31

Анонимен

преди 10 години

Маймуняка Лазаров е некомпетентен, както и цялото правителство на "експертите", които в момента фалират НЕК за да вземат нови милиарди заеми, които ние ще връщаме.

30

1

преди 10 години

Лазаров,не обръщай внимание на акушер-гинеколога от Горнооряховската болница,неговите грешки по време на управлението му бяха фрапиращи, не фактически.

29

Анонимен

преди 10 години

Млъкни бе Ц.Ц. ти изгуби доверието на народа при тебе как беше нима сме забравили почти всеки ден имаше самоубийства .С Б.Борисов погледнете в какво състояние докарахте странатани господ бави но не забрави 9 поколение ще сте в ада имате проклатия от народа.

28

Анонимен

преди 10 години

Е, няма как да обвините Цветанов за некадърността на сегашните !

27

Анонимен

преди 10 години

Факт е че при ГЕРБ за толкова време такива издънки нямаше. МВР на Йовчев в момента е иключително непрофесионално заради масовите политически уволнения в системата. Не случайно престъпността расте, независимо от фалшифицираната статистика.

26

Анонимен

преди 10 години

И няма край и няма край и няма край !!!

25

Анонимен

преди 10 години

До ДръндерЯвно за Вас е едно и също убийството на полицай и раняването на още няколко, със аткуването на терорист, който обстрелва полицията, при което терористът е убит, дори неизвесно дали от стрелбата на полицията, или от взривени от терористът гранати ?

24

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Днешният 20 март, официален старт на пролетта, съвпадна с Международния ден на щастието. Последно проучване обаче показа, че българите са сред най-нещастните жители на планетата. Българите са най-недоволни от живота си и с най-ниска покупателна способност в ЕС, пък гласи изследване на Евростат за качеството на живота. Ще помоля тези, които са на принципа разделяй и владей да не цъфтят, дудукат е използват азбуката неподготвени! Стойте си по дупките и останете под сянката на ореха. Защото винаги

23

Нагличък е !

преди 10 години

След толкова мащабни издънки по негово време (включително атентат!!!) Цоко трябва да седи и тъпо да мълчи. Ако беше много кадърен и честен, сега щяха да управляват ГЕРБ, а не комунистите.

22

Наивен

преди 10 години

КОЙ осветли Тайната операция и повика ТВ7 на мястото на провеждането и??? Къде е Прокуроро да се самосезира за изтичане на Квалифицирана информация и изнасяне на тайна ????

21

Анонимен

преди 10 години

Посмял се щърбел на хърбел

20

Дръндер

преди 10 години

Чакай бе ***, то че имаше греши имаше, но точно ти и ГЕРБ да искате оставка при толкова малоумщини сътворени от вас, ами случая със застреляния след акция на Бойко като Главен секретар, не помня, той да си подаде оставката тогава? Цецо ти вече трябва да си подадеш оставката защото за нищо не ставаш!

19

НИКОГА ВЕЧЕ БСП_ДПС

преди 10 години

Имаме възможно най гламавия секретар на данс,мвр го унищожиха,при един убит и над трима ранени полицай от свръх секретния отряд за борба с терористи,още да не си си подал Оставката е свръх нагло поведение...

18

анубис

преди 10 години

Не прочетох статията, физиономията от снимката ми стига. Мнението на Цветонов или Борисов няма никакво значение, изобщо не е важно и не ме интересува умни ли са, прости ли са, какви са. Те са история, бита карта, няма ги вече.

17

ТВ

преди 10 години

Поредната 999-та издънка на сегашното некадърно правителство, заедно с поредните оправдания. Когато някой не може да осъществи контрол над служителите си и допусне такъв гаф, трябва да подаде оставка незабавно. Но не би - на комунистите им е все едно, дори когато са се наакали до шията.

16

Анонимен

преди 10 години

Не съмнения, а факти Светлъо. Цялата акция е провал така, че не се колебай.

15

анонимен

преди 10 години

наглостта на цецо шлифера,няма граници,който се държеше като махленска клюкарка и продължава да е тъкъв и той няма правото да съди тези който направиха операция в негов некъдърен стил.

14

1111

преди 10 години

Когато имаш работа с психопат, готов да употреби оръжие без оглед на здравия разум, то винаги може нещо да се обърка. И самият полицай го е знаел, но е изпълнил дълга си. Ако обаче МВР не беше действало в спешен порядък и психопата беше убил няколко невинни деца, тогава щяхте да имате пълно право да искате оставката на всички отговорни до министъра включително. Сега нямате НИКАКВО основание.

13

Анонимен

преди 10 години

ДА БЕ, И КОЙ ГО КАЗВА- КОЙТО НЕ МОЖЕШЕ ДА УЦЕЛИ ЕДИН ВЕРЕН АДРЕС И ВСЕ В ГРЕШНИ НАХЛУВАХА, КОЙТО СЕ ПРОИЗНЕСЕ- ТИ, КАТО ДОКАЗАН ПЕРСТЪПНИК- НА КОЛЕНЕ НА ЕДИН ЛЕЖАЩО БОЛЕН СЪС СИСТЕМИ В РЪКАТА ! *** ! А ЗА "САМОУБИЛИЯ" СЕ В ПЕРНИК, ПРЕД ОЧИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ, А ЗА ЧАКЪРА И ОЩЕ, И ОЩЕ

12

селтак

преди 10 години

Аз определено считам, че твоята вина, байно, е по-голяма, защото ако беше проведена когато е трябвало, по твое време, щяла е да бъде по-успешна, защото Петков не е бил подготвен. Грозно и недостойно е точно ти сега да искаш оставки, ами стягай бохчата за кауша.