41

ЕС - ВЪН!!!

преди 10 години

"България в ЕС" е един добре замислен и изпълнен заговор. "Заповядайте в ЕС" = "Дайте си умните хора да работят при нас, дайте си земеделието, дайте вноска за ЕС, дайте си търговията, затворете си реакторите, на ви евтини *** в големите ЕС магазини, на ви забрана да произвеждате един куп неща, на ви въглеродни квоти, на ви *** от азия и северна африка да ги интегрирате, на ви някое друго евро от фондове, та да ви запушим устата да не мрънкате много..." НЕ, БЛАГОДАРЯ!

40

Анонимен

преди 10 години

Те хубаво са дали, ама 100 на сто не са стигнали до тях, ами до джобовете на станишев, доган и болен.

39

Анонимен

преди 10 години

от къв зор да се наливат пари за да се "интегрират" хора които 1во няма да допринесат с нищо на държавата. 2ро с тоя изказ на тая ще имат основа за претенции и 3то НЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ А НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ ПОНЕ 2/3 ОТ ТЯХ. А ОТНОСНО ДАЛИ ЕС И НАТО СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА, НЕ ТЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯТА А ДУПЕДАВЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА

38

Ив

преди 10 години

А това че тъпите български управници пускат щяло и нещяло, от майки до престъпници, е баш проблема. Управниците ни са хората, които нажежават обстановката. И да, истината е че ми е гадно. Тия хора са с друго мислене, с друга вяра, с други обноски (ако имат такива въобще). Ами разбира се че ще има конфликти, разбира се че европейците ще ги приемат трудно. Въпросът е че трябва да има много много строги правила и трудно да се допускат такива хора, само с образование например, или стаж, не знам...

37

нервен

преди 10 години

Избягаха над 2милиона българи, защо един път не чух някой някой да ги интегрира, а само плуват по нас!! ?Защо насила аз трябва да интегрирам *** по София или ***, защо? ? ? ?

36

Ив

преди 10 години

Искам да кажа нещо, което в случая не е нито против, нито за. Живея в една от най-добрите европейски столици, и мога да ви кажа че е бъкано с ***, иранци, сириици, ***, турци и какви ли не още афро--азиатоподобни индивиди. В наивната си доброта местното държавно управление се опитва да ги интегрира. И не защото са слепи, а защото са наивно добри. За тяхно съжаление, защото понякога се чудя дали живея в Африка, или в Европа, така че проблема с бежанците е тежък в цяла Европа, не само в Бг.

35

Елемаг

преди 10 години

Пари не искаме ,интегрирайте ги вие!!!

34

Българин

преди 10 години

Да ви *** и ЕС-то - на ви няколко милиона, и дръжте *** при вас. Ползват ни като буферна зона. Взимайте си еврофондовете (дето една шепа хора ги крадат), взимайте си търговските вериги с евтините ***, взимайте си еврото, връщайте ни парите от вноските в бюджета, връщайте ни сортовете български домати, и се ПРЪЖДОСВАЙТЕ! ЕС - ВЪН!

33

Шоп

преди 10 години

Взимайте си милионите и си взимайте бежанците ****А ви Д*БА!

32

ХМ!

преди 10 години

А що не си вземете милионите, барабар с бежанците, и да си ги интегрирате вие?! Айде покажете ни как става!

31

Анонимен

преди 10 години

Напоследък все по-често ми прави впечетление, че се прокрадва идеята за България в руската федерация, а ЕС - както амеркиканците вече го казаха: F**K the EU

30

28

преди 10 години

ама защо ние да ги интерираме?!?! нашите *** като им ходиха на гости защо не ги интегрираха а ги депортираха??Аз предпочитам да си вземат 6 те милиона и с тях и бежанците

29

Анонимен

преди 10 години

Не искаме да интегрираме никаква афро-арабска ***, а искаме всички *** да бъдат незабавно изритани от България. Който дръзне да даде статут на тези навлеци, трябва да бъде линчуван, защото спомага за ислямизацията на България. Незабравяйте, че за цялата 2012г., гърците са издали само 2 статута, стрелят по прииждащите/ както и испанците, скоро бяха открили стрелба и отблъснаха група от над 1600 афро-араби/. Нашите гранични полицаи да взимат пример и да защитават границата.

28

669

преди 10 години

ТЕ *** ВИНАГИ СИ ИНТЕГРИРАТ ПАРИТЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЖОБОВЕ

27

до 24

преди 10 години

До АнонименЕми прибери 2-3 имигранти у вас пък ги учи на европейски ценности и каквото там трябва. Носи му и книжки на оня Салах ал дин Бин Аладин в затвора да се образова (поне не е тъмен балкански субект). Не е лошо и да провериш изторическото значение на името му, може да ти светне защо се представя с него.

26

Анонимен

преди 10 години

Един принципен въпрос имам аз, реално погледнато ние като сме в ЕС и НАТО от толкова години какво спечелихме освен правите краставици?

25

реалист

преди 10 години

"Интегрирайте бежанците!" ще ги интегрираме, когато вие ни покажете интегрирани араби и *** в Европа. Навсякъде си правят гета, живеят главно от социални помощи, имат по 6-7-8 деца и източват социалните системи където и да живеят. Жените работа не хващат, език не научават а са машини за раждане на деца. Мъжете работят главно на черно и в техните си общности. За каква интеграция ни говорите???

24

Анонимен

преди 10 години

Когато започне войната. Шапкар ще ми даде автомат и ще каже. Българи защитете ЕС. Аз взимам автомата в ръце и в джоба бяла кърпа. Тръгвам да бягам срещу руснаците и като ги видя хвърлям автомата,вадя бялата кърпа и почвам да размахвам и да викам и крещя."Я ЛЮБЛЮ РУСИЯ!"Бойко,Орешарски,Костов,Царчето,еврейчетата и мароканеца ПАСИ(не! Не си евреин. Чист маруканец си). Те да ходят да нападат Русия.Всичко глапаци ще застанат на грешната страна.И да умрем,пак ще е срещу АНТИХРИСТА

23

ХЪКЪЛБЕРИ ФИН

преди 10 години

дайте ни ЕВРАКИС че има да храним и РОМАКА

22

Анонимен

преди 10 години

С тези 6 милиона евро,10 години ли ще натяквате КАК и КАКВА велика помощ е оказал ЕС в необходимия момент!!!!Хайде вие като добри самаряни да ни покажете как се гледат 11-12 000 бежанци с 6 милиона евро една -две години!То да не е Украйна ударно и със замах да и предоставиш 11 МИЛИАРДА,без затворени глави,без предприсъединителни преговори,без наблюдение от комисии и комисари,само защота така иска Америка!Още не можете да започнете изплащането на главницата по плана Маршал!Текат лихвите все още!!