26

Анонимният

преди 10 години

Е, КАК Е ПРИ НАС ОТ МАФИЯТА, НАПУСНАЛИ КОХОРТАТА НА ГЕРБ?! Помните ли? Помнете! Всички онези, които критикуват Цветан Цветанов са от мафията!, изрече Бойко Борисов докато беше премиер, и докато режима му мачкаше, просваше по очи, следеше и подслушваше всеки, който не поддаваше на рекет, или бе трън в петите на Групировката му.

25

А

преди 10 години

Още един отпада. Нормално, ГЕРБ е следващото НДСВ.

24

ht

преди 10 години

спасявате се един по един видяха че кораба потъва

23

Анонимният

преди 10 години

На конгреса Племето на Винету си подписа заличаването от историята. Сега БСП ще им направят резерват и ще ги броят за оцелял вид и за колорит.

22

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха, сиромах Боко Тиквата сигурно плаче в кенафа си в Банкя и си яде чорапите от яд.

21

Анонимният

преди 10 години

Товарищи и товаришутки, бях решил да не гласувам на изборите през май, но като видях тая ***, как единодушно си избра Б.(бах) М.(*** и) Б.(***), съм категорична ще гласувам! Гласувайте и Вие, за да не се върне отново Простака от Банкя! Никога повече ГЕРБ!!!

20

Дотук

преди 10 години

ГЕРБ ПРЕЧУПИ ГРЪБНАКА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ ..После отхапа опашката си и замина в чужбина. но после дойдоха лошите комунисти, с коравите юмруци и...приказката свърши вече!

19

Анонимен

преди 10 години

Ааааа,Добромирчо ли?.Хубаво момче-важното е на кой е син.На кой ,на кой.На последния социалистически директор на "Кремиковци".Това достатъчно ли ви е или искате още информация..

18

Анонимният

преди 10 години

ЦЕЦО СЛОЖИ ВЪЖЕТО НА ШИЯТА НА ГЕРБ, СЕГА САМО ТРЯБВА ДА РИТНЕМ СТОЛЧЕТО И ЕТО ВИ ХЕПИЕНД

17

Анонимен

преди 10 години

Сър Мат Бъзби, шотландец, един от най-прочутите играчи и треньори на Манчестър юнайтед лично води с колата Алекс Фергюсън от Абърдийн в работническия град. Спират пред една мина за въглища влизат при миньорите и Бъзби обяснява на новия треньор: Тези хора работят като роби. Единствено в неделя, те имат право на малко радост на стадиона, пред любимия работнически отбор в червено.. По-нататък е ясно...Това обяснява защо Фергюсън осовободи Роналдо(кръстен на Роналд Регън, моля ви се) и закупи Бербатов. В България собственик на Левски е милионерът Батков, на ЦСКА е милионерът Томов. Мол

16

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ НЕ Е НОРМАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, А ГРУПИРОВКА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО И САМО, КОГАТО Е НА ВЛАСТ

15

Анонимният

преди 10 години

НИКАКВО МАХАНЕ НА ЦВЕТАНОВ! БЕЗ НЕГО МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ОЩЕ НЯКОЙ ***, ЧЕ СТЕ СЕ ОКАЗАЛИ ОТ ПОРОЧНИТЕ ПРАКТИКИ!

14

дфдсфг

преди 10 години

ГЕРБ се разпада. БСП също. Кунева и Рамадан нема ги коментриам.Дано, дано го видим по занданите, мутро-*** на прехода!!!Бившето БКП умира.

13

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ НЕ СА НА ВЛАСТ - НЯМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ И НАПУСКАТ

12

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ е в примката на колапса! Наследството от управлението е като воденичен камък за вожда!!! Разграничаването от Цветанов е нож с две остриета...едното е това че може да излъже "още някой ***, че сте се отказали от порочните практики (по Радан Кънев)" а другото е, че ако го направи, Цветанов е опасен и едно малко "невинно" отваряне на устата му може да прати вожда в прегръдката на Прокуратурата, което обезглавява партията предизборно!

11

Анонимният

преди 10 години

Станислав Станилов (Атака):Когато през миналия мандат се възмутих по време на Председателски съвет, че Цветан Цветанов купува депутати от Атака, тогава г-жа Цачева ми подари една ласкава усмивка, разпери ръце и каза: Е, професоре, който го може, прави го.

10

Анонимният

преди 10 години

Никога повече , никога тия *** не трябва и да помирисват власт.Тия *** от ОПГ ГРОБ начело с гнусната Тиква и *** Цвинокио сътвориха толкова глупости, че на държавата ще и требват години да се съвземе. Престъпници долни.

9

Калинка

преди 10 години

брей.., големи специалисти! Ще специализира 20% г-н калинкин

8

Анонимен

преди 10 години

ОТ ГЕРБ ВСИЧКИ ОТИДОХА НА ВАЖНИ ПОСТОВЕ ИЛИ БИЗНЕС ДА ПРАВЯТ ИЛИ НАУКА..Нито наука направиха, нито бизнес - разбира се, успешно грабят докато са на власт. После бягат като плъшоци. Мостът на Дружбата НРБ го построи за две години - бизнесмените и бизнесуомъните от ГЕРБ, БСП, ДПС и пр. *** построиха Дунва мост -2 за двадесет години, първоначална цена 90 млн. евра, крайна 200 млн.евра. Ремонт на втория месец!?!?

7

Анонимен

преди 10 години

Станишев също е специализирал в чужбина той е най-образования евреин в Европа...Да му имам образованието! Сега съселът се чуди къде да се завре надълбоко в ЕС. както и премиерът на Естония - подава оставка на правителството, ще се завира в някоя дупка в Брюксел!?!