299

Анонимен

преди 10 години

Кажете на тоя ***,че Крим е на Русия.Не вижда ли радостта на народа?Тоя *** не се интересува от народа.

298

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 365Да, каза го същото нещо.Да, оплюхме, защото е мишка!Статията е "Референдумът в Крим е незаконeн, смята Орешарски" от 14 мар 2014 20:01.Ако намериш един положителен коментар, пиши да го обсъдим.Преди да напишеш някоя глупост, проверявай!

297

Танк

преди 10 години

Абе ***,я се крий там,откъдето си излязъл...ти и за говорител на партията си и на Америка не ставаш за което са те поставили там

296

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев първо да си изясни кой е Олег Тягнибок, колко от неговите фашисти имат министерски постове в сегашното украинско правителство, каква им е идеологията и после ще може да си обясни защо украинските руснаците не искат вече да са в Украйна.След което действията на Путин ще му станат малко по-разбираеми.

295

МРАВКА

преди 10 години

ТОЯ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ГОВОРИТЕЛ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.ТИ НЕ СИ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ.ТИ СИ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.И ГЛУПАВИЯТ Е УМЕН КОГАТО СИ МЪЛЧИ ,НО ТИ НЕ ПРЕСТАВАШ ДА НИ ИЗЛАГАШ ПРЕД СВЕТЪ.УСЪРДНО РАБОТИШ С УСТАТА СИ ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ.

294

ВВП

преди 10 години

Това педрило да се скрива и да не се показва повече пред живи хора.

293

nina

преди 10 години

Прочетете историята. Тази част е подарена на Украйна от Хрусчов. Така че, тя си е руска. А Киевска Рус да не забравя, че е единствената от съюзните републики говори "почти руски".Защо ли?!

292

Анонимен

преди 10 години

Русия не е окупирала Крим! Според договорите и съглашенията си с Украйна, Русия има право на 25000 хилядно военно присъствие в Крим! Не баламосвайте хората!

291

Анонимен

преди 10 години

toq palq4o se e vzel mnogo na seriozno ,gospodin prezident skoro nqma da ste prezident !!!!xixxiixix do sega nesme imali tolkova gnusen i mazen i prost prezident jalko

290

Бръмбар

преди 10 години

О Педя.... колкото си нещастен.Поне да можеше жена си да оправяш,а ти се вреш и душиш кучите зад..ции виеш на умряло.Но всеки народ си заслужава своите управници!!!!

289

Анонимен

преди 10 години

Момчета, къдя бяхте по форумите вчера, когато същото каза и премиера? Срихте се, като мишки! Къде ви е обективността? Не ви интересува какво е казано, а кой го е казал! Засрамете се!

288

Анонимен

преди 10 години

Гнусен еничарин

287

Ъц

преди 10 години

бай Иван---САЩ и особенно ЕС е тясно обвързан с Русия, даказаха го призивите на американския и европейски бизнес , който е против икономическите санкции срещу РФ и пряко ще бъде засегнат от тях.За 20 г. глобализация, бизнеса на западна Европа и САЩ тясно се обвърза с този на РФ - борба за пазари и ресурси.Що се касае до сферите на "влияние", то по агресивна политика от тази на САЩ - няма.РФ има пълното морално основание да защити своите исторически интереси и своите граждани.

286

бай Иван

преди 10 години

До КалиткоДва реда написа,четири правописни грешки допусна.Прав си,овчарче Калитко.Всичките комунисти взети заедно представляват еманацията на КАЛИТКО.Досега в този сайт разбрах,че русофилите са само пенсионери и недоказали се охранители.

285

бай Иван

преди 10 години

До АнонименЗащото в Косово имаше етническа чистка....

284

Калитко

преди 10 години

Наглото помаче да не говори от наше име ,а ако иска да вика Тивата,Цвтко и козела Паси за да правят сФирки на Обама и Барозу и шпакли на Меркел.

283

бай Иван

преди 10 години

До Анонименразбрахме,че турци има в Турция,българи в БГ,но не разбрахме къде има ***...И ако турците и *** са българи,означава ли това,че българите са турци и ***?Защото,ако А е равно на Б,то и Б е равно на А.Просто попитах...Отговори !

282

бай Иван

преди 10 години

Русия е изолирана тотално политически и в голяма степен икономически.Само 3 държави са я подкрепили досега.Това са КНДР,Сирия на Башар Асад и Венецуела.Дори и Китай се въздържа.Трябва света да бойкотира руските фирми,в частност за БГ това са Лукойл,Газпром,Виваком,Булгартабак,Корпоративна Търговска Банка.

281

hffty

преди 10 години

До азНе разбирам защо президента е виновен затова че ти не се размножаваш!Правете деца,а не възхвалявайте Путин.

280

л

преди 10 години

До германияyoutube/watch?v=ezEjykTJjVk