13

Анонимен

преди 10 години

Горките пенсионери.

12

DDT

преди 10 години

И да добавя- типично по комунистически на най-малко работилите най-много...Но така е взимат пример от лидера си - без ден трудов стаж каква ли пенсия ще взима...

11

Тодор

преди 10 години

За сумата на добавката няма да говоря, за новите коли за милион и половина, защото старите били на по пет години няма да говоря, за увеличената депутатска заплата няма да говоря, но в мнозинството си, пенсионерите с най-ниски пенсии, са тези които имат и най-малко трудов щаж, значи какво, подкрепяме тези, които не са работили, а не тези, които имат по 40 години трудов щаж. Другари социалисти, за трети път ви дадохме шанс, но ще е за последен!!!!!

10

DDT

преди 10 години

Айде почнаха подаянията за наша сметка преди изборите...Гласувайте пак за тая *** старчоци, гласувайте...После вашите внуци ще го плащат с лихвите...

9

Анонимен

преди 10 години

Точно така! Не бива да е поравно. Според приноса, само че в обратна зависимост.

8

BG

преди 10 години

Брава на нашите политици! Депутатите си увеличиха заплатите с 561 лв.,а заедно с добавките ще вземат но 5000 лв. на месец т.е. ще вземат 2 годишната пенсия на един среден пенсионер! А от 240 депутати едва ли 24 наистина работят! И ако останат пари, на "богатите" пенсионери ще им дадат милостиня от 20 до 40 лв.!СРАМОТА!

7

много ефтино

преди 10 години

Местан и Станишев се опитват да си купят индулгенция.

6

az

преди 10 години

НЕ СЪМ КОМУНИСТ ,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА СТАНИШЕВ ,НО КАКВО ПРЕЧЕШЕ ГЕРБЕРСКАТА МУТРА ДА ДАДЕ КОЛЕДНИ И ВЕЛИКДЕНСКИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ -АЛЧНАТА МУ ТИКВА ГО ДОВЕДЕ ДО ТОВА ,СЕГА Е ПО-МРАЗЕН И ОТ ЦАРЯ,ЩЕ ВИДИТЕ НА ИЗБОРИТЕ ,ТО САМО С РЕКЕТ И ПОДИГРАВКИ КЪМ РАЯТА НЕ СТАВА!

5

ха ха

преди 10 години

Е много предизборно е това, искате с 40 лева да вземете 40 % ***, нали така...ама няма да стане!

4

Анонимен

преди 10 години

И защо трябва да се осигурявам на максимума на младини, за да получа минимално възнаграждение на старини и да издържам *** на обществото. По-добре на срочен влог всичко, иначе с тия комунистически изчадия бял ден няма да се види.

3

Винету

преди 10 години

Явно червено-ориенталската управляваща върхушка много се е изплашила от идващите избори и предишната идея да се дават бонуси само на част от пенсионерите не им стига и се опитват да зарибят още изкуфели балъци.

2

Дедо Дедов-дедовия

преди 10 години

На тези които получават ограничени от тавана пенсии трябва да им вземат пари. За да разберат колко е трудно да се достигне до пенсия с ръкавели и до климатик.

1

izo

преди 10 години

изводът е, не работете и крийте доходи като млади и ще бъдете възнаградени като стари