заем .. каква е лихвата :) ?? или нещо бъркам ....

37

атакист

преди 10 години

Напечатаните долари от миналия месец вече си имат собственик. Ако не искаш тези хартийки получаваш бомби с обеднен уран. Това е великата демокрация за която ревете.

36

аз съм българче

преди 10 години

Честито на бъдещата най-бедна членка в съюза на богатите. Украйна официално е пътник, сега работната сила и специалистите им ще избягат на запад, а останалите ще се гърчат в евро мизерия, докато Брюксел ги тупа по рамото. САЩ ще си разположат ПРО системата, МВФ ще ги изцеди като лимон, а Украйна ще се разгради, което беше и основната цел на запада.

35

Анонимен

преди 10 години

Български сценарии.Реформи-преходи, помощ-кредит,дефицид-валута ..,.. бля,бля.След годинка две ще плачат за членство в Руската федерация ама....

34

цар симеон велики

преди 10 години

къде ги дават тия помощи безвъзмездно че и ние да си вземем по един че око може и повече.единственният шанс да се спасят е украйна да влезе във руската федерация и русия да ги плати

33

Анонимен

преди 10 години

един сайт пише 27 друг 18 трети за спасителен пакет от 14-18 изобщо нашите медиите са толкова непрозрачни и разногледи... да не споменавам и такива редовни като нагорен които пишат политически насочени глупости навсякъде

32

Анонимен

преди 10 години

Моя личен съвет е да си купите йодни таблетки, да си напълните стотина литра вода, да не изхвърляте миналогодишните консервирани домати и да си поразтребите мазето. За всеки случай. Щото работите хич не отиват на добре.

31

Анонимен

преди 10 години

До 31 НагоренПопокатепетълНещастник,за периода 1979-1989 година окупаторът СССР е построил в Афганистан 1500 предприятия и е обучил около 100 000 работещи кадри,докато за 25 години Западът им построи макови полета и се зае с охраната им!!Ясен ли съм,шматко!!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Жал ми е за тях.Като знам, че масите са цяла година на картофи, какво ли ще е от тук нататък?