29

Дааа

преди 10 години

От комунисти друго не може да се очаква, само циркове и популизъм! Намерили какво да обсъждат, кой с кого се срещнал, една жена казала...!? Отговорете защо има убит полицай и няколко ранени бе некадърници!НАГЛЕЦИ! ОСТАВКА!!!

28

Ами сега

преди 10 години

Към любвеобилните Бойко Борисовчета. за ваша информация ПРАЩАТ БОРИСОВ НА ПРОКУРОР И НА ДАНС ЗА ИЗНАСЯНЕ НА ОГРОМНИ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА В ЛИВАН, ПРИДОБИТИ ЧРЕЗ РЕКЕТ НА ФИРМИ! Реви Марко, да ревеме, ти в обора, аз на двора, да се пукне Дечо пора. Ами сега

27

Анонимен

преди 10 години

А това че Петното се срещаше с Орешарски и предлагаше граждански патрули, ръководени от него да раздават правосъдие из София?А хвалбите на мая общата, че с негово участие се изготвя Изборния кодекс?!!

26

Анонимен

преди 10 години

Тиквата никога не се е срещал с Петното и никакви пари не му е давал. Даже ако все пак случайно тиквата е виждал Петното, по телевизора то той веднага си е измивал очите с топла вода и ***, с което е премахвал спомените от образа му. Така че тоя не е прав да обвинява *** в нищо.

25

N

преди 10 години

И къде са тези данни или просто се надявате тъпите комунисти да започнат да промиват мозъците на хората в България които все още мислят трезво.Но както сте я подкарали няма да им промиете мозъците,най-вероятно да се чудят кой е по-луд,те или вие.

24

ganeca

преди 10 години

МВР е станало като вестник "Уикенд". Някой чул, че еди си кой казал...

23

захо

преди 10 години

Кажи как предупреди Бисеров а не дрънкай глупости стана за смях на цялата държава дори и на червените маймуни

22

123

преди 10 години

Има достоверни данни, че Лазаров, а не Йети, е липсващото звено в човешката еволюция.

21

попов

преди 10 години

До Радода го ла аш

20

vesko02

преди 10 години

И какво произтича от това?Почти всички стари и нови политици се снимаха за спомен с т.н "петно".

19

****

преди 10 години

Серго, копаш ли ,мойто гейче, копаш ли? Да знаеш, че не ти се получава.))))

18

гого

преди 10 години

Имаме данни че Лазаров се е срещал с Петко ти си срам за момчето което загина и за ранените *** долна само мислиш как да се измъкнеш *** долен

17

Ивелин

преди 10 години

До ГогоНадявам се да се разбере съвсем скоро, за да не гласуват хората повече за тях!

16

Киро

преди 10 години

Петното си призна за тази среща и за това го биха.

15

Гого

преди 10 години

След време ,като се разбере истината за Бойко , всички който са гласували за него ,трябва и те да носят одговорност и да влязат в затвора заедно с ББ и ЦЦ. Тези са най голямото зло за България.

14

ОСТАВКА БЕ МАЙМУН

преди 10 години

БАЙ ПЕТКО ШЕФ НА МВР !!!! ТОЙ ПОЕМА И БАРЕТИТЕ И КАТАДЖИИТЕ!!!

13

ОСТАВКА БЕ МАЙМУН

преди 10 години

ДАНО ОСВОБОДЪТ БАЙ ПЕТКО ДА ДОДЙЕ В МВР И ДА ВИ ПОКАЖЕ КОЙ КОГО ПАЗИ НЕЩАСТИНЦИ! БАРЕТКИ ШПИЦ КОМАНДИ КОМАНДОСИ РАМБОВЦИ *** ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА!

12

?!?

преди 10 години

Маймунски издихания, Лазаров видя, че заминава и хвърля как, като за последно. Да изкара последни хонорари от Моника.

11

Анонимен

преди 10 години

Боже мили! Този некадърник има нахалството да ни занимава с клюки. Погледни себе си, а не говори празни приказки за другите. Ти за политик ли си избран или си на служба, която е деполитизирана. В подобна ситуация дори може да те съжали човек, ако нямаше загинал и пострадали, но такова безхаберие и липса на отговорност идва доста в повече. Да нападаш, когато си в шах...Нямам думи. Ти се превръщаш във "второ петно" - много по-опасно, защото управляваш. Кой дава власт на такива, бе. Те и чест нямат

10

Рали1

преди 10 години

Трябва да се отклонява вниманието от злободневните теми. Кой твърди за такава среща Борисов-Петното? Слухтяхте,записвахте-па дайте да чуем нещо ,колко време мина?Пари дал -кога и колко и за какво? Че петното да беше си платил поне наема с тях!"Закана за убийство "-да не става въпрос за онзи дето гърмеше ама на другата страна на улицата и по време когато няма никой в офисите ?