155

do 162

преди 10 години

Ако беше поне малко умен, щеше да знаеш, че всяка теза има еднакво силна антитеза. В тоя смисъл всичко е до тълкувание, т.е. субективно. Което пък значи, че Петков е точно толкова виновен и невинен, колкото са и полицаите, влезли в дома му. 50 на 50, чаткаш ли? Ай ся да фъргаме зарове, а?

154

Анонимен

преди 10 години

До Случаен"Да не забравяме и съседите! Те безгрешни ли са! Децата от училище които са тормозили тези хора. "Това е един от много тежките проблеми за последните 15-20 години. Проявите на детско и младежко хулиганство. Както тези гаменчета дори не подозират че рискуват живота си с тези свои прояви. Питам се родителите им нормални ли са, та не им забият два здрави шамара? Може би предпочитат да ги видят в ковчега?

153

ИСТ

преди 10 години

До Орешарски. Ако искате да има специализиран отряд в полицията, поканете една ловна дружинка. Те са големи професионалисти за разлика от пешечното месо с което разполагате.

152

Анонимен

преди 10 години

Гледам много хора цитират НК, някои даже и НПК. И си задавам неизбежния въпрос колко от вас действително имат представа от наказателно право и наказателен процес. Вдигнете ръчички да ви видя, просто любопитство. Законът не е, за да го четеш, а за да го тълкуваш. И аз мога да извася НК и да цитирам, ама само човек с опит може да ТЪЛКУВА. Много компетентни в тая държава, бре. Аз не разбирам и чакам специалистите да кажат, пък вие си чешете езиците.. :)

151

Злопаметна

преди 10 години

До СлучаенСъгласна съм с Вашата позиция - трагедията е двустранна, тя не е еднопосочна, не бива да се противопоставя убития полицай на Петко. Не са виновни нито единия, който изпълнявал заповед, нито другия, който не еполучил адекватна помощ. Системата е такава, но и майката има голяма вина. Още при първите признаци и конфликти със съседите трябваше вместо да мисли че не може без него да му помогне. Най-често задълбочаване на тежки психични разстройства се пренебрегват от семейството.

150

Анонимен

преди 10 години

Хак да им е на Прокуратурата сега с тоя случай, нямат измъкване. Ако скалъпят някакво свое тълкувание на закона, Петков ще ги осъди в Европа, неизбежно е.

149

Анонимен

преди 10 години

Вижда,че отвън са полицаи. Просто трябваше да се предаде! След това обвиненията срещу него можеха дори да не издържат в следствието или съда. Нямаше да има ранени,нямаше да има убити, нямаше той да остане с 1 бъбрек и разкъсан стомах, нямаше майка му да остане сама сега. КОЛКО *** И *** ЧОВЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ЗА ДА ДЕЙСТВАШ ПО ТОЗИ НАЧИН!!! Дали е луд не знам, може би не. НО *** КАТО ***-ОПРЕДЕЛЕНО Е! какво печели сега? Живота му и на майка му се обръща на 180 градуса

148

Случаен

преди 10 години

Причини много, виновни много .Трагедията е една. Седим и си пишем, но си казваме. Да ни пази БОГ, никой не е застрахован от изглупяване. Да се молим да не се повтарят такива трагедии.

147

PENTIYMA

преди 10 години

Народа псшхясва щом има луди дето и се хващат на думите на една луда.Не чухте ли че заплашвал децата от училището.По добре се радвайте че не е станала някоя по голяма трагедия.Всеки който и вярва да отиде на психопреглед

146

Анонимен

преди 10 години

До BaceРазсъжденията ти са глупави и не се връзват. Първо майката е видяла през прозореца въоръжените полицаи. Слава богу все още *** не са тръгнали с полицейски коли, на група от 10-20 души и не си боядисват лицата с бял тебешир. Второ тоя Петко не е бил милионер за да го нападнат толкова енергично някви ***. Тези ***, двама или трима ако го нападнеха щеше да бъде през нощта като спи със шперц за вратата, а не призори на разсъмване. Дори за адвокат не ставаш. Уникално *** си!

145

Случаен

преди 10 години

Истината е някъде там! Жалко за мъртвото момче, жалко за семейството му. Да им даде сили Бог, да живеят. НО! едно но, което изпълва пространството. Всеки изказва мнение и мисли , че неговото мнение е правилно. В цялата история има две страни. Едната е полицията, а другата е мъжат и майка му. Да не забравяме и съседите! Те безгрешни ли са! Децата от училище които са тормозили тези хора. Я да се замислим,като чели станаха много обстоятелствата довели до тази трагедия, но истината е някъде там.

144

до 152

преди 10 години

Хаха, точка, точка, запетайка, ай прочети НК и пак пробвай с точките

143

Злопаметна

преди 10 години

До BaceОооо, здрасти, човеко, зомбиран от СКАТ, демек от Фюрера. Ясен си ми.Приятели, разберете че нещата са довели до жертви именно заради некомпетентен подход към планиране на самата акция. Този, който е планирал този фарс и не е забравил да звънне на ***-***, трябва да се знае. Кой е този гений на тактика който е пратил баретите там? Кой е е наредил? Името му защо не се знае?

142

ЦВЪ-ЗВЪ Е УБИЕЦА!

преди 10 години

До Майор Петров УБИЕЦЪТ НЕ Е ЦВЕТЕЛИН ЙОВЧЕВ! УБИЕЦЪТ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОЙТО НЕ Е ОТНЕЛ НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНОТО ОРЪЖИЕ НА ЕДИН ПСИХОПАТ. ТОЯ МЪЖ ИМА ИЗТЕКЛО ПРАВО ЗА ЛОВНО ОРЪЖИЕ, НИКОЙ НЕ МУ ГО ОТНЕМА, НИКОЙ НЕ ГО ИЗПРАЩА НА НОВА ЕКСПЕРТИЗА ЗА ПРИТЕЖАВАНЕ НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, НИКОЙ НЕ СЕ ЗАПИТВА КАК ТАКА МЪЖ КОЙТО 4 ГОДИНИ НЕ ИЗЛИЗА ОТ ДОМА СИ ПРИТЕЖАВА ВСЕ ОЩЕ ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ

141

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен150Човек, по закон НЯМАШ право да окажеш въоръжена съпротива ни на *** ни на полицаи дори да ти нахлуят в къщата. Не виждам никакво противоречие в коментарите ми. Нямаш право и точка. Защото това са законите в НК на РБ. за това всякакви глупости че било по закон принудителна самоотбрана си остават глупости. Този човек и сто пъти да е бил вменяем, не е имал право да стреля по никой. Точка. Такъв закон просто няма.

140

Bace

преди 10 години

А колко крадци и убийци се маскират като полицаи и влизат и вършат поразии ? Дори ако гледате СКАТ ще разберете че и *** по селата са приели този подход . Доста ще се замислите дали да защитавате полицията . От това интервю се вижда че полицаите са направили куп елементарни грешки и сами са предизвикали човека ! Давате ли си сметка колко души биха реагирали по същият начин познаваики ситуацията около тях ?

139

Анонимен

преди 10 години

Злопаметната просто дрънка и си противоречи

138

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 146дори улична престъпност при нас скочи драстично за последната година. Мои приятели в МВР казват "Съдът е корумпиран - ние ги хващаме, ама те ги пускат!". Само в нашия тих район има десетина жертви от уличен грабеж, такова чудо не е имало. Абе, те са купили ВКС, ние за МВР говорим, моля ви се.... Изпращам бабите до спирката, защото са бити и ги е страх.

137

Злопаметна

преди 10 години

До До злопаметна! 144...и като ги изпотрепе - влиза в затвора, голЕЕЕЕмо щастие, нЕЕЕма що, успокоих съ.

136

Анонимен

преди 10 години

До ПравилноЧакай, чакай! Спри със свободните съчинения! Кога и кой е съобщил, че къщата на тоя Петков е обирана три пъти? Те са му крещели да се предаде,а не да им предаде имуществото си. Освен това месец преди това той стрелял във въздуха от балкона, когато полицаи отвън опитали да преговарят с него за психиатрична експертиза. Тоест той е знаел кой го търси и за какво, дори се е подготвил, подготвил е оръжието за стрелба. Проявил е изключителна ТЪПОТА.