129

----

преди 10 години

Западния свят през миналия век построи концлагерите и избиваше невинни хора, в 21 век -дойде време за правата на хората.....

128

Анонимен

преди 10 години

До 153: Да, твоето мнение наистина е много скромно!

127

До az

преди 10 години

От къде са дощли българите или тях Русия ги измисли в 19 век?

126

az

преди 10 години

Ne pravete analog s Kurdjali i Razgrad, turcite ne mogat da gi poiskat zashtoto tezi zemi sa bili vinagi bulgarski. Ot kude i koga sa doshli osmanliite .. chetete elementarna istoria na Bulgaria.

125

до 149

преди 10 години

Не се коркай! Украйна е 50 милиона. Ако бяха питали всички украинци, майдановци май щяха да загубят цяла Украйна. Ето защо не са се прецакали, според моето скромно мнение, като не са поискали общодържавен референдум.

124

вирджиния до146

преди 10 години

Референдум в Кърджали няма да има, ако имаше щеше да е непосредствено след отделянето на Косово.

123

ами

преди 10 години

И какво - Кърджали и Разград независимост ли ще обявяват? Или ще искат автономия? Феодално владение... Кърджали... добре звучи. То и сега си е такова. Но Турция все още не е в ЕС. Следователно няма да го поискат, поне не сега, защото нямат далавера. Така че аналогията си е чиста манипулация.. и насажда вражда.

122

Анонимен

преди 10 години

Смятам, че украинците сами се прецакаха, защото трябваше да обяват, че руснаци има и в Киев и Лвов, а не само в Крим и те също трябва да дадат думата си, както и всички граждани на страната - така е по конституция. Ако бяха организирали общодържавен референдум, резултатът нямаше да ги притеснява и руснаците щяха да го бойкотират, а не обратното. И тогава Путин на кое измислено международно право щеше да се позове, за да заграби украинска територия?

121

az

преди 10 години

AZ sum za otdelianeto na Krim i prisaediniavaneto mu kum Russia, znachi shte stane!

120

777

преди 10 години

Ще има референдум и в Кърджали. Не избежно е, но е много по добре от война...21 век все пак

119

DO 777

преди 10 години

STAVA VAPROS ZA KARDJALI!

118

Борисов

преди 10 години

В средна Азия има още една "България" с която си нямаме нищо общо

117

Анонимен

преди 10 години

а бе хора ние не си знаем историята,откраднахме на гърците азбуката,на македонците героите,на французите герба,цялата ни история е фалшифицирана от комунистите,но да не гледаме назад ,а напред в бъдещете

116

777

преди 10 години

Да подкрепим Русия и Крим е свещенно дело! Територията пренадлежи на населието която я обитава!

115

Анонимен

преди 10 години

Маскирани въоръжени мъже с автомати "Калашников" със заглушители са влезли в хотел "Москва" в столицата на Крим Симферопол, където са отседнали голяма част от международните журналисти.Инцидентът е станал снощи, целият хотел е бил блокиран.---------------------------------------------------------Избори по болшевишки.Добре дошли и се събудете от дълбоката дрямка,хора!Прогледнете какво ви готви Империята на Злото МОРДОР !

114

Анонимен

преди 10 години

Странно. CNN не знаят за референдума във Венеция. Жълта новина ли е?

113

Анонимен

преди 10 години

ЗАХАРИ СТОЯНОВ-проклет да бъде денят в който руски ботуш стъпи на българска земя,в средна АЗИЯ щеше да има още една БЪЛГАРИЯ,която руснаците я заличиха от земята с нечувани жестокости и изтезания,добре че тука ни пазиха османлиите толкова години

112

Анонимен

преди 10 години

До 129"източното православие" ааааааааааахахахахахахахахах няма такъв цирк. Каза го човек в държава в които има 1 милион турци, толкова *** а от останалите поне 2 милиона не са кръщавани. Демек 2 милиона от няма 6 имат каквото и да е общо с православието. А и от тях 80% не са стъпвали в храм през последните 40 години. Религия=комунизъм. Стопиране на човешкия прогрес, и връщане в пещерите. Ходи пийни един аспирин ако те е заболяла главата. Оп, чакай, не-отиди се помоли на Доган и Путин.

111

rf

преди 10 години

до 132А един още по-велик българин - Иван Вазов е казал"Кат Русия няма вторатъй могъща на светаТЯ Е НАШАТА ОПОРАТЯ Е НАЯТА ВИСОТА

110

Анонимен

преди 10 години

Отделянето на Крим незаконно, а агресивното налагане на Косово -законно. Ега си справедливостта на западния "демократичен"свят.