339

Анонимен

преди 10 години

Путин постъпи мъдро като прекрати разпродажбата на Русия от Елциново време. Направи подсечка на олигарсите и почна да си оправя армията.Как няма да им е черен на запдните кървопийци и как няма да е подкрепян от собствения си народ!

338

Анонимен

преди 10 години

402 Кой е този цял свят , би ли цитирал подробности

337

ВЕЛИК Е!

преди 10 години

Целия свят го признава. Даже и американците

336

Анонимен

преди 10 години

Ще изхвърчи и той някой хубав ден и човечеството ще си отдъхне. Само болните бетонни глави на *** ще скърбят и се вайкат.

335

Анонимен

преди 10 години

396 и полсе кво , 10 години купонна система като след Девети , колективизация , дефицит на всичко , желязна завеса / Солун през крив макарон / , лагери , скпани кюфтета в станцията в Приморско , може до устрре да се изрежда.

334

архангел

преди 10 години

западът повярва в луцифер и забрави своя Бог! ***, лакомията, мързелът, тъпотията- все "придобивки" на глобалната демокрация, всъщност са дарове от сатана! Затова и белите хора се топят като пролетен сняг! Те са болни, защото са се продали на антихриста! Само Русия се върна към истинния наш Бог и затова ще пребъде! А ние, българите....за нас все още не е късно да се осъзнаем! Малко ни трябва! Французи и сие са мъртви. Само сляп няма да види тяхната реална гибел! Сляп и те самите.......

333

Ким Чен Ун

преди 10 години

Путин е аматьор. Аз оня ден спечелих изборите без нито един глас против и 100% ЗА. Има да ви промива безмозъчните глави още дълги години преди да ме настигне.

332

архангел

преди 10 години

Стигам до извода, че промените в мозъка на голяма част от белите хора са непоправими! Дори и трапанация няма да помогне. Но- както се вижда, сатана е непреклонен и събира всичките си бойци за армагедон! Всички *** от САЩ, Канада и западна европа са застанали под знамето на велзевул! Православна Русия е сама, но не се знае кога и откъде ще я подкрепят всичките ангели, начело с Архангел Михаила! Доброто ще победи, защото Бог е с тези, които вярват в Него! Сатана и приближените му ще горят вовеки!

331

До Анонимен 389

преди 10 години

...кво правиш в Европа , бягай в Азия варварино...Не мога, скъпо ще ми излезе! Предпочитам Путин със солдатите да дойде да ме отърве от хамериканските банкери и еврогейовете. По-евтино, знайш. После бърз Народен съд, национализация и конфискация на краденото и ..Ех, живот, здравей, здравей!

330

??????

преди 10 години

КАКВО САМО КАТО МУ ГО МЕРЯТ НА ПУТИН БЕ ? ...ЗАРАДИ УКРАЙНА, СОЧИ....НЕ ЗНАМ СИ КАКВО....ЗАЩО НЕ НАПИШАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ЧЕ РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЕ СА ЖИВЯЛИ ТОЛКОВА БОГАТО КАКТО СЕГА .НИКОГА НЕ ИМАЛО ТОЛКОВА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА НА СЛОВОТО В РУСИЯ КАКТО СЕГА -ВЪПРЕКИ ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ И НАШИТЕ ПАПАГАЛИ КОИТО СА ЗАГРИЖЕНИ ГЛАВНО ЗА ПРАВАТА НА ТАКИВА КАТО ХОДОРКОВСКИ И ТЕМ ПОДОБНИ....

329

MSC

преди 10 години

До Анонимния естонецЗначи казвате Сър ,че Естония е по погата държава от Най богатата държава в Света,а именно Русия? Русия е най богатата държава в света.Тук не става въпрос за хартийки а за ресурси!Между другото да сте чували да се водят войни за заводите на МЕРЦЕДЕС например?Войните се водят САМО И САМО ЗА РЕСУРСИ!Именно за това няма по големи престъпници от Англосаксонците!Има достатъчно данни за деянията им в последните най малко 300 години!

328

Анонимен

преди 10 години

Пишман-икономистите още пищят...Днес "ЕС ни затрупва с милиарди!", на другия ден "Пари за добавки към пенсиите няма!".Плачат за нов Народен съд, синковците. Е, САЩ и Еврогейският съюз ще ги спасят...Колкото Хитлер спаси монархо-фашисткия елит на 9 септември 1944 г."Елита", натресъл ни три национални катастрофи, пет загубени войни, стотици хиляди убити, инвалиди, вдовици, сираци, унищожена София(все пак да не забравяме, София си бе селски град с паянтови сгради-дори Двореца на НЦВ, старият конак

327

e

преди 10 години

Ами за спътниковия шпионаж,за който въобще не се споменава и на който спътников Терор съм подложен повече от 5г.Някои има ли представа какви са възможносттите на спътниковите системи ? Даже се спусна медийнната дезинформация "Едуард Сноудън:" за да се ЗАМАСКИРА този СПЪТНИКОВ-HD-дори и през железобетон и HI-Fi качество на звука.Ами за Високоволтовите спътникови разряди "пуканките"(Кикита) ?

326

Естония ли?

преди 10 години

Премиерът на Естония Андрус Ансип обяви, че ще подаде оставка пред президента Томас Хендрик Илвес на 4 март, предаде ИТАР-ТАСС.Естония бе добре, като митница на Русия. Както Хонг Конг навремемето. Естония се оказа тогава на трето място в света по износ на цветни метали, при положение , че не произвежда и грам такива. Но кранчето секна и днес имаме оставка на правителството на багоденстваща Естония.

325

Пешко

преди 10 години

Тук пишат не толкова съветофили, ами путинофили. На бас, че Боко ако го хване, ше го скърши за минута с карате

324

Не вервам!

преди 10 години

Окончателно: Калифорния фалира Губернаторът на най-големия американски щат Арнолд Шварценегер обяви извънредно положение заради 24.3 млрд. долара дефицит в бюджетаАвтор: ЛОС АНДЖЕЛИС

323

Новина

преди 10 години

ЕВРОСЪЮЗА ЗАПЛАШВА САЩ ЧЕ МОЖЕ ДА БЛОКИРА СВОБОДНИТЕ ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ АКО СЕКРЕТНИТЕ ИМ СЛУЖБИ НЕ ПРЕКРАТЯТ МАСОВОТО ДИГИТАЛНО ШПИОНИРАНЕ. ВНЕСЕНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ Е ПОДКРЕПЕНА ОТ БЛИЗО 90% ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА. Новини които в нашите пристрастни медии няма как да видим.

322

Анонимен

преди 10 години

Процента на *** западни *** в Русия явно е долу горе колкото и тук - 1/4 от населението.

321

Цецо

преди 10 години

На Калифорния икономиката може да е много сериозна само ако там са разположени машините на монетния двор :)))САЩ са световен износител на долари! Друго не изнасят отдавна.Но това само по себе си е невероятно постижение. Кой друг в света може да печата безконтролно пари? :))))) .. да дължи трилиони в същата валута която печата? :)) Да е най-големия длъжник в света но да определя на всички останали как да живеят? :)Не е истина в какъв свят живеем! :)

320

e

преди 10 години

до PAPAGAL381 с неговите 'Икономически раса,ждения".Америка,какъвто и БВП да има,столетия напред не може да си изплатити ДЪЛГОВЕТЕ поради Милитаристичните си вполитики.Русия кому дължи,и какъв РЕСУРС ИМА,знаеш ли ? Ами,че и сега спечели МЕЖДУНАРОДНОТО ДОВЕРИЕ,понеже го заслужава,ти кво щче кажеш ?