68

1914

преди 10 години

E то беше ясно Путин взима Крим, ЕС и САЩ останалата част от Украйна, много шум за нищо

67

Анонимен

преди 10 години

Мамка им на западняците, дано Русия да ги превърне в радиоактивен прах и пепел!

66

с Ром -пой наздраве

преди 10 години

Дрън,дрън-демокрация,ценности- бошлаф и празни приказки.

65

Анонимен

преди 10 години

69 Ти нареди ли се вече на опашката пред Парк хотела , бягай ис си взимай номерче и хич не се връщай .

64

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА, само това ви требва.Запишете се руснаци, та да видиш как хубаво ще ви натирим в Азия на майка си у пуtката.

63

Анонимен

преди 10 години

ДЖИМ СИНКЛЕР ИЗВЕСТЕН ЕКСПЕРТ ПО ИНВИСТИЦИИ В ЗЛАТО Е КАЗАЛ ЧЕ РУСИЯ МОЖЕ ДА ВКАРА АМЕРИКАНСКАТА ИКОНИМИКА В ДЪЛБОКА РЕЦЕСИЯ АКО ЗАПОЧНЕ ДА ИСКА ЗА ЕНЕРГО СУРВИНИТЕ СИ РУБЛИ

62

Анонимен

преди 10 години

Иване прав си формално сженариста и ппри нежните Революции в соц.лагера и Арабската пролет в Близкия изток и при цвеетните Революции в бившите страни от Съветския съюз е един и същ и той се нарича НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО ОТ КАЧЕТСВОТО НА ЖИВОТА , няма друго , никога не е имало , това е в основата а съвсем друг въпрос е причината в отделните страни.

61

Шоп

преди 10 години

До АнонименКъде пише, всички задължително трябва да учат висше?Който има данни, ще е изяви и ще си намери пътя.Изобщо, много не лалайте, грижете се за собствените си деца и оставетд чуждите.Нямам желание да строя университети и измислени заводи, за да можел *** и пульо да си играе на инжинер.

60

Анонимен

преди 10 години

Като не ни дават референдум, ще искаме РУСКИ ПАСПОРТИ, тогава ще видят, че с цял народ на глава не се излиза!

59

Анонимен

преди 10 години

64 Че то кога в България университетското образование е било на световно ниво , единствено може би медицината , но тя и днес си е на ниво и днес завършилите у нас с някоя друга специализация биха могли да работят навсякъде и са уважавани като кадърби специалисти.

58

Анонимен

преди 10 години

Наливане на масло в огъня. Все ми се струва , че сагата в Крим не е приключила. Вземете се разберете с Путин вместо да се редите на опашка кой какви санкции ще наложи и какви договори с Украйна ще склучи. На тази нажежена обстановка само едно атентатче и трябва (няма значение срещу коя страна).

57

иван к.

преди 10 години

До АнонименТова, което става в Украйна много ми прилича на първата фаза на ВОСР.За подобни събития винаги има сценаристи. Не мисля да се заяждам.Сценаристът не беше ли един и същ за целия бивш социалистически лагер, за бивша Югославия, за Косово, за Афганистан,за Ирак. Разбитите надежди за по-добра България през последните 24 години, струват много скъпо.

56

Анонимен

преди 10 години

60 Значи са толкова и висшисти , след като нямат достъчно акъл за да си вдигнат дохода , вярно на времето не се купуваха толкова фалшиви дипломи както днес, но ппък за сметка на това и тогава университети бъваха висшисти , които за нищо не ставаха , а децата могат и само да заминат , има вяскави програми за стипендии , всичко днес е въпрос на личните ти качетсва , но пък ограничения нямаш . В Мюнхен таксата е 700 евро в ЛМУ , а таойй е най престижния немски университет.

55

Анонимен

преди 10 години

Do 45- tukmo tam e osnovniq problem, che dobro obrazovanie moje da se poluchi samo v chujbina i koito go poluchi v izkuchitelno rqdki sluchai se vru6ta!!!

54

reds

преди 10 години

да направим референдум за излизане от ес и да се присъединим към евроазиатския съюз на великия владимир владимирович. това ще сложи край на мъките ни.

53

Анонимен

преди 10 години

Политиците ни да знаят, че болшинството от народа ни не иска нито Украйна, нито България в ЕС! Нашето място е в съюз с Руската Федерация!

До КироКиро, душко, ЕС ли ти е виновен, че затвориха 3 и 4 блок? Защо тогава редица европейски държави настояха за запазването на техните блокове и убедиха ЕС? Май проблемът не е в ЕС, а в продажните българи. Или пък ЕС е виновен, че корупцията и престъпността у нас ескалират, съдебната система е съсипана и държавите членки ги е страх от нашите джамбази? И с какво са ти виновни Попов, Беров и Костов, те не ограбиха хазната, БКП и БСП го направиха. Виденов и Беров бяха пионки на мастити хора.

51

Анонимен

преди 10 години

До 45 АнонименВсичко ИМА,но какъв процент от българите МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ!!!Не ми ги разправяй за неучили,мързеливи и необразовани!!*** го кажи на едно семейство ВИСШИСТИ с 2 деца от провинцията с чист общ доход 750 лева!!!Кога ще си изпратят и по-какъв начин децата в престижните университети???Таксата им ТИ ли желаеш да я поемеш??Е... ти *** коментари!! 2-3%имат възможност/по какъв начин е друг въпрос/и си мислят,че ВСИЧКИ в България МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ!!

50

Анонимен

преди 10 години

56 Кире ти си виновен за това нче не влязохмес първата вълна с Вишеградската четтворка , нали си гласуваше закомунягите , какво очаккваш

49

Анонимен

преди 10 години

Политически са одобрили арести без причина и без право на обжалване!Толкова за "по-задълбочено политическо сътрудничество, да сътрудничат по въпросите на сигурността и борбата с тероризма"