53

Анонимен

преди 10 години

Голяма я свърши помака *** Офшорков.Като кучето на нивата.Близането на краката на Рапоня явно е професия на бившия комсомолец.***.

52

Анонимен

преди 10 години

Червени ***

51

баба Вата

преди 10 години

Загладило е бузките и брадичката нашето момче. Като дупе е у лицето, добре го храниме, да е живо и здраво. Да ни радва три мандата и да ни сурвака всека Коледа. Да обиколи планетата Земя, че и в Космоса при марсианците да полети, да ги учи на ум и разум. Че и на овче пастирство.

50

селчо

преди 10 години

По наше село като кажеш свърших си работата, означава, че си се оакал! Плювко хем се е оа.ал, хем се е опикал.

49

681

преди 10 години

гн *** има дипломация която липсва във вашият речников и умствен багаж

48

теорема~лема

преди 10 години

Линкълн = президент, Офшорко = президент. Следователно Линкълн =Офшорко¡

47

Мишо

преди 10 години

Никой няма да гласува за вас господин президент.

46

kandiloto

преди 10 години

До: <sinod***abv.bg>Относно: до свърталищетона косматите "отци'Дата: Петък, 2014, Март 21 23:35:31 ЕЕТСлушайте пръдливи попчета.Скоро ще падне "огън" от Господа за да ви пояде сатанинствата-на вас и на вашите колеги-мерзавците от другите религии.До тогава вие си намерете сух Кибрит за да драпате(драскате) за Април месец.

45

Освен полуидиоти

преди 10 години

има и пълни ***

44

Направо ги е шашнал

преди 10 години

лордовете, а кралицата майка даже се замислила да го осинови. Само проблема бил, че не можел да язди английски коне, защото като малък спал по трабанти, вместо да се учи на етикет

43

POPI

преди 10 години

"България има своето семейство и това е ЕС, убеден е Плевнелиев" - да, наистина семейството на Плевнелиев е ЕС и преди всичко неправителствените организации в него, които му плащат заплатата. Но за останалите българи не съм сигурен, че ЕС е тяхното семейство, което ги държи гладно, на студ и ги храни с пропаганда, дезинформация и деморализация.

42

Анонимен

преди 10 години

Поздрав за президента! Добре се обоснова за свършеното от него по избора членовете на ЦИК. Това не хареса на коалиционните партньори в парламента, но несъгласието им с доводите на президента, не е повод да отправят отново обиди, квалификации и дори закани. а също и да поставят условия. Те искат цялата власт, но нямат гласове за нея. Балансът е необходим, а за него правомощия по закон има и държавния глава като обединител на нацията. Решението за ръководството на ЦИК е в ръцете на НС.

41

еблю

преди 10 години

Плевнелиев=***

40

ТОЯ ДР...СЪК

преди 10 години

пак е наплямпал глупости и лъжи. После не можем да се очистим от мръсотията години наред

39

Анонимен

преди 10 години

Ти, футьо, в качеството си на какъв говориш за семейства? А и мен някой пита ли ме дали искам ЕС? И в крайна сметка, България се оказа "пасивният" партньор във връзката май, а?

38

Анонимен

преди 10 години

Страшно "семейство".За западняците - големи заплати и евтини стоки, за изтокът - мизерно заплащане и всичко скъпо.

37

политолог

преди 10 години

България е обречена на комунизъм-социализъм. Щом като такова просташко самочуствие има в БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ , че са управляващи какво да кажем. Нищо , само едно това чудо го няма и в Африка. Победители в изборите са ГЕРБ , независимо на кой му харесва. След това в името на кражбите, убийствата и грабежите се обединиха превратаджиите и хоп новите партизани. Това обаче се подкрепя от ***, пенсионерите и маргиналите с надеждата за някоя жълта стотинка. Честито получавате 4. 50 лв. на МЕСЕЦ НЕ НА ДЕН от юли , а кашкавала е 14 лв. и сиренето 10 лв. Прости и неграмотни Андрешковци достойнство

36

Анонимен

преди 10 години

Тоя еничарин продавал българи за строителни роби в германияА сега е *** президент

35

bravo

преди 10 години

za izbor na sef-zik.kakva mazna,murgava dostolepna ***.sram za bg i izbori.

34

e

преди 10 години

Плевнелиев се оля тотално бо БНТ.Направи абсолютния Скеч на Глупостта!