113

Анонимен

преди 10 години

До Василевние българите винаги сме в позиция партерпри нас въпросът е кой ще ни се качи отгорене искаме русия добре тогава ще е турция няма средно положение Василевна НАТО и твоят любим запад му е през оная работа оцеляването на страната ни

112

Терминолог 2

преди 10 години

До с.Ще канят, който си искат в тяхната къща. Нима почетен "демократ" като теб не знае, че частната собственост е неприкосновена?Чета тук някои постове и започвам да си мисля, че подходящия термин за част от публиката е "патология" - психична.Хайде със здраве!

111

Angelhell

преди 10 години

До КитенМоже да добавите към тази примамлива оферта и д**е. :)Сваляте ***, навеждате се, отваряте бузки и се усмихвате с надежда да боли само първия път. Това е проблема на българите, че винаги се намират едни родоотстъпници, които са склонни да продадат родината си за тридесет сребърника!

110

Терминолог

преди 10 години

До ВасилевУважаеми! Термина е "пета колона".Мерси

109

с.

преди 10 години

Ох,Божеей!Без пари руснаците щели да настаняват!Батенце,а жена ти,сестра ти,дъщеря ти и *** влизат ли в офертата!?А за гости с по-особени мераци ще се включиш и ти предполагам!Решихте го единодушно предполагам!:)Че и за Аляска се присетили!Нищо де,дерзайте!Току виж някой отговорен другар чете и ви назначат като портиери на Позитано или в Кремъл!:)

108

зилана

преди 10 години

До анализЯвно кримските руснаци са гласували по два пъти ? !

107

Анонимен

преди 10 години

Луд умора няма!

106

Големия удушвач

преди 10 години

До Алеут Аляска не е продадена ! Тя е отдадена под наем за 90 години! Договорът завърши през 1954г-, но Хрушчов не я върна, защото имал много територия ?! А американците си затраяха. Това са фактите, стига с тази продажба. Все пак има документи и договори.

105

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 97Същите пожелания отправяха и към кримчаните. Те си взеха целия Крим и си заминаха. Внимавай какво пожелаваш.

104

Анонимен

преди 10 години

До 111Eвала бате , ако можех и аз бих го направил това запо големия брат.

103

НФБ

преди 10 години

До ВпечатлениеАБСОЛЮТНО СИ ПРАВА НО ХОРАТА ЕДВА ЛИ ГО ОСЪЗНАВАТ ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН

102

hexz

преди 10 години

Чета за Стокхолмски синдром ама да попитам ние защо не заобичахме турците като бяхме роби и бяхме клани 500 години ???

101

анализ

преди 10 години

Как така 13-те % кримски татари гласуваха ЗА присъединяване към Русия (към Сибир), или как 60 % кримски руснаци заработиха 97 %-ов Путинов вот ?

100

Впечатление

преди 10 години

Прави ми впечатление колко са поляризирани хората напоследък. Виждат едва ли не някакво възмездие от Русия към "Запада". Много е наивно да се вярва в абсолютното добро, просто го няма в съвременния политически живот. Нито Русия, нито ЕС, нито САЩ, абе която и да е световна сила, не може да бъде разглеждана като изцяло добра/лоша, просто е наивно. Тъжно е, но всеки гледа да си защити интереса, това е. Само т.нар. Велики сили да не оплескат нещата накрая! Хубав ден на всички!

99

с.

преди 10 години

До ГогоМного правилно казано!Стокхолмски синдром е това!Ама другарю Путин,моля ви се!:)*** жалката ***!

98

Гого

преди 10 години

До с.Робството принизява хората до любов към него! Вовенкур 1755г.

97

с.

преди 10 години

Иначе за пореден път се убеждавам,че за безродната русофилистична *** Русия е по-важна от България!Паспортчета да им дадяли!Жалка история!

96

с.

преди 10 години

До РумбоКакви братски народи бе,***!?Братски народи,ама им организирали Голодомор с милиони жертви!Такова нещо дали се забравя!САЩ ги били смразили!А кримските татари така обичат руснаците,че през войната воюват на страната на германците!После за отмъщение Сталин ги депортира в Централна Азия!По време на въпросната депортация загиват десетки хиляди!То затова и има толкова етнически руснаци там!Заселени са на мястото на местните!*** гадни червени!

95

Румбо

преди 10 години

САЩ подходиха много нагло с Украйна и резултатът е налице!Историята със снайперистите преля чашата,това беше върхът на сладоледа!Също като сирийските "демократи"-канибали!Ако това им е демокрацията на САЩ-плюя на тая "демокрация".Да хвърлиш колосални суми за да смразиш по същество братски народи-това е прекалено!Не Путин-Бог ще ги накаже тия.

94

На Някой

преди 10 години

До НякойНе му отива да говори така. Недей така човече! На мен специално ми пука за БГ и то много повече отколкото за Крим, Ру и т.н. За мен случващото се в момента е начина, по който да се нашорат канчетата на хората, които последните 23 години ни докараха до това, което сме. За да съм по конкретен /предполагам, че трябва дасе изразявам просто и конкретно за теб/ - цялата ямерикано, английска, западна клика. Време е някой да им счупи зъбите. Ако не са Ру, ще е Китай, Индия, Бразилия ....