39

Анонимен

преди 10 години

Бойко дано има съветници ,за да му отворят очите да види ,че Местан се опитва да го вплете в хитрите им ходове

38

kremenaabv

преди 10 години

пишете глупости,а най важното е,че възрастен селски ловджия разката специалните части

37

GRN

преди 10 години

БСП? ***.

36

Батман

преди 10 години

В тиквата на тая тиква няма място за закони, норми, морал и тн.. там всичко е по мутренския кодекс и този бие другия, ония пада от третия и тн.. Той щял да даде 6 места.. чакай малко бе те да не са твои.. това да не са карти,че да ги раздаваш.. толкова ти се падат по закон искаш или не искаш.. Народа явно е много зле щом не вижда как този се гаври и буквално не зачита никакви закони... ама какво да очакваш от мутра. НЕ знам с какъв акъл го харесвате този пълен комплексар. смешно е

35

Някъв

преди 10 години

То за това в новия закон е написано ,,НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА МНОЗИНСТВО В ЦИК".. И това според Бойко е лошо и недеморатично.. и Вие всичките очерняте БСП.. а замисляли ли сте се,че точно в конкретния случай са абсолютно прави.. и закона така написан не играе в тяхна ползва.. мислете малко.. а тая *** тиква въобще няма какво да се коментира.. четял математика

34

Минке,

преди 10 години

много си проста ***, също като Тиквата от Банкя!

33

анонимен

преди 10 години

Човека чете математиката,недейте да спорите с него,той много знае.Кевор тази вечер попита ли го как се чете математика,или това са забранени въпроси за величието.Как го гледаше Кеворк като господ ли,а усмивката му угодническа ли беше.Колко пъти оплюха взаимно Станишев,нали това им беше целта,а Орешарски -некадърника според Борисов който щял да фарила държавата.А за 8 млр дълг и 1,5 млр от ЗК поговориха ли си .

32

тия боклуци

преди 10 години

защо се борят за всяко място в ЦИК на живот и смърт, а!? ЗНАЧИ ИСКАТ ДА ИМАТ СВОИ ХОРА ЗА МОШЕНГИИ И ДАЛАВЕРИ С ВОТА НА ХОРАТА! НЕЩАСТНИЦИ! Ще гласувам за партия, която няма представител в ЦИК. ТАКА ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКИ!

31

Анонимен

преди 10 години

Tikvata sled kato se predade napalno otkachi ! Govori kakvoto mu padne na ezika ! Po negovo upravlenie , vsqka godina bil Maj jena i dete na godinata ! Apsurt......

30

Минка

преди 10 години

Каквото и да пишете против Борисов, той си остава любимец на народа. Може да го мислите за глупав, но не е ,той е много по близко до народа, говори така че да бъде разбираем и няма нищо лошо в това. А симпатията на народа към Борисов още я има, защото народа знае, кой може да спре турците от власт. Защото не социалистите командват парада, а каквото кажат турците такова става. Това ли искате...ако продължаваме така след години ще бъдем малцинство в собствената си родина.

29

0

преди 10 години

Все по често си задавам въпроса Кеворкян този иска да го лансира ли или иска да ни покаже колко е ***.Като слушам от време на време разбирам че враг 1 на Кеворкян е Станишев-мило и драго дава да го очерни,подмятания,задевки и открити оплювки винаги когато му се отдаде тази възможност.Но в стремежа си да боготвори Борисов не се ли усеща,че сам го проваля.И нека всяка неделя да си говорят двамцата нали са си дружки,нищо че не понасяме Борисов.

28

българин

преди 10 години

Тоя *** какво раздава бе, да не му е тази коммисия бащиния, и защо трябва ЦИК да бъде съставена по политически квоти, тя трябва да бъде неутрална и независима от политическите партии, гласовете да се броят правилно и без оглед на партиите! Другото е измама!

27

Анонимен

преди 10 години

Много от хората, които гласуваха за ГЕРБ - гласуваха, за да не е ДПС, а то какво излиза ...

26

Анонимен

преди 10 години

Какво ти обеща местан за тези места? да не те закача ли?

25

БГ

преди 10 години

МИ ТИ ЗА ЕДНО КАФЕ,ШЕСТ МЕСТА ДАВАШ,АМИ АКО БЕШЕ ЯЛ И БАКЛАВА ,ДУПЕ ЛИ ЩЕШЕ ДА ДАДЕШ?А ЗА ЛОВДЖИЯТА,ТОЛКОВА СА ТИ СПЕЦПОЛИЦАИТЕ,ДОБРЕ ,ЧЕ ИМА ЛОВЦИ ТОГАВА ДА НИ ПАЗЯТ....

24

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ Е ЗА ПСИХИАТРИЯ !!!! СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ СТАНЕ НЕКОНТРОЛИРУЕМ ОТ ГНЯВ !

23

бж

преди 10 години

човека дава:)))))))))))

22

Спеца

преди 10 години

Хахаха , тоя пак се из.. на изметеното , колко е глупав Боже , пфу та дрънка!!!

21

Анонимен

преди 10 години

Nishto ne razbrah ot komentara na Boiko!To gorkoto edni lokumi raztqga , manni manani !

20

Даскала

преди 10 години

Тоя явно е пропаднал политик , ни от демокрация разбира , ни от управление и уважение към закона !Затова вероятно го сравняват с ...тиква!Пази Боже от простаци в политиката!!!