48

Анонимен

преди 10 години

Еййййй , яви се Бареков и скрихте Мишо Шамара

47

Анонимен

преди 10 години

Коолко си долен съселеее, за власт и пари ни даде на фесовете- *** украинска!

46

lari

преди 10 години

plevnqta iskah da kaja

45

az tam

преди 10 години

То и ти СтаниШеф си "слуга на народа" та и брат ти. На редови архитект ще мине спорния проект, точно толкова колкото и на брата на Станишвев :)) Ние всички сме се родили слепи, вярваме че Доган е хидроинжинер, Ангел Найденов е загрижен за оная ограда, а не за комисионни, а Волен е напълно нормален.Сигурно защото шмъркаме тщтщн продаван в ЛаФка

44

lari

преди 10 години

olqvnqta e ot godini v poza parter ,no mai i ti naposledak si

43

Анонимен

преди 10 години

Prezidenat mai edinstven chete komunisticheskia izbirtelen kodeks I samo toi smiata pravilno. V kodeksa pishe che broia chlenove v CIK otgovaria na razpredelenieto v parlamenta (kato se izvadiat dvete mesta za Evrodeputatite). Demek ot 19 chlenove na CIK - ostavita za razpredelnie saglasno kvotite 17. GERB ima 39% ot mestata v nardonoto sabranie. Tova pravi - 6.63 chelna v CIK, demek 7. Ot tuk idva - 6 chlena I 1 zam=predsedatel. Elementarno I prosta zadacha za 3-ti klas. Ama drugarkata Maya ...

42

за СерГейа

преди 10 години

Това, което направи вчера президентът, е открита провокация към парламента, към законите и към Конституцията, защото той отправи апел към политическите сили да се разберат за разпределението на местата в ЦИК, но той зае страна и в момента стои наклонен на една страна като кулата в Пиза и то към ГЕРБ, обвини соцлидерът. "Ако не е незаконно и против Конституцията - президента си е в правата. Дали е имал морално право - това в последствие ще се види. От морална гледна точка - не разчитам на СС

41

Джедай Мастър

преди 10 години

Направил тежка политическа грешка... И сега какво? Ще го накажете ли, *** червен пор? Същия *** си като Тиквата, който щял да взема крайни мерки.

40

arhar

преди 10 години

Сестра Галева да беше поставила ултиматум на братя Галеви да се предадат на Интерпол , а ?

39

Anonymous

преди 10 години

А твоят Орешко на цяла България ли е премиер, бе червен ***?!?

38

Анонимен

преди 10 години

Признавай Крим ....фашист

37

Анонимен

преди 10 години

Станишка , ако знаеш само колко баджанаци имаш в БСП

36

Анонимен

преди 10 години

Не знам дали Плевнелиев е наклонен но съм сигурен че станишев не може да си вдигне гащите вече 10 месеца !

35

Operacia "Metla

преди 10 години

Каква е тази работа бе! В Германия за "забравена" данъчна декларация-президент е осъден,в Гърция за измами също е осъден бивш министър,в Румъния-също,в Израел президента Кацав,който е престъпник-също,в Италя-"Берлусконигейт"-също,но в България Мутрите и Мишоците вилнеят на свобода? Кога ще ги стигнем...! В Нова България не щем повече "Отровени общества"(Агнешки главички) и Офшорни Тарикати и "Борисови пирамиди"!

34

operacia "Metla

преди 10 години

Каква е тази работа бе! В Германия за "забравена" данъчна декларация-президент е осъден,в Гърция за измами също е осъден бивш министър,в Румъния-също,в Израел президента Кацав,който е престъпник-също,но в България Мутрите и Мишоците вилнеят на свобода? Кога ще ги стигнем...! В Нова България не щем повече "Отровени общества"(Агнешки главички) и Офшорни Тарикати и "Борисови пирамиди"!

33

Анонимният

преди 10 години

А истинското отношение на Роско към българските граждани личи в дреболии като ветото върху Закона за лекарствата, който спира износа на евтини български лекарства от спонсорите на президента, когато в България хората имат нужда от тях, вместо да плащат 5-10 пъти повече за вносни. Щом става въпрос за пари и печалби, обидинителя на нацията мъкне от девет дерета вода за това колко е важно да се спазва конкуренцията и европравилата.

32

Анонимен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНДа се забрани ДПСто е лоша идея после ще се разпръснат кат пилци и върви ги търси кой в коя партия е. Тряя им пълна лустрация и съд, ама не само на тях а на целия парламент.

31

Анонимният

преди 10 години

Подобна пристрастеност към Герб вече изглежда налудничава добре че нямаме армия, иначе Плевнята като нищо щеше да я хвърли в някаква война, измислена от скопците край него.

30

Анонимният

преди 10 години

Плюлвнелиев, почваш да досаждаш вече не само с малоумието си, но и с упоритата настойчивост, с която го демонстрираш всекидневно. Беше жалък, като те назначиха за отоплителен уред за президентското столче на бъдещия президент банкянския тиквун. Беше смешен, когато правеше гаф след гаф. После стана за *** и на част от избирателите си. Какво е бъдещето ти ?

29

Анонимен

преди 10 години

До tuuutt++++++++++++++++++++ ZATEP