4

буркана

преди 10 години

Свидетели сме на последните напъни на противни и компрометирани физиономии да докопат някакъв кокал. *** политически трупове са си формирали някаква коалицийка тип "орел, рак и щука" и разчитат на късата народна памет. На изборите ще вземат под 1%, обаче комунистическата снаха Пръмова сигурно ще продължи да ни назидава с менторски тон и да говори за задкулисие (сякаш тя не е негов продукт) и ще въздиша, че не е могла да се докопа до европейската копанка.

3

политолог

преди 10 години

В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.

2

Чакаме избори

преди 10 години

Ай да идват изборите, че комуниста в парламента не мога да го гледам *** му продажна...

1

e

преди 10 години

Всякакви ***-ционисти-окултисти и религиозни Образувания като масонства-"Римски клуб","Бне-брит","Малтийски орден","Тамплири","Зидари "и др. ционистицно-католочески и православни сатанинства-водят до контролирано покварване на света! Такива като Родшилдови и Соросоидални "Отровени общества"- са малките дребни рибки-цацички(хамсийки).Големите Поквари са: Хорхе Берголио наречен "Франциск",гръцкия бабаит Димитриос наречен "Въртоломей",равина и ходжата!