118

Анонимен

преди 10 години

Руснаците са стадо. На изборите този е бил г-н Никой, но сега Путин го е упълномощил да коли и беси и всички веднага забравят, че е бивш криминал. През 1992 са си избрали да останат в Украйна, защото Русия тогава беше на дъното, сега им обещаха да им дадат руски пенсии и са готови да заколят съседите си - украинци и татари.

117

соросоид

преди 10 години

""Абе да пускат бомбите руснаците-майната му на гейовете. По-добре така да умра отколкото между близалки ,тунеядци и евреи ""................................................................................oh ... poor thing ... :)))"смъртта е сигурна живота не" ... особено за страхливци

116

факт

преди 10 години

Битката срещу Русия,дали с думи или снайпери на опозицията е битка срещу християнството.

115

лидер

преди 10 години

Но Путин запази пълно хладнокръвие и следвайки дълга си на руски лидер да служи на интересите на руския народ ,а не на враговете му скоро официално ще обяви Крим да се завърне като мече при майка си,ако това иска да стане и хората демократично ще го гласуват.

114

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо си губите времето със простотии. Едните заминаваите във крим при путлеровци .Другите във Киев при ония евромаиданските снаиперисти . Като се срешнете по средата на Украина бои,бои удри и това е които оцелее. Прости ли сте или на такива се правите не виждате ли че всичко е един цирк и че всички са мошенници ,крадци и измамници.Боже даи му просветление на тоя сляп народ че ще се претрепе сам във тъмницата

113

S

преди 10 години

До преди една-две години тук червени *** нямаше или бяха изключения. Кога пък се ограмотихте дееб...

112

Анонимен

преди 10 години

В съвременния свят проблемите не се решават с оръжие.Оръжието само би могло да ги задълбочи.

111

парола"комунист

преди 10 години

"Комунист"тук се употребява разбира се за неподложил се за ционистки интереси,вместо национални,ащото комунизмът падна в Русия,там с израелско гражданство не можеш да заемеш важни позиции в управлението,целта в Украйна е да се създаде про-ционистко правителство,така както в други страни за да се водят войни за исраел.

110

Анонимен

преди 10 години

163!Сигурно на табла или белот , ***...Спри ракията!

109

Анонимен

преди 10 години

Г-да близачи на евро-американски ***, припомнете ми кой е побеждавал руснаците на фронта , че нещо не се сещам.И продължавайте да работите с езика!

108

из России

преди 10 години

В руските форуми се твърди , че Янкулович е ''починал''.Изглежда е ликвидиран по заповед на джуджето , заради провала на мисията му в Украйна.

107

ИТАР_ТАСС

преди 10 години

Кримските татари са поискали защита от Турция срещу руския шовинизъм в Крим.Очаква се Анкара да изпрати войска , която да защитава татарите от изстъпленията на руските скинове и неиндефицираните армейски части в Крим.

106

Анонимен

преди 10 години

Ако някой си мисли че Путин е загрижен за руснаците в Украйна се лъже.Путин е загрижен единствено за руснаците които живеят на Френската ривиера.

105

Анти ЕС

преди 10 години

Нека си дразнят руската мечка още малко западните ***. В скоро може атомната гъбка да изгрее над Вашингтон. Всички се молим за скорошния край на проклетата корпоративна империя на злото.

104

Анонимен

преди 10 години

До Чичко Маркс Христо Ботев не е бил комунист.

103

1917=2014

преди 10 години

Значи в Украйна се извършва истински преврат и историята се повтаря като тази срещу Русия-1917г.просто е неотроцкистка революция.Ето как действат,освен със снайпери.rt/news/ukraine-mp-abducted-threatened-882/

102

Чичко Маркс

преди 10 години

До Анонимен 130Аз съм чувал! Чарли Чаплин е комунист, Христо Ботев е комунист, Алберт Айнщайн е комунист, Хемингуей е комунист, Джон Ленън е комунист, Боб Дилън, Роджер Уотърс, Джейн Фонда, Пикасо... до сабале мога да изреждам комунисти, които са направили много хунави неща! Кажи сега ти какво хубаво си направил!

101

Анонимен

преди 10 години

До РумбоМазало! Шмайзери, АК, катюши и Фаъ...! Май нещо си дочул в кръчмата, ама откъслечно...

100

Анонимен

преди 10 години

Митове и легенди - този казал, онзи казал... събрали Съливан и Юрас Карманау от Асошиейтед прес некакви клюки, поизсмукали си от пръстите малко финтифлюшки и "напънала се мишката и родила... СЛОН!"Ето обаче кои са лидерите на Мейдана и сега дърпат конците на сбирщината, дето някои наричат "власти" в Киев:youtube/watch?v=lZQx8sG4UcAДмитрий Ярош, лидерът на Десен сектор, който се кани да се кандидатира за президент, се издирва от Интерпол по искане на Москва за убийства в Чечня

99

Анонимен

преди 10 години

Мутрите са уволнени от Костов офицери от ДС и те отдавна минаха на страната на американската мафия, турските служби и ЦРУ.